Se peljem po avtocesti iz Kranja proti Ljubljani. 200 m za cestninsko postajo v vzratnem ogledalu vidim siv reno 19 ali star megane, ki je šel na polno mimo cestninske. Si mislim vsaj luči naj prižge, da se ga vidi. Leti mimo mene, naprej nato prehiteva po desnem odstavnem pasu, nato po levem in tako naprej. Si mislim ok ma že kak razlog, da se mu tako mudi. (V glavnem scena, ki jo lahko doživiš le na celovški v Lj, s tem da je tam avto še brez registrskih, al pa kdo na motorju)
Kmal za tem na polno mimo mene še en audi A6 - prejšni model. Kruzam 120 po avtocesti in kmalu ob cesti ta reno, z odprto havbo, zgledal kot da menjajo gume. Zraven ustavljen tudi tisti audi, pa še en avto kot od darsa al pa avtošole. Se mi je zdel, da se to ne bo dobr končal. Se peljem mimo, pa vdim tip leži v travi z rokami na zatilju, nad njim pa drug tip, ki ga tišči k tlom.
A kdo kaj več ve kaj se je dogajalo. Približno ob 16:30
Kmal za tem na polno mimo mene še en audi A6 - prejšni model. Kruzam 120 po avtocesti in kmalu ob cesti ta reno, z odprto havbo, zgledal kot da menjajo gume. Zraven ustavljen tudi tisti audi, pa še en avto kot od darsa al pa avtošole. Se mi je zdel, da se to ne bo dobr končal. Se peljem mimo, pa vdim tip leži v travi z rokami na zatilju, nad njim pa drug tip, ki ga tišči k tlom.
A kdo kaj več ve kaj se je dogajalo. Približno ob 16:30