Predogled Garmin Nuvi 765T

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Zdaj sem imel pri roki mojga 765T in sem ga resetiral v spodnjem desnem kotu. POI točke kot so SLO smučišča, POI Slovenija (od Snecerja), itd ostanejo vse gor.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Danes na Garmin.si prebral da je "produkt" ukinjen
frown-1.gif

LP

Nazadnje urejeno:

krofeta1

Zelenc'
3. okt 2009
14
0
1
Je pa na ebay-u je treba biti previden in dobro prebrati oglase. Po moje je tale rabljen:

Item condition: --

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Sam a res najbolšga proizvoda ne mislijo več updejtat. Vsi pišejo, de je problem s TMC-jem, pa se noben od odgovornih za to ne zgane. Tole je pa res mora.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
pa saj pri FW 3.90 ni samo TMC problem, ampak ima tudi nekaj drugih bučk (tako npr. pri iskanju po destinacijah pri pritisku na prvo črko "zmrzne" za ca. 5-10 sekund (ker so kao pripravlja baza vseh točk, ki se začnejo na tisto črko in sicer z nameno, da bi hitreje našel zadetke
bonk.gif
(IMHO - nekdo ornk zeznu pri programiranju)

(mimogrede - kak teden nazaj mi je od Dunaja dol tudi v Avstriji "posivela" ikonca -ca. 100 km pred Grazom pa spet zelena - se pravi da jajc s TMCom ni samo v SLO)

no - po mojem po sledil vsaj še en popravek FWja - in sicer tisti, s katerim bodo aktivirali tudi "novo zaščito" - vprašanje pa če bodo ob tem FWju tudi sedanje pomanjkljivosti odpravili

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
pa saj pri FW 3.90 ni samo TMC problem, ampak ima tudi nekaj drugih bučk (tako npr. pri iskanju po destinacijah pri pritisku na prvo črko "zmrzne" za ca. 5-10 sekund (ker so kao pripravlja baza vseh točk, ki se začnejo na tisto črko in sicer z nameno, da bi hitreje našel zadetke
bonk.gif
(IMHO - nekdo ornk zeznu pri programiranju)

Hoj...

Ne morem simulirati tvojega problema na mojem 765... Če grem po postopkih:

- Kam?
- Destinacije
- Črkujte ime
- LEKARNA

...mi vrže ven vse lekarne v krogu 50km v trenutku. Tudi po pritisku na prvo črko "L" mi ne zmrzne.
Testiram v AR 3.0 in CN 2011.10. Vsaka karta je označena posebej torej niso vključene vse na enkrat.

Mora bit drug feler pri tebi. Kje si pa pobral karte?
So "pašnika" (si dobil IMG in ga kopiral na napravo) al so naložene z MapInstall oz. MapSource?

Poročaj

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Najbolj opazim, kar so vidnega popravl s to verzijo je, da so POI ikone v pravih barvah, pri prejšnih verzijah pa so turkizne. Sam pri prejšni verziji pa TMC špila.

Nazadnje urejeno:

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Aja pa tud koliko benza porabi je pri stari verziji na eno decimalko, v novi pa samo zaokroži na celo število.

rfmw

Zelenc'
14. nov 2008
12
0
1
Ali ni 1490 nekako ekvivalenten 765T, zakaj pravite, da je 765 najboljsi (in sedaj ukinjen)?