Potrebujete nekaj dobrega humorja?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Oh good [cenzura] Lord.
bonk.gif

"Naravnih oblakov NI, pa naj se to za nekatere slisi znanstveno fantastika so vse barkace- vesloljske ladje od visjih intelegenc thats it!"

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.185
7.056
113
Tale je boljsa
Citat:
MORAM DODATI ŠE TO: DRAKONI NA NIBIRUJU IMAJO TAKO SLABO KARMO, DA VSE KAŽE NA TO, DA TOKRAT NE BODO USPELI. TOREJ, SE LAHKO ZGODI, DA ZEMLJA DOBI ŠE SVOJO DRUGO LUNO...SICER MALO VEČJO OD ŽE OBSTOJEČE, A VENDAR.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.185
7.056
113
hm sedaj sem ugotovil, da je emd aktivnimi clani skupine, ki verjame v chemtraile tudi Andrea effe oz Andrea Flego (producent in glasbenik)...skoda...tip mi je bil kul dosedaj.

Kuni

Zelenc'
15. sep 2013
1
0
1
Iskreno mislim, da nekateri na HAARP potrebujejo zdravnisko pomoc...

MIRAN VUČKO: ORGONSKI ANROIDI NOVE DOBE : SKALARNA HOMEOPATIJA ETRA
19. avgust 2013 ob 12:54

NA ENEM OD SVOJIH PRVIH PREDAVANJ NA TEMO: UPORABA ORGONSKE ENERGIJE V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU, SEM NALAŠČ OMENIL, DA SEM VODILNI STROKOVNJAK V SVETU. KOT SEM TUDI PRIČAKOVAL, SO REAKCIJE OSEB, KI IŠČEJO ZNANJE PO NETU, BILE NEGATIVNE. MNOGIM NI VŠEČ, DA NE PRIZNAVAM AVTORITETE NEKATERIH RAZISKOVALCEV, KAR SEM ARGUMENTIRAL IN PODKREPIL TUDI S TRDITVAMI, DA SO ZAOSTALI V RAZVOJU IN DA SPIJO NA NEKDANJIH LOVORIKAH: POVOZIL JIH JE ČAS. NEGATIVNO SO ODREAGIRALI TUDI VSI TISTI, KI SO LJUBOSUMNI NA MOJE DOSEŽKE IN TUDI TAKI "VSEVEDI", KI NIMAJO LASTNIH, DIREKTNIH IZKUŠENJ. NOBEN ETERIČNI KOMUNALEC, KI AKTIVNO DELUJE V SMERI RESTAVRACIJE ATMOSFERE IN NEVTRALIZACIJE ZLOČINOV GEOINŽENIRINGA, NI IMEL PRIPOMB NA MOJO IZJAVO.

TEHNOLOGIJE, KI SEM JO USPEL RAZVITI, NITI POD RAZNO NE OBELODANIM - IZ VARNOSTNIH RAZLOGOV. DRŽIM SE ZLATEGA PRAVILA: VEM, ZNAM, DELUJEM IN SEM TIHO.

OBJAVIM LAHKO TUKAJ, DA SO VSI MOJI ORGONSKI ANDROIDI GENERATORJI - TRANSFORMATORJI ORGONA IN GENERATORJI SKALARNIH VALOV TOČNO DOLOČENIH FREKVENC. EMITIRANE FREKVENCE SO V SKLADU S FRAKTALNO STRUKTURO VESOLJA IN SO PREDVAJANE V NATANČNOSTI DEVETIH DECIMALK.

ŽE PLATON JE POSTAVIL TRDITEV: VSE SO VIBRACIJE, VSE SO FREKVENCE. IMEL JE PRAV. VSE, KAR OBSTAJA NA VSEH NIVOJIH OBSTOJA, IMA SVOJO, LASTNO FREKVENCO. MOJE ZNANJE MED DRUGIM OBSEGA TUDI POZNAVANJE IN ODKRIVANJE FREKVENC MATERIJE, KI JE PREDMET MOJE " OBELAVE".

UVAJAM NOV TERMIN V ZNANOSTI, KI JE ETIKETIRANA S " PSEUDO": SKALARNA HOMEOPATIJA ETRA.

TOLIKO ZA SEDAJ.

MIRAN

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Solarni sistem se obraca, MAKJEMI!

http://vimeo.com/74609245

Tako kot so "Heavens Gate" sli na "vesoljsko ladjo" v crnih oblekah in najkicah pricakujem, da bodo Vučkotovni izvedli skupinski samomor v modrih pidzamah in natikacih.

BTW; prosim da si znova ogledate smetisce v ozadju. Ziher je to z umetnega satelita, Lune (planeta Nibiru). Pa kraterji so posledica nuklearnih izstrelkov iz zemlje pred 3600 leti.

