Pozor, novi radarji na AC

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Še enkrat se zapelji čez cestninsko in dobro poglej okoli sebe, ne samo pred sebe. Na Biču vem, da je znak za omejitev 40km/h

No, jas znaka 40 tam še nisem videl, razen na desni strani, ki velja za ABC stezo za kamione
wink-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kdaj bo NEPOKORŠČINA? A so normalni.

Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Ti so zelo nevarni, Policija pa nič. Na AC vsi (100%) prehitro vozijo, nisem videl, da bi kdo šel svojih 80-90, vsi nad 100.

Zdaj mi pa res ni jasno, pljuvaš čez divjake, pljuvaš čez policijo, pljuvaš čez radarje, pljuvaš čez nered na cesti. Pa kaj bi ti sploh rad, zmedenko?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Not this shit again... tole kroži že kr neki časa okol in je daleč od resnice. Tud po poročilih so že zanikali to informacijo.

In na AC za 100% prekoračitev hitrosti ne boš izgubil vozniškega. To velja samo v naseljih.

Tako je, stara in neresnična zgodba (ki prikroži vsakih par mesecev), pa še narobe napisana omejitev.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Tole sem dobil na mail. Ali se je kdo vozil tukaj zadnje čase, da pove ali to le drži?

Seveda drži, če je tam tabla. Tehle Safety Tutorjev (section control oz meritev povprečne hitrosti) imaš v italiji kolikor hočeš, tudi na 100 in več km dolgih odsekih.
Se je treba pač za kavo ustavit.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kdaj bo NEPOKORŠČINA? A so normalni.

Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Ti so zelo nevarni, Policija pa nič. Na AC vsi (100%) prehitro vozijo, nisem videl, da bi kdo šel svojih 80-90, vsi nad 100.

Zdaj mi pa res ni jasno, pljuvaš čez divjake, pljuvaš čez policijo, pljuvaš čez radarje, pljuvaš čez nered na cesti. Pa kaj bi ti sploh rad, zmedenko?

Ravnovesje? Vožnja mimo cestninske 40km/h in potem še skoraj 300m do prepovedi omejitve nekako ne ogroža nikogar? Same cestninske ogrožajo in močno upočasnjujejo pretočnost.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
a spet ti s svojimi brezveznimi posnetki??? preden pametuješ o prometu in kaznih, najprej pometi pred svojim pragom in zrihtaj šipo, do takrat pa mirno lahko nehaš piskati...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Kako moja počena šipa ogroža tvojo varnost? Se mi je zdelo, da te samo skrbi, kdaj bomo ulovili tvojo nerodnost za volanom.
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
KSZ

Upajte da ne bodo naredili tako kot v avstriji, ko so na razdalji nekaj metrov postavili 3 radarje in potem so divjaki na izvozu iz AC fasali kar tri kazni npr. 62, 58 in 52 na omejitev 40.
smile-1.gif
Tako se dela.
Tik, tak, tik, tak, in samo vprašanje časa je kdaj bodo naši vrli ultra super pametnjakoviči s prometne varnosti pogruntal, da se to v avstriji obnese oh in sploh the best in bojo takoj uvedli pri nas. Kako je pravno, itak nima veze. Vse za varnost.

edit. Sej res prijatelj. Kako kaj tvoj nos avtomobila v krožnih? Ti še vedno sili iz krožišča ven, ko pri prednjem pogonu daš gas, ali si že našel avto, katerega pri tem početju obrne na streho ali odpre zadnja desna vrata
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tisti radarji na cestninskih bodo prava beda. Namesto da bi nevarne ute podrli, bodo tam kasirali.

Je pa res, da če voziš po CPP na regionalki, imaš v ogledalu hitro šleperja.

Daj si že enkrat zrihtaj šttevc, da ne boš več neumnosti pisal, kako VSI šleperji vozjo 100.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Imam se za povprečnega voznika, najslabši nisem, tak izreden ekspert kot si baje ti, pa tudi ne. Čeprav roko na srce, ko sem enkrat videl tvoj 'štart', sem bil izredno razočaran. Očitno sem pričakoval preveč...

Kar se pa tvojih filmčkov tiče - na njih, kolikor sem jih pač pogledal, niti eden ni bil zanimiv v tolikšni meri, da bi bil vreden ogleda. Ampak dobro, vsak ima svoje življenje in svoj čas porablja na sebi primeren način. Kakor vem, vozilo s takšno šipo kot je tvoja, ni tehnično izpravno. Torej nima kaj početi na cesti.

Hvala za lepe želje. S tem si povedal o sebi še tisto, česar doslej ni bilo znano. Jaz pa tebi ne privoščim nesreče.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
KSZ

Upajte da ne bodo naredili tako kot v avstriji, ko so na razdalji nekaj metrov postavili 3 radarje in potem so divjaki na izvozu iz AC fasali kar tri kazni npr. 62, 58 in 52 na omejitev 40.
smile-1.gif
Tako se dela.

Ne, ne fašeš 3 kazni, ne nakladaj. Na gdabiščih imajo recimo redno 2 zapored, ampak dobiš le eno kazen. Še več: če si recimo na prvem (ponavadi stoji na začetku) prehiter, na drugem pa ne, je zelo velika verjetnost, da boš dobil le opomin.

Znajo pa postavit 2 radarja (3 še nisem videl) zapored ampak tako, da te izmeri prvi, te ustavijo, plačaš, potem pa čez pol kilometra še edne, pa spet plačaš, ko besen odpelješ naprej in si misliš, da zdaj jih pa nekaj časa ne bo ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Še enkrat se zapelji čez cestninsko in dobro poglej okoli sebe, ne samo pred sebe. Na Biču vem, da je znak za omejitev 40km/h

bonk.gif

To temo smo tu že ničkolikokrat pržvečili. Omejitrev je 60. Edina izjema je CP Pesnica (če niso kaj tabel spreminjali). Zakaj, ugotovi sam oz. si poišči, je bilo napisano vsaj 50x, pa se vedno najde nekdo, ki trosi neumnosti.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik flip pravi:

Daj si že enkrat zrihtaj šttevc, da ne boš več neumnosti pisal, kako VSI šleperji vozjo 100.

Srečal enega, ko je po soški letel 100 in pobiral idealne linije
shocked-1.gif
Še največji šok, da sploh ni bila slo tablica.

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
, potem pa čez pol kilometra še edne, pa spet plačaš, ko besen odpelješ naprej in si misliš, da zdaj jih pa nekaj časa ne bo ...
Ta je res
evil.gif

Štibr, jaz ti svetujem, da jih ne gledaš, če ti niso zanimivi
wink-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:Kar se pa tvojih filmčkov tiče - na njih, kolikor sem jih pač pogledal, niti eden ni bil zanimiv v tolikšni meri, da bi bil vreden ogleda.
Meni je bil en njegov filmček prav fajni...
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zbije ti povprečno hitrost. Kjer se pa ne moreš ustavit za kavo, pa pač pelješ dovolj blizu omejitve, da ne težijo.
Seveda ti zbije. Recimo na 70 km imaš 10 tutor merilnikov pa recimo dve kavi. Tako da se ful splača dvakrat (od desetih odsekov) po 7 km potegnit 170 km/h, če greš na tistem odseku na kavo.
grin1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Tam, kjer greš na kavo lahko na 7 km dolgem odseku tudi 300 letiš. Sicer pa so i odseki dostikrat dolgi enako, kot razdalja med dvema uvozoma, torej tudi po par 10 kilometrov.