Nekater pac ne morejo brez zalitev.Ko nimaš pravih argumentov, se pa spustiš na tak nivo. Poleg domnev in žalitev... ni več kaj za rečt.
Nekater pac ne morejo brez zalitev.Ko nimaš pravih argumentov, se pa spustiš na tak nivo. Poleg domnev in žalitev... ni več kaj za rečt.
Seveda, da pa te nekdo PRVI označi za nacista, to pa gladko spregledamo. Ajd, mili moj, čao!Ko nimaš pravih argumentov, se pa spustiš na tak nivo. Poleg domnev in žalitev... ni več kaj za rečt.
Ne vem zakaj si zdaj užaljen, če ti je nastavil ogledalo. Preberi si še enkrat kaj si napisal.Seveda, da pa te nekdo PRVI označi za nacista, to pa gladko spregledamo. Ajd, mili moj, čao!
Glede na tvoje poste, si pač nacist, to je tvoje obnašanje. Tud tam je bla za vse probleme kriva določena skupina ljudi.Seveda, da pa te nekdo PRVI označi za nacista, to pa gladko spregledamo. Ajd, mili moj, čao!
Seveda je katastrofa, nima pa ta jedilnik nobene povezave z "rjuharji" rutami in podobnimi bedarijami vključno s Svobodo, ampak gre za novodobne strokovne in nesposobne vodje prehrane. V naši OŠ je problem pa še izvedba, ker ne dobijo kuharjev/ic in pomoje prašiči jedo bolje. Nima to veze z rjuharji, niti svobodo, našo občino že leta vodi SDS.Kakorkoli vrtimo, jedilnik s prve strani teme je katastrofa. Dejansko ne vsebuje normalnega mesa. 1 žlica faširanega v papriki - nezdravo meso, hrenovka - ni nek presezek, piscancja pasteta - sranje, tunin namaz - sranje, piscancje meso - najbolj nezdravo meso od vseh. Definitivno manjka kos krave, kos prašiča in količine x2. Ps: a sendviča s šunko in sirom ne znajo več naredit?
Pa ne vem no, če so samo muslimani krivi za to. Jaz in moja družina (zaenkrat ) še nismo muslimani, pa smo zmanjšali svinjsko meso in povečali piščančje.Daj malo se umiri. Kdo je rekel da bi svinjina morala biti vsak dan? Večinoma se strinjamo da svinjina izginja iz jedilnikov. In izginja zgolj zaradi musličev. Ker so zmeraj problemi in pritožbe iz njihove strani. Pussyji odgovorni za to pa klonejo.
Tako čisto na splošno po ZKP: svinjina se na vseh jedilnikih manjša, ker je to kao smernica zdrave prehrane, a nisi opazil da ti že ene 10 let ponujajo piščančje oz. puranje "dunajske", redko svinjske, še manj pa prave telečje. Po drugi strani pa je svinjina najcenejše meso trenutno.vi se prepucavate zdej ka ja pa kaj ne, kdo je kriv pa ne, ampak v vrtcih v mojih (bivših) krajih so uvedli VERSKO DIETO.
Ja svinjino so skoraj čisto vrgli ven iz jedilnika, ni več bilo sendviča s šunko ampak štručka s sirom.
v osnovni šoli so imeli idejo, da izbrišejo svinjino ven iz jedilnika. smo se malo zbunli pa naglas krementirali, pa so jo pustli ampak se mi zdi, da so zmanjšali kolikokrat je na jedilniku.
par let nazaj so bli moderni animajcije za rojstne dneve, si dal otroke za 2-3h pa so jih animirali. in ja niti eden ni ponujal recimo pica klasik ampak vsi pica margarita, al pa nagece. da ne govorim, da nikjer nisi smel zraven prinest gumi bombonov.
zdej sta že 3 leta v drugi šoli bolj na vasi in je pečenka, pa podoben zadeve na jedilniku. tut sendvič se dobi in pica s šunko.
To, kar se pri nas goji živali, velja, da večja je žival, bolj je robustna, manj zdravljenja potrebuje. Kmet ne kliče veterinarja zato, da bi mu prostovoljno dal denar, pač pa zato, ker žival lahko pogine, če je ne bo zdravil in bo škoda še večja. Govedo je praviloma kar zdravo, dokler cela čreda ne faše nekega virusa, ki ga je težko odkriti in še težje zdraviti. Tega zadnje čase niti ni tako malo, nekaj malega gre zahvala ljubiteljem psov, ki jih vodijo srat na kmetijske površine. Prašiči so že precej bolj občutljivi na bolezni, piščanci in zajci pa še vsaj za faktor 5 x glede na govedo. In toliko več je realno pričakovati uporabe zdravil pri reji.Sem ze malo ven iz mesarskega posla...se par let nazaj je veljalo, da je "zdravil in kemije" v pšancu ene 10x več kot v drugem mesu...
Kaj ima svoboda tu zraven?Kaj 10-letnik ve, kaj je to GSO?
Pozna hrano, ki jo dobi doma ali mi jo naročijo ko so s straši zunaj!
Toliko o o izbiri. Pravi vi, starši tu na ALTER-ju, ste krivi za jedilnik, NE ŠOLA.
A ja , pa na SVOBODO bi skorajda pozabil!