Praznujete god

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
MI smo otroka pripeljali iz porodnišnice in doma je eno samo veselje. Verjetno zato ker ne joka. NO dones me pa ena ženička vpraša kdaj ima god
crazy1.gif
.
Aja pa kje bi sploh lahko to zvedel, kdaj ma god, če mi bodo spet morili.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Kaj se sploh sekiraš - zmisl si en datum, pa ga starim firbčnim tercialkam povej, pol naj se pa one brihtajo.
Kaj jih l<urac sploh briga
jezen.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Te trcjalke majo koledaj v malem prstu
ne-ne-1.gif
. Ime ji je Maruša.
OFF: zakaj ne morem, avatarja zamenat? Ko hočem dat drugo slikco mi vedno čike pokaže. Sej ne, da bi nehal kadit, sam je zdej neki bl pomenbnega.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
kaj je to god?

pa upam da ne boš maruše zarad ostalih ze sedaj obsodil, da bo pripadnica ene vere, k ji mogoče sploh ne bo všeč!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz vedno pozabim kdaj ga imam, tak da ko začnejo ružit doma gledam čudno komu ružijo
grin1.gif

Drugače pa je Maruša (če se ne motim) izpeljanka iz Marija (ruska verzija imena), Marije pa imajo god x krat na leto
tongue-1.gif
Poglej na koledar in poišči prvo Marijino godovanje po rojstnem dnevu.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
No sej to sem predvideval, sam slišat sem mogel. NIč se bat, je ne bomo v kako cerkec vpisval. Če bo hotela kdaj se bo že sama.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Drugače pa je Maruša (če se ne motim) izpeljanka iz Marija (ruska verzija imena), Marije pa imajo god x krat na leto
tongue-1.gif
Poglej na koledar in poišči prvo Marijino godovanje po rojstnem dnevu.

Točno; Maruša je različica imena Marija, ki izhaja iz hebrejskega Mirjam, pomeni pa lahko "tista, ki jo ljubi bog", "razsvetljevalka", "gospa", "vzvišena".