Potrebujete nekaj dobrega humorja?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
To je pa zato, ker imajo v Orgonskih Androidih samo kamene strele, ne pa tudi Topazov in Antracitov.

Pa naj mi kdo dokaze, da to ni res.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.949
113
v lokalni ostariji
evo zdele so zgleda zakurblal pa se mal drugam odpeljal...

očitno jim je nafte zmanjkal in ker je šla cena tolk gor so se razjezil nad ljubljano

kje ste vučko & prijatelji da nas rešite?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ples starejse obcanke z umetnimi vsadki, Brazilsko/Juznoameriskega rodu?

Ljubi Bog, ce me poslusas, a LAHKO PROSIM VUCKOTU KAJ TAKEGA NIKOLI NE PADE NA PAMET?! Zaenkrat je ze v pidzamah, do golote je majhen korak...
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.847
113
Evo nov hit na trgu samoobrambe - mineralni bokser za boj v več dimenzijah, frekvence delovanja se lahko nastavi po želji. Če izdelek naročite sedaj, dobite v kompletu zraven tudi 100ml flaško eteričnega olja za pomirjanje v primeru, da ljudje ne verjamejo v vaš boj v dobro človeštva ter 2 litra kisa za kislenjev primeru slabega vremena.

a2N4oQw_700b_v1.jpg

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa sej se sigurno še lahko prijaviš.
Sam res. Ideje imaš na nivoju.

Mogoče bodo pa kako tvojo najbolj usekano idejo, ki si jo lahko izmisliš, čez par let prodajali kot čisto resnico.

Poglej kako je Vučko začel ... po moje je iz zafrkancije, zdaj ima pa že kar lepo čredo, od katere očitno tudi fajn živi.
zmaga.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Pa si zgubu smisel življenja
frown-1.gif

ne obupat, sigurno boš še našel kje kakšno žrtev za svoje samopotrjevanje,
je pa res kr hudič, če ti v življenju ostane samo še takšno razvedrilo, pa te še od tega odrežejo,
evil.gif

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
In kaj od tega kar je napisal ni res?

Dokaži.
Res je samo eno....PSEUDO....ostalo negira že ta beseda...če me razumeš.......upam....če ne še mal teh fency besed, ki v vesolju nimajo kaj iskat...virtual....quasy....

Drugače če bi brali nove znanstvene članke, bi videli, da so takšne eksplozije besedne mastrubacije, če dolgo v uporabi. In to v raznih big bangih, QM, QC, relativnosti(jao kakšne po novem tukaj klamfajo)...

Moja spoznanja pa me peljejo do naslednega mnenja....bistveno manj znanost razume in razloži, kot si le ta upa priznati. To lukno pa zapolnjujejo tudi razni taki kerlci. Problem je.....da v momentu, ko tak kerlc pogleda tudi zunaj uradne znanosti, pridobi tudi prednost v vedenju pojavov zunaj znanstvene razlage. Seveda to ne pomeni, da jih on zna pravilno razložiti. Ja problem je da uradna znanost dokler ne zna dati nekega logičnega odgovora za pojav....POJAVA PREPROSTO NE PRIZNA. Vse ostalo kar lahko beremo je stvar propagandne vojne in manipulacij.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
. Ja problem je da uradna znanost dokler ne zna dati nekega logičnega odgovora za pojav....POJAVA PREPROSTO NE PRIZNA.
Ampak nekaj pa ne zanikajo več,...da obstaja čisto realna možnost, da živimo v simulaciji vesolja
dober, en Evrofil se s tem ne bo nikoli strinjal, ker da njegove večvrednosti napram drugim v resnici sploh ni, ampak je bedni, ničvredni, pogrešljivi delček programa v igrci, ...tega njegova neokapitalistična dušica ne bi prenesla.
pozdrav.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
In kaj od tega kar je napisal ni res?

Dokaži.
Res je samo eno....PSEUDO....ostalo negira že ta beseda...če me razumeš.......upam....če ne še mal teh fency besed, ki v vesolju nimajo kaj iskat...virtual....quasy....

Drugače če bi brali nove znanstvene članke, bi videli, da so takšne eksplozije besedne mastrubacije, če dolgo v uporabi. In to v raznih big bangih, QM, QC, relativnosti(jao kakšne po novem tukaj klamfajo)...

Moja spoznanja pa me peljejo do naslednega mnenja....bistveno manj znanost razume in razloži, kot si le ta upa priznati. To lukno pa zapolnjujejo tudi razni taki kerlci. Problem je.....da v momentu, ko tak kerlc pogleda tudi zunaj uradne znanosti, pridobi tudi prednost v vedenju pojavov zunaj znanstvene razlage. Seveda to ne pomeni, da jih on zna pravilno razložiti. Ja problem je da uradna znanost dokler ne zna dati nekega logičnega odgovora za pojav....POJAVA PREPROSTO NE PRIZNA. Vse ostalo kar lahko beremo je stvar propagandne vojne in manipulacij.

ne vem no... res je da je v znanosti ogromno častihlepja in komolčenja, samo vseeno... če je pojav izmerljiv, se njegov obstoj vsekakor prizna; ter se ga poskusi razložit.

Kaj pa dela ta pseudokerlc? Preprosto si izmisli, da je oblak mothership drakonov al relijancev al kaj vem koga, brez vsakršne argumentacije. Ne more reči, da so njegove trditve s čemerkoli argumentirano podprte. Da uspešno razganja oblake? Veter jih razganja. Da kis okoli hiše razžene oblačnost nad srednjo Evropo?

Ko sta Galileo in Kopernik znanost postavila na glavo, sta to lahko argumentirala, pa se je znanost zamenjala. Tu pa ni kaj, razen verjeti. Take pravljice pa imajo skupno besedo: religija.

LP

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
. Ja problem je da uradna znanost dokler ne zna dati nekega logičnega odgovora za pojav....POJAVA PREPROSTO NE PRIZNA.
Ampak nekaj pa ne zanikajo več,...da obstaja čisto realna možnost, da živimo v simulaciji vesolja
dober, en Evrofil se s tem ne bo nikoli strinjal, ker da njegove večvrednosti napram drugim v resnici sploh ni, ampak je bedni, ničvredni, pogrešljivi delček programa v igrci, ...tega njegova neokapitalistična dušica ne bi prenesla.
pozdrav.gif

Sicer verjetno ne bos razumel, ampak: