Potrebujete nekaj dobrega humorja?

I

Izbrisan uporabnik #9334

17758-icon_confused.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
:D Lahko pa mu to na forum napišeš.
smile-1.gif

Sicer pa glede na njegove izjave, mislim, da nikoli ne bo mogel imeti dece, ...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.847
113
...ksz...

Zdaj se pripravljajo na širjenje svojih teorij že preko TVja:

Citat:
JAVNO VABILO (prosimo kredibilne interesente da se javijo!):

Spoštovani,

v prihodnjem tednu, predvidoma v torek 25.02 2014 pripravljam oddajo na temo geoinženiringa in možnostih za kemični letalski napad na Slovenijo, ki zadnje čase buri duhove v javnosti.
Oddaja se bo snemala ob 13.00. vendar je potrebno zaradi organizacije biti v naših prostorih že ob 12.00h.

Prosim, da pooblastite kredibilnega sogovornika iz Civilne Iniciative Modro Nebo, ki se bo udeležil te debate na televiziji Net tv v oddaji Magnet. Menim, da je potrebno javnost osveščati čeprav mnogi menijo, da gre za floskule. Zato sem na oddajo na to temo povabila tudi gospoda Žabjeka, ki je napisal članek na temo kemičnega napada Nata na Slovenijo.

Kdo še bodo drugi sogovorniki vas obvestim do petka, prav tako vam bom takrat poslala tudi vprašanja za pogovor v studiju.

Naši prostori so v Mariboru v Ind. coni - Melje, ulica Heroja Šaranoviæa 34.

Lep pozdrav,

Julija Smakaj

https://www.facebook.com/perma...p;stream_ref=10

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.847
113
Tudi to je preveč :p samo hey, baje imamo svobodo govora tako da...
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Imamo tudi norišnice, ki so zaradi prevelike svobode govora precej prazne. Pa država tudi!
evil.gif

Nekako se mi zdi, da imajo tako svobodo govora tudi pri ostalih sosedih, po katerih se tako špeglamo, le da je mediji nočejo kar tako na vsak način bobnati med rajo. Že vedo, zakaj.
evil.gif

jab1

Pripravnik
17. feb 2014
242
0
16
No po oceni novinarjev je svoboda medijev bolj uboga v Sloveniji.

34-to mesto, kategorija "glih glih".

(news at eleven...)

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Glede na to, da je ponoči in cel dan padal umazan dež, me zanima, če imajo iskalci zarot tudi za ta pojav svojo razlago.
grin1.gif

Predvsem pa, da se to včasih sploh ni dogajalo.
priden.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jaz pa. Tam okol leta 94, 95 ga je pri nas padlo 20-30 cm.
cheer.gif

Imam v spominu, da je bilo takrat celo ozračje kot bi oranžen filter dal čez v fotošopu.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.847
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Glede na to, da je ponoči in cel dan padal umazan dež, me zanima, če imajo iskalci zarot tudi za ta pojav svojo razlago.
grin1.gif

Predvsem pa, da se to včasih sploh ni dogajalo.
priden.gif

To jih skrbi že od prej
grims-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

Zdaj se pripravljajo na širjenje svojih teorij že preko TVja:

Citat:
JAVNO VABILO (prosimo kredibilne interesente da se javijo!):

Spoštovani,

v prihodnjem tednu, predvidoma v torek 25.02 2014 pripravljam oddajo na temo geoinženiringa in možnostih za kemični letalski napad na Slovenijo, ki zadnje čase buri duhove v javnosti.
Oddaja se bo snemala ob 13.00. vendar je potrebno zaradi organizacije biti v naših prostorih že ob 12.00h.

Prosim, da pooblastite kredibilnega sogovornika iz Civilne Iniciative Modro Nebo, ki se bo udeležil te debate na televiziji Net tv v oddaji Magnet. Menim, da je potrebno javnost osveščati čeprav mnogi menijo, da gre za floskule. Zato sem na oddajo na to temo povabila tudi gospoda Žabjeka, ki je napisal članek na temo kemičnega napada Nata na Slovenijo.

Kdo še bodo drugi sogovorniki vas obvestim do petka, prav tako vam bom takrat poslala tudi vprašanja za pogovor v studiju.

Naši prostori so v Mariboru v Ind. coni - Melje, ulica Heroja Šaranoviæa 34.

Lep pozdrav,

Julija Smakaj

https://www.facebook.com/perma...p;stream_ref=10

OK, vrag je odnesel šalo.
crazy1.gif

http://ava.rtvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-3-del/ava2.174262986/
Prispevek je dolg pol ure.
Zmaga ga pa voditelj in pa klici gledalcev.

ARSO jih ima očitno dost (tako kot npr. biologi v ZDA ne debatirajo več na TV s kreacionisti, ker jih postavljajo s tem v zgolj enakovreden položaj) in se ne misli več prepirat z njimi.
Čeprav glede na rezultate končne ankete, bodo enkrat morali "po kmečko" razložit zadeve.
1964073-anketakemtr.JPG

Priponke

• 1964073-anketakemtr.JPG
    1964073-anketakemtr.JPG
    32,7 KB · Ogledi: 150

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Verjetno je današnja oddaja zagnala preplah med upokojenci, ki so glavna publika oddaje. Ne bodite presenečeni, če se boste s starši in starimi starši pogovarjali o Chemtrailsih
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Samo res.

Zdaj je na vrsti zarota, kdo stoji za tem, da načrtno dela paniko med starejšimi s tako oddajo.
Kako se bo ta panika prepoznala v potrošnji. Vemo, da so upokojenci najboljši potrošniki ... Kdo bo zaslužil, kdo stoji za tem.
Ne bodo več hoteli potovat z letali. Je zadaj železniški lobij?
Ne bodo več upali smučat po nanodelčevskih kemikalijah, ki jim baje pravijo sneg. Mislite, da je včerajšnja poškodba starejšega smučarja zgolj naključje???
shocked-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.847
113
...ksz...

Sem jim za foro vrgel eno kost, me zanima ali bodo zagrizli
evil.gif