Pregrinjalo proti toči

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.001
6.174
113
Jaz pod to pregrinjalo vržem še deko, ki jo imam na zadnjem sedežu, potem pa še mogoče tepihe pomečem na haubo. Sigurno nekaj pomaga, je pa res, ko pridejo golf žogice, potem škoda zihar nastane, je pa verjetno manjša. kot če nebi bilo nič.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
deka na zadnjem sedežu
grims-1.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Kako se vam da vlačiti ta pregrinjala na avte vedno, ko se pripravlja nevihta? Saj je samo pleh, ki je poleg vsega še zavarovan (verjetno). Lani poleti se nisem mogel dovolj nasmejati, ko je ob dveh ponoči malo zagrmelo in si že videl modele v pižamah, kako so tlačili stare audije in podobne v razne luknje med hišami/bloki ali pod grmovje. Ne vem kaj bi mi moral kdo plačati, da bi šel sredi noči po dežju in v pižami 5 let staro gajbo tlačit v neko luknjo, čakat da mine nevihta in potem nazaj, lahko celo večkrat v eni noči...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Nekateri imamo avtomobile, ki so starejši in nimamo zavarovanih proti toči. Raje vidim da mene zebe kot da mi avtomobile sesuje
evil.gif
. Škode je hitro za nekaj tistoč eur.

... in tudi tisti ki imajo zavarovano so povečini tako pametni da raje zavarujejo vozila, ker verjetno je malkomu do nekajmesečnega čakanja na popravilo, urejanje dokumentacije na zavarovalnicah in potem še čakanje na popravljeno vozilo, če so udrtine večje je potreben drugačen poseg in morda celo barvanje vozila... če se ti da s tem ukvarjat - ti kar.

Nazadnje urejeno:

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Razumem, da v primeru napovedi toče s strani Arsota in da je res vse črno zunaj postaviš avto pod streho (če je možnost) ali morda pokriješ s pregrinjalom. Ne razumem pa norenja sredi noči ob vsaki najmanjši nevihti, postavljanja pod nadvoze in podobne neumnnosti. Kot sem že povedal, gre le za pleh, v nekaterih primerih tudi za precej star pleh in skrb za to vsekakor ne bi smela biti preveč pomembna stvar v življenju
smile-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Sem te očitno narobe razumela, oprosti
redface-1.gif
.

Ja, dobro to je pa bolano, ko pa že dol leti pa ne bom izpostavljala sebe in svoje glave toči

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.001
6.174
113
Ma raje riskiram 2 minuti pred nevihto, kot pa da potem skačem po zavarovalnicah in servisih. Drugače se obnašam do vseh materialnih reči tako kot do avta. Vsaka stvar se kupi in vsaka reč nekaj stane. Nič nisem ukradel, zato pač za vsako reč pazim po nekem razumnem početju.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Na jest sm ga mel včeraj možnost postavit pod streho, pa ga nisem. Čeprav gre za 8 let star avto, sem jezen nase, da ga nism prestavu. Rezultata vam raje ne pokažem. Ja, Grosuplje.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
5 let staro gajbo tlačit v neko luknjo,
5 let stara gajba ...
17758-icon_confused.gif

Moram našemu direktorju reč, da se s staro gajbo vozi.
hysterical-1.gif

In ja, moje 10 let staro razmajano zarjavelo in zelo nevarno ropotalo (kar naj bi bilo po navedbah tukaj) ni zavarovano, pa tudi sredi noči (in niti sredi dneva) ne vlečem gor raznih pen in pregrinjal, ko padajo razne ledene žogice. Škoda zdravja in življenja za nek ****** pleh.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.092
16.262
113
ksz...

jst mam drgač na svojmu nissanu že ene 2 leti točno tako pregrinjalo gor in lahko rečem da je dejansko kar ok zadeva... seveda pa to nikoli ni popolna zaščita pred točno oz. zaščita pred veliko točo... ob majhni/srednji se pa kar v redu obnese
zmaga.gif

aja še to - tudi pod razno pa ni odporen na glupe redarje, ki ne zna lepo odgrnit prevleke ampak jo mora kar raztrgat, da bi lahko videl znamko vozila
stupid-1.gif