Prasec prekleti

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Če ne znaš, ne zmoreš ali nočeš pomagati bodi vsaj tiho in ne klati neumnosti.
Drugače pa žalostna zgodba, bomo donirali po svojih zmožnostih.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Takih primerov je v naši družbi ogromno, odgovorni pa nič, le plače si izplačujejo.

Sicer pa, ZA OTROKE GRE, a ne Primc?
Glavno da so proti istospolnim skupnostim, tovrstne heterospolne družine so za njega in somišljenike nekaj čisto normalnega. Za bruhat...

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
846
113
nevem zakaj se taki primeri spet izkoriščajo za propagando homoseksualcev ?
A če ima otrok dva očeta, potem se pa to ne more zgodit al kaj ?
Tud homoti so ljudje z osebnimi težavami, katere potem lahko znašajo nad partnerjem in otroci.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Ene 1000x težje, ker otroka ne more posvojiti vsak, ki se mu sprdne.
Medtem ko ga lahko naredi vsak, ki ima dovolj visok IQ, da ve, da lulek ni samo za scanje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Pa kakšno propagando neki? A se lahko faking držite topica? Topic pa je o eni zelo ubogi ženski in njenih otrocih!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Ene 1000x težje, ker otroka ne more posvojiti vsak, ki se mu sprdne.
Medtem ko ga lahko naredi vsak, ki ima dovolj visok IQ, da ve, da lulek ni samo za scanje.

Absolutno res ampak lepo prosim, dovolj o homoseksualcih tukaj.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
846
113
ta članek sem videl na facebooku 5x v kotekstu, kako so hetero partnerji slabi partnerji, homoti pa boljši ... in zgoraj je spet nekdo začel z "ZA OTROKE SE GRE"....

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Tega nisem vedel. Tisto "Za otroke se gre" je bila pa opomba zaradi dvoličnnosti tistih, ki najbolj uporabljajo ta stavek
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
nevem zakaj se taki primeri spet izkoriščajo za propagando homoseksualcev ?
Tud homoti so ljudje z osebnimi težavami, katere potem lahko znašajo nad partnerjem in otroci.
pravzaprav je malo vrjetno da si bo nekdo omislil otroka pri vsej papirologiji samo zato da ga bo potem tepel. oni omenjeni jih je samo naštepal, nič papirjev nič dela...
pa če smo ravno pri tem koliko jih bodo posvojili? zgleda se bo spet metalo milijone za enega otroka na par let še huje kot pri tistem referendumu o umetnih opoditvah...

Filipides

Pripravnik
20. jun 2014
129
3
18
Ksz.

Tisti, ki vam odmerijo dohodnino, lahko botrstvu darujete zastonj, saj veste, tistih pol procenta dohodnine. Nič ne stane, pomaga pa.

Namenitev dohodnine

Če ne njim, pa komu drugemu, ki rabi. Država si bo že vzela.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
ime spletne strani

Vem, da je takih in podobnih zgodb na stotine, ampak jaz se še kar tresem, ko sem tole prebral.
Evo, pravkar nakazal 200€. JBG pač ne bom šel na šrilanko letos.
Kje ste alter miljonarji?

Taki članki rastejo ko gobe po dežju zaradi 20.12

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tega nisem vedel. Tisto "Za otroke se gre" je bila pa opomba zaradi dvoličnnosti tistih, ki najbolj uporabljajo ta stavek
smile-1.gif
Točno.
zmaga.gif

ideolog

Fizikalc
16. feb 2012
224
45
28
17.325776N, 23.254786E
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Pa kakšno propagando neki? A se lahko faking držite topica? Topic pa je o eni zelo ubogi ženski in njenih otrocih!
Ja bravo moderator, da si to pogruntal. sicer pa, zato si tukaj, ane?
Ja , gre se IZKLJUČNO o ubogi ženski in njenih otrocih, ki jih je mož/oče pretepal itd.
Zdaj pa, če si izbrisal mene, ko sem pbutcu primitivno vrnil za njegov primitivizem (bytheway: pravilno si naredil), daj imej še naprej jajca in zbriši ostale poste, ki tu noter zdaj vlačijo referendum in homo vs. hetero.
Gre se IZKLJUČNO zato, da nekdo tepe babo in otroke, ona se nekako reši, zdaj je pa reva. Ampak svobodna reva. Pozval sem k dobrodelnosti, nič drugega.
Ah, alter.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ta članek sem videl na facebooku 5x v kotekstu, kako so hetero partnerji slabi partnerji, homoti pa boljši ... in zgoraj je spet nekdo začel z "ZA OTROKE SE GRE"....

da, za otroke se gre. in čisto nič drugega. sistem ni zmožen poskrbeti danes za otroke, možen je pa skregat narod okoli nečesa o čemer se narodu sanja ne. metanje zakaj homo ja in ne bit družina je sprevrženo in ima samo en cilj, skregati ljudi. obe propagandi sta polni laži. ampak dejstvo pa je, da oba pola nista zmožna danes poskrbeti za otroke. tole iz tega članka me je danes razjezilo, a ne morem pomagati. ni načina. si bom pa članek zapomnil in ko bo, upad, da bo bolje, bom pomagal.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ja bravo moderator, da si to pogruntal. sicer pa, zato si tukaj, ane?
Ja , gre se IZKLJUČNO o ubogi ženski in njenih otrocih, ki jih je mož/oče pretepal itd.
Zdaj pa, če si izbrisal mene, ko sem pbutcu primitivno vrnil za njegov primitivizem (bytheway: pravilno si naredil), daj imej še naprej jajca in zbriši ostale poste, ki tu noter zdaj vlačijo referendum in homo vs. hetero.
Gre se IZKLJUČNO zato, da nekdo tepe babo in otroke, ona se nekako reši, zdaj je pa reva. Ampak svobodna reva. Pozval sem k dobrodelnosti, nič drugega.
Ah, alter.

Khm, jaz nisem do moje prve objave v temu topicu prav nič moderiral in se mi tudi sanja ne, kaj je napisal pbutec, vidim pa, da je njegovo sporočilo zbrisal en drug moderator. Morda je ta zbrisal tudi tvojo repliko pbutcu.

Mi je pa od štarta jasen namen tojega topica in se mi zdi to zelo lepo (dobrodelnost pa to, respect pa tudi za tvoj prispevek), na offotpice sem pa tudi opozoril in predvidevam, da je zdaj konec s tem. Če pa ne bo, se bo pa naredilo tako. Ne moreš pa zdaj pričakovati zgolj pripevkov v smislu "jaz sem dal X€", "jaz pa y€" itd. Kot si to že ugotovil, je to vendarle res Alter, neka debata nastane 100%.

p.s. drugače nisem mod za Čvek ampak za Zavarovalništvo pa to, oznako imam pa res ja.