P.S.:
Zmaga pa "glasbeno ozadje" ko on nabija o Drakonski Civilizaciji... Ortoci, ki vpijejo "BRUUM BRUUM"...
smile-1.gif

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Solarni sistem se obraca, MAKJEMI!

http://vimeo.com/74609245

Tako kot so "Heavens Gate" sli na "vesoljsko ladjo" v crnih oblekah in najkicah pricakujem, da bodo Vučkotovni izvedli skupinski samomor v modrih pidzamah in natikacih.

BTW; prosim da si znova ogledate smetisce v ozadju. Ziher je to z umetnega satelita, Lune (planeta Nibiru). Pa kraterji so posledica nuklearnih izstrelkov iz zemlje pred 3600 leti.

P.S.:
Zmaga pa "glasbeno ozadje" ko on nabija o Drakonski Civilizaciji... Ortoci, ki vpijejo "BRUUM BRUUM"...
smile-1.gif

hahaha, pidžama predavanje
hysterical-1.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Moram te edino popravit, planet Nibiru je skrivnostni planet 10. oz. zdaj 9.)v našem osončju, Luna pa je samo njihova opazovalnica. Pa kaj si mislil, da so na Luni take smeti? Te so ja dokaz visoko razvite šestdimenzionalne civilizacije, ki nima kaj bolj pametnega počet kot da nam oblake riše po nebu. Padle so z neba, ko je z orgonom sklatil medgalaktčino križarko. Kraterji na Luni so pa od njegovih topov, še malo pa ji bo prebil negativni energijski ščit in bomo rešeni.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne, ne!

Nisi poslusal predavanja, in kar nakadas v prazno, nevernik!

Luna, ja, LUNA je bila originalni Niburu, pa so ga nasi miljarde let (ker je vse cilkicno, ves) stari predniki z jedrskim orozjem zjebali, preden so nam oni povzrocili - v trenutku, makjemi! - novo ledeno dobo. Zdaj se pa vracajo kot eterična bitja, da nam spet pokradejo zlato, ki ga oni uporabljajo jot scit pred okolico, da bodo lahko preziveli naslednje 3600-letno kroznico Niburuja.

Itak imamo pa zdaj dve luni, eno normalno (Niburu V1), in eno hologramsko, s pomocjo katere Reptili iz Niburuja skupaj s svojimi vsoljskimi ladjami (beri: oblaki) pripravljajo nov obisk.

(Ja, poslusal sem celo "predavanje".
bonk.gif
)

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne, ne!

Nisi poslusal predavanja, in kar nakadas v prazno, nevernik!

Luna, ja, LUNA je bila originalni Niburu, pa so ga nasi miljarde let (ker je vse cilkicno, ves) stari predniki z jedrskim orozjem zjebali, preden so nam oni povzrocili - v trenutku, makjemi! - novo ledeno dobo. Zdaj se pa vracajo kot eterična bitja, da nam spet pokradejo zlato, ki ga oni uporabljajo jot scit pred okolico, da bodo lahko preziveli naslednje 3600-letno kroznico Niburuja.

Itak imamo pa zdaj dve luni, eno normalno (Niburu V1), in eno hologramsko, s pomocjo katere Reptili iz Niburuja skupaj s svojimi vsoljskimi ladjami (beri: oblaki) pripravljajo nov obisk.

(Ja, poslusal sem celo "predavanje".
bonk.gif
)

Vibracije, vibracije! Kako si lahko pozabil na njih?!

22. jul 2007
1.398
43
48
Prav zanimivo bo videti, kakšno raziskavo bodo naredili iz te novice:
evil.gif

Ameriška vesoljska agencija Nasa se lahko pohvali z novim dosežkom. Vesoljska sonda Voyager 1 je v medzvezdnem prostoru ujela zvok vibracij medzvezdnega plina. To je postal prvi zvok, ki smo ga ujeli zunaj našega osončja.

Voyager naj bi pred letom dni potoval skozi plazmo oziroma tako imenovane ionizirane pline, ki so prisotni med zvezdami. Primerjali so lanske posnetke ter posnetke letošnje pomlagi in izračunali, da se je trenutek prehoda zgodil 25. avgusta 2012.

Voyager v vesolju deluje vse od leta 1977. Voyager 1 je že 19 milijard kilometrov daleč (meja sončevega sistema je 13 miljard kilometrov od Sonca). Poslušajte zanimiv zvok, ki ga je ujel Voyager 1.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Danes je Team Vučko popolnoma pogorel - nad Ljubljano je že od ranega jutra parkiran mothership, orgonska mreža pa je povsem zatajila. Izgleda, da so izvedli slepilni manever: v atmosfero so vstopili iz 6D in ne iz 7D, kot je to v navadi. God help us.