V Kranju ni več Slovencev?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
To je katero mesto, naklo, kraj malih æelavih?
bonk.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
ksz

V Kranju da ni več Slovencev??

Kako da ne, še so šeee, ravno danes sem enega srečal
cheer.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
ksz

V Kranju da ni več Slovencev??

Kako da ne, še so šeee, ravno danes sem enega srečal
cheer.gif
Potem pa štiber pride v mesto in pokvari povprečje s svojim šiptarskim obnašanjem.
tongue-1.gif

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
in kaj narest glede tega problema?

ideje, predlogi?

Ne moreš nič. Pri nas je občinska svetnica izpostavila problem neprilagojenih albanskih otrok v osnovnih in srednjih šolah. Med drugim tudi to, da jih učitelji puščajo v višje razrede brez da znajo slovensko (kje je še vse ostalo) pa so jo razni pepčki popljuvali do amena.
seje občinskih svetov so ponavadi na lokalnih TV. Prenos na Youtube bi bil zanimiv za celo SLO.
Kakšna je potem prihodnost teh otrok v Sloveniji ? Da gredo na avanturo k ISISu, da se ukvarjajo s kriminalom, ali da živijo od otroških dodatkov za čimveč otrok.
Sicer pa me ne skrbi za njihovo prihodnost, ampak za stanje šolstva, ki to dopušča. Sigurno so učiteljice/učitelji o tovrstnih problemih poročali ravnateljem, ti pa, namesto da bi ukrepali, ali sami, ali s pomočjo ministrstva, to raje pometejo pod preprogo da ne bi izpadli nesposobneži, in problem se samo še stopnjuje.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.339
6.144
113
Alternativni prazniki.

V Kranju že od leta 2013 ne organizirajo ognjemetov, pa je nebo nad mestom v noči na 9. januar vseeno zažarelo. Zakaj? Tega ne vedo povedati ne na Policiji ne na mestni občini. Smo pa neuradno izvedeli, da naj bi šlo za slavje ob prazniku, ki ga je sodišče Bosne in Hercegovine leta 2015 označilo za neustavnega.