Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Aja na nekem forumu tujem sem zasledil da če kupiš novega 7x5 da dobiš gor Fw 4.10 , na update ga pa ni ,in ga tudi ne bo piše ,(samo za nove kupljene ) , kao odpravi audio napake .
"Full problemi" so bili 2x z 765T - in sicer z FW 3.40, kjer se ja "zaciklal" (rešil FW 3.60) in z 3.90, kjer s(m)o imeli težavo z "sivo" ikono za TMC.
No - od 4.00 naprej se je pa več ali manj "uredilo".
Men dela sedaj cca že 2 - 3 mesece lepo . Sem se pa dolgo matral da sem ga spravil skupaj da je zalavfal . Isto je štekal slabo - pomankljivo izrisoval zemljevid . Pa najmanj 3x formatiral u nulo . Potem pa kar naenkrat zalavfal .
Sej ti pravim sem se dolgo dolgo matral da sedaj dela vredu . Bil pa jezen .Parkrat sem ga že mel v roki (garmina ) da bo šel v steno , pa ni bil glih poceni v big bangu pred 1.5 leta 300 euro .Isti problem sem imel kot uporabnik Branks . Ampak hvala bogu in vsemu dela lepo .Preiskal marsikateri forum pa probaval izbrisati pa na novo . Skratka sama zajebancija .
Mene pa zanima, če ma kdo polnilec na 230V za garmina. Rad bi izvedel kolikšno napetost in amperažo ali moč oddaja adapter na sekundarju. Se pravi proti napravi. Verjetno piše gor na adapterju. Hvala.
Hvala. Pa še info za tiste k mate oziroma boste kupl Logitechovo miško Performance MX. Polnilca imata iste karakteristike in ga lahko uporabite za oboje. Dve muhi na en mah.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.