Požrešni privatniki ali drugi šefi *DELETED*

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Itak da je kraja, to je bil tudi namen. Slaba vest? prav nič, zakaj? Veš to sem pa jaz spoznaval nekaj mesecev.

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Kraja je bistveno več kot slaba vest.
Očitno tega še nisi spoznal, nenazadnje pa se s tem še hvališ. Škoda zate.

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Torej očitno oba zagovarjata, da je danes treba krasti, ter se s tem hvaliti.
Čudovito!

Verjetno tudi predlagata, da naslednjič, ko grem v Mercator, računa na blagajni ne palčam, ampak grem kar mimo.
Da vaju ni sram!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Tole je kraja in se ga lahko enostavno toži, brez problema.

Itak se povečini podpiše konkurenčno klavzulo in se še tukaj lahko najebe.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Hehe
lahko je bit pameten za računalnikom. Js zase pravim da sem za današnji čas še preveč pošten. Ti temu praviš kraja, jaz pa temu pravim priložnost in kompenzacija za moj trud.
Kako pa praviš tistemu kar je naredil Šrot s pivovarno? Aja, to je pa nekaj drugega, temu se pa reče managerski prevzem.
Meni so tisti podatki in fascikli koristili ravno toliko, da sem dobil vpogled kako se zadeva pelje naprej. Glede na tiste izkušnje, ki sem jih dobil tam sedaj sam uspešno vodim posel.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Skorpy:
Daj bodi tiho, če rabiš delo ti ga zrihtam, ker moram jaz opravlajt dvojno delo za enojno plačilo. Pa ti bom naložil dela, da se ven ne boš videla.
Raje bodi tiho.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Kako pa zgleda to, da delaš dvojno za eno plačo? Delaš nekaj za plačo, drugje pa zastonj?

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako pa zgleda to, da delaš dvojno za eno plačo? Delaš nekaj za plačo, drugje pa zastonj?

Dej ne heci se glej včasih so bile v prodajalni recimo (samo primer) 6 prodajalk danes pa recimo 3 torej za isto plačo opravljajo dvojno delo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Kaj pa če je danes manj dela, včeraj ga je pa bilo več?

Za koliko plač pa potem delajo kitajski otroci?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Dej ne heci se glej včasih so bile v prodajalni recimo (samo primer) 6 prodajalk danes pa recimo 3 torej za isto plačo opravljajo dvojno delo.

V Srbiji, pa recimo tudi v BiH je v občinah, ki so velikosti Slovenske bistrice zaposlenih od 80 do 100 ljudi. Tam imajo tudi regije, kar pomeni, da imajo občine MANJ odgovornosti in nalog kot pri nas. To pomeni, da pri nas za isto plačo v občinah delajo dvojno ali trojno delo? Ali to morda lahko pomeni tudi to, da se morda v Srbiji in v BiH v občinah dela čisto pod vsako normo in, da je to neke vrste socialna služba?

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
So ostali iz bivšega sistema, tako kot tudi pri nas. Dosti je bilo takšnih, ki so hodili v službo in ne na delo oz. delat. Žal jih je vse preveč še danes.
Jaz bi vse iz javne uprave poslal za en mesec delat v eno zasebno firmo.
grin1.gif

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Kraja je kraja. Popolnoma vseeno je, ali je to nedovoljeno prekopiran fascikel in baza podatkov, kraja žvečilnega gumija, ali oborožen rop banke.
Vzorec je enak, in tisti, ki to zagovarja, mora biti sankcioniran.

Za vsakega nekje tiči palica. Zapomnite si!

Potem se pa čudite, ko jih nekdo povsem nedolžen nekje tako ali drugače dobi po pi...

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Citat:
Uporabnik Mirror pravi:
Jaz bi vse iz javne uprave poslal za en mesec delat v eno zasebno firmo.
grin1.gif

Še večja kazen bi bila, da bi vse poslal delat tja, da bi se sami preživeli. V svoj s.p. ali d.o.o.. Ne bi imeli časa niti za malico, niti za kosilo, niti za kavico, niti za dopust. Pa včasih niti za davke plačat...

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Tudi ta ideja je dobra, gremo kak predlog poslat Pahorju.
grin1.gif

Sem pa že resno razmišljal o tem, da bi poslal predlog, da se jim blokira dostop do vseh internetnih zabavnih vsebin na službenih računalnikih.
tongue-1.gif

Bobek007

Drehher
22. jul 2007
303
0
16
Se popolnoma strinjam, z zadnjimi posti
zmaga.gif

Eden mojih ljubših stavkov:

Kak je tebi prav ko greš v službo, js grem pa delat
evil.gif