Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
malečk problema nastane če si izven standardov...vsaj jaz, ki sem med višjimi se težko nastavim, da bi mi res ugajalo - torej noge dovolj stran, hkrati pa roke dovolj blizu (ne glede na nastavljivost sedeža in volana).
Citat: Uporabnik mtl pravi:
Ne drži. Volan mora biti toliko oddaljen, da ti zapestje ''pade'' čez volan na vrhu.
Zgornji rob vzglavnika mora biti na vrhu tvoje glave.
Sedež mora biti toliko naprej, da ko stistneš do konca sklopko in zavoro imaš noge še vedno pokrčene in med stegnom in sedežem mora biti še malce prostora.
Hrbtni del mora biti tako zravnan, da če se z vso silo opreš na pedale, ne ''zdrsneš'' navzgor.
Jaz se tudi tako vozim. In si sploh ne predstavljam kako tisti, ki imajo sedež tako nazaj, da gledajo levo in desno čez zadnjo stransko šipo, volan pa komaj dosežejo s konicami prstov, sploh vozijo avto.
Je pa to sigurno udoben položaj za pisanje sms-ov al pa kak sex.
Drgač pa mam kolega ki dela na Žalah in pravi da so taki "pokončneži" pri hujših nesrečah lahko pokopani v otroški krsti (razsekani na dva kosa).
jaz sedim nagnjen k sovoznici, tako da gledam nekje iz sredine armaturke, volan drzim z levo roko na vrhu in lahko brez problema obracam v levo in v desno po potrebi. fajn je tudi, da se mi vidi biceps/triceps iz avta, ker je roka bolj napeta
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.