nabijašWindows uporabnik si bo enostavno namestil gonilnike za periferijo.
Na pingvinih se bo pa treba znajti. TO ŽELIM POVEDATI!
nekdo pa mora... tablete popuščajo...nabijaš
zelo dobr je jasn kaj hoče povedattudi v windows ni tako enostavno, da sam najde vse gonilnike in deluje takoj po koncu inštalacije, tako, da mi sploh ni jasno kaj želiš povedat
zelo dobr je jasn kaj hoče povedat
na Win itak da ne pade vse samo na kup, ampak je pa verjetnost da boš najdu driver tud za kašno bolj xy periferijo, precej večja kot pa na linux
No meni na mintu wifi ni delal. Sem moral vtakniti en star kljucek, da sem lahko poiskal gonilnike. Win je za oba ključka že imel gonilnike.Zadnjih 10 let ne vem če sem kakšen gonilnik na roke nameščal v pingvinu, vse je dobilo avtomatično ob instalaciji oz. priklopu. Pa sem vsaj 50 PCjev s pingvinom dal skozi v tem času. Dejansko je manj dela s tem kot na winsih.
Je pa res, 10+ let nazaj je kakšna nvidia, pa kakšen realtek wifi znal zajeb... in to do nivoja da se stvari ni dalo elegantno rešit oz. bi povprečen uporabnik itak obupal.
In kaj se potem sploh obremenjuješ z nami idijoti in odgovarjaš?!Ja, seveda obstaja hardver, ki v linuxu ni in nikdar ne bo podprt (iz različnih razlogov). Samo z nekom, ki ima težave s printerjem (in trdi kako to v windows dela samo od sebe (lahko ja, bolj verjetno pa ne) v linuxu pa ne (velja enako kot za windows) in certifikati pa ne mislim debatirat sploh. Id10t napaka in primer zaključen.
virus fašeš, če ga zaženeš, sam od sebe se ne namesti
iz 90-ih ne glih noMene zanima kaj je ta periferija. Kakšne eksotične zadeve iz 90h? Ker imam trenutno več izkušenj ko nekaj dela v sodobnem linuxu, ne dela pa recimo v sodobnem win ker so driverji za win do XP/vista potem jih pa ni več.
Ma jaz sem kar ostal na pingvinu. Win je sam za skrajno rezervo.večina poskusov prehoda je al iz dolgcajta al pak se enmu zdi full cool , k je kr na1x expert za linux (če verjameš),
konča se pa na frišno nainštaliranih winsih
Jaz osebno, če dobro pomislim, se preveč igram z varnostjo Imam W11, vse super deluje, updejtajo se sami ampak že 2 leti imam popolnoma izklopljen antivirusni program preko registra, ker enostavno, če ga vklopim, mi bo požrl ogromno false positive datotek, ki jih sicer rabim za svoje zadeve..da grem pa za vse dajat pod izjeme pa se mi res ne da...Upam samo, da mi ne bo kdaj žal