Prasec prekleti

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
Ok, se oproščam. Nisem vedel, da nisi ti ta mod. Torej je to namenjeno tistemu modu, ki se gre tukaj neko na pol modanje.

Pa kaj se pizdoliraš, brisal sem neprimerne objave in offtopice do objave "barvice" 15:26, v dobro tvoje teme, tako, da bi šla debata v pravo smer, potem sem pa avto peljal k avtoelektričarju ker mi desna lampa ne gori, kljub temu, da žarnica ni pregorena - O.K.?
Ali bi moral še cel popoldan viseti za kompom in čakati na vsako neprimerno v tvojem topicu?
Eni ste res pacienti.

ideolog

Fizikalc
16. feb 2012
224
45
28
17.325776N, 23.254786E
Bravo. Dokazal si svojo veličino in kulturo. Res si primeren za moda. Selekcionirano moderiranje, oz. takrat, ko imaš čas... Model, res me boli k, kaj si ti delal popoldne, ampak daj se spravi k sebi in opravljaj svoj posel, ali pa stfu.
Evo, zdaj pa briši, mene pa v toplice.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
V tej temi je še kar nekaj sporočil, ki se ne tičejo konkretnega problema in se gredo agitacijo za / proti zakonu, ki se bo potrjeval na referendumu.
Problem naše družbe je v tem, da pogledamo stran. Tu so plemenske skupnosti bolj napredne in anomalije posameznikov bolj vržejo na plano. Res pa je tudi, da če tisti, ki trpi zaradi nasilja, sam ne poda prijave, sosedje skoraj nič ne morejo. Na koncu lahko fašejo še kako krivo ovadbo.
Nekdo je podvomil, če bo denar res namensko porabljen. Mislim, da je ZPM v redu inštitucija, ki svoje stroške pokriva iz drugih virov, ta sredstva pa pridejo do potrebnih.
Kot pika na i pa so te zgodbe opozorilo za tiste, ki šele iščejo partnerje. Pri končni odločitvi je treba uporabiti tudi glavo. Žal naša avtomatika (imago teorija) išče podobe skrbnikov iz otroštva in tisti, ki so v otroštvu bili izpostavljeni nasilju, ločenim družinam itd, imajo nekaj več možnosti, da si nesrečno izberejo partnerja.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
Bravo. Dokazal si svojo veličino in kulturo. Res si primeren za moda. Selekcionirano moderiranje, oz. takrat, ko imaš čas... Model, res me boli k, kaj si ti delal popoldne, ampak daj se spravi k sebi in opravljaj svoj posel, ali pa stfu.
Evo, zdaj pa briši, mene pa v toplice.

a mod na alterju je 24/7 šiht?
bodomo zahvalni, da ima moderator audija in ne renoja. z renojem bi bil več an servisu in bi bila moderacija v p...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
aplauz.gif

ideolog

Fizikalc
16. feb 2012
224
45
28
17.325776N, 23.254786E
Ne, ni 24/7 šiht. Ker je nemogoče za sproti moderirati ()beri brisati naše nebuloze, ki jih je btw 90% Vsega, kar napišemo.
Zakaj se pa potem ne briše vsakega stardecovega perdra, vsakega snecerjevega cucka, vsakega stiberjevega domobranca, vsakega robijevega boga........? Pač se je ravno tokrat notranjcu dvignil in to me je zmotilo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kaj je narobe s perdrom?
Ta izraz izhaja iz perde. A veš kaj je perda?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
Ne, ni 24/7 šiht. Ker je nemogoče za sproti moderirati ()beri brisati naše nebuloze, ki jih je btw 90% Vsega, kar napišemo.
Zakaj se pa potem ne briše vsakega stardecovega perdra, vsakega snecerjevega cucka, vsakega stiberjevega domobranca, vsakega robijevega boga........? Pač se je ravno tokrat notranjcu dvignil in to me je zmotilo.

to je pa drugo. če bi bili tam dosledni, bi alter..umrl.

ampak glej..tema je čista in se da brat. seveda pa robi dal boga not, un uno ta tisto ampak tko je.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.634
3.085
113
v lokalni ostariji
bolj malokrat vidim očke samohranilce ki se borijo in delajo ker so mamice pobegnile... se zapile... da ne bo kdo mislil da ni takih primerov,. so so samo so skriti...