Prasec prekleti

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
Torej trdiš , da sem denar vrgel stran?

Nenavadno vse skupaj.

Ženska pa še kar froce z njim mela, on pa hoblal.

Nekaj tu ne štima.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:

Nenavadno vse skupaj.

Nekaj tu ne štima.
No saj vidiš pri "suzici". V nekaterih primerih traja, predno si ženska upa oditi na svoje

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:

Nenavadno vse skupaj.

Nekaj tu ne štima.

lej.. v določenih primerih je res tako. a je tukaj tako vedo sigurno otroci, saj so baje priče, pa dovolj stari.

sam hudič je k to pol povzamejo mnoge in razlagajo. in še dodaja.

mi pa ni jasno kako ji ni uspelo kot jedini. free flat, sociala, to in ono.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
ksz

Čigav IBAN je na UPN? Retorično si odgovorim, da je imetnik ZPM Ljubljana Moste, Proletarska 1. Dal bi stotaka, vendar družini osebno, ne pa oderuškemu zavodu.

ideolog

Fizikalc
16. feb 2012
224
45
28
17.325776N, 23.254786E
Ok, se oproščam. Nisem vedel, da nisi ti ta mod. Torej je to namenjeno tistemu modu, ki se gre tukaj neko na pol modanje.
Btw, ne, ne pričakujem, da boste zdaj navalili s tem, koliko je kdo dal, je bla zgolj prvokacija.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
mi pa ni jasno kako ji ni uspelo kot jedini. free flat, sociala, to in ono
Sigurno da je vse to dobila
ene par jurjev keša bo pa tud sigurno prav prišlo, glede na odzive tudi po drugih portalihm kolok se ji obeta donacij, bi to s šihtom za 700€ to našparala glih čez ene 27let, če bi krepko stiskala.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Mah potem pa nazaj k njemu.... se drugač je prijazen pa vse, samo včasih je malo bolj živahen.
evil.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tega nisem vedel. Tisto "Za otroke se gre" je bila pa opomba zaradi dvoličnnosti tistih, ki najbolj uporabljajo ta stavek
smile-1.gif
Točno.
zmaga.gif

No, če sta že zajadrala v te vode, pa dajta to dvoličnost še malo podkrepiti z izjavami, kdo je kdaj kaj rekel - na primer, da homo družina ni OK, nasilje v hetero družini pa je OK. Al polagata besede drugim v usta?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No saj vidiš pri "suzici". V nekaterih primerih traja, predno si ženska upa oditi na svoje

Res je. En primer poznam tudi sam. Ni to tako simpl, čeprav se ti morda zdi na prvi pogled.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tega nisem vedel. Tisto "Za otroke se gre" je bila pa opomba zaradi dvoličnnosti tistih, ki najbolj uporabljajo ta stavek
smile-1.gif
Točno.
zmaga.gif

No, če sta že zajadrala v te vode, pa dajta to dvoličnost še malo podkrepiti z izjavami, kdo je kdaj kaj rekel - na primer, da homo družina ni OK, nasilje v hetero družini pa je OK. Al polagata besede drugim v usta?

Smo kasneje določili, da v tej temi ne bomo šli dalje v te vode in da ta topic ostane namenjen izključno obravnavani družini.

Sem tudi sam mislil še kaj napisati na to temo a ne bom, saj se bo to tu na Alterju razvleko v več strani dolgo nabijanje ter prepričevanje prepričanih, videno v podforumu politika v temi o referendumu.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
Ok, se oproščam. Nisem vedel, da nisi ti ta mod.

Ni problema.

Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
Btw, ne, ne pričakujem, da boste zdaj navalili s tem, koliko je kdo dal, je bla zgolj prvokacija.

No sej glede na alterstyle samohvalo je bila povsem na mestu. Hotel sem povedati le, da se tu debata običajno razpne v druge širine kot zgolj to koliko naj bi potem kdo dejansko prispeval. Folk je preveč ubrisan in "gobčen"
grin1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.521
7.041
113
zdejle je vsak dobil eno asociacijo na nekaj. Jaz sem ravno pred to prebrala tole temo o nespečnosti mame in post:

Citat:
Uporabnik vincent pravi:

Dandanes je pač tako...ima službo, ima stanovanje/ hišo, ima deca (ki lahko hodi po njem), ima zdrave otroke...ima vse a ona nesrečna.

Včasih je bilo...da je bila vsa srečna, ko je dec prišel zvečer nabasan domov če ni nalomil nje in otrok. Boljše zanjo da je bilo vse popedenano in večerja na mizi.

Še dobro, da je imela tacga deca, ne, drugače spati ne bi mogla ponoči, tako pa je od nedelje do petka spala ko angelček, najbrž.

Mah, se opravičjuem Vincentu, saj vem da ni bilo tako mišljeno, ampak sosledje teh prebranih postov skupaj me je prpravilo, da sem malce zaklela sama pri sebi.

Da ne pišem in drekam brez veze, kot ponavadi ob takih temah sem tudi sama donirala. Sicer klasično preko sms, ampak v retrospektivi, čisto preveč pogosto tipkam te smse, da me ne bi hkrati to še dodatno žalostilo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:

Nenavadno vse skupaj.

Nekaj tu ne štima.
Mhm..upajmo, da mu ne bo nakazanega dala za pijačo pa čike..ne bi bilo prvič ne zadnjič.

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
Sem nakazal (znesek ni pomemben) v upanju, da bo šel denar za pravi namen. Če ne - po črnogledih napovedih nekaterih tu - pa jebiga... so me že v življenju nategnili za veliko bolj pomembne zadeve/cifre... Bom brez pretresov preživel tudi to.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:

Nenavadno vse skupaj.

Nekaj tu ne štima.

Jaz pa menim, da čisto štima. Poznam podoben primer. Sicer se ne gre za otroke, ampak dokler nisem malo bolj na grobo razložil, ženski pač ni prebilo. NI!!! A veš kaj to pomeni, da N I. Tako kot ti tega ne razumeš, verjemi, da tudi jaz ne bom nikoli. Ampak do takrat, sem bil pa jaz največji prasec, da nič ne delam, da sem nesramen bla, bla, bla. Sej veš,....zmeraj vsi drugi krivi in iskati vse možne izgovore.
crazy1.gif

Glej, ženske pač upajo, saj bo bolje.
confused-1.gif
In da taka naleti na enega sprijenca, ji ni rešitve. Dokler se pač ne zgodi nekaj najhujšega ali pa spozna, da mogoče pa le ne bo nikoli bolje. Malo takih.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:

Mhm..upajmo, da mu ne bo nakazanega dala za pijačo pa čike..ne bi bilo prvič ne zadnjič.

Če bi PREBRAL, bi videl, da ne živi več z njim...
Mhm..lepo..koliko časa ji daš, da se bo vrnila nazaj k njemu?