Poteptane žabe!!

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Groza, evo , spet se je začel množični pokol v moji dolini in seveda tudi drugod. Gre se namreč za žabe ki zdaj ko se asfalt na cesti malo segreje čez dan, množično skačejo iz travnikov na cesto da se malo pogrejejo ali karkoli že počnejo. Grem s kombijem in šlišiš:pk pk plop plop plof--odvisko kako velika je ta živalca. Čez en mesec ko bo še bolj vroče jih nehudega sluteče posebej zvečer zbiješ mimogrede okoli 20 komadov. Torej pravi masaker.

No gre se za to::

Kje je v sloveniji kakšna organizacija da bi te žabice ročno nosila čez cesto ali ob množičnem prehodu morda celo začasno zaprla promet ali kako drugače ukrepala--še sam ne vem kako.

no če je pa kakšen alterjevec tukaj gor ki se zna gurmansko okrepčat s to poslastico--naj me pa kotanktira na ZS.

Ali so še kakšne druge opcije? Po eni strani žab ne maram in hkrati nekako maram--zakaj še sam ne vem.

HELP

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.541
5.673
113
Evo Al Kaida je že začela napadat uno tvojo vas.....to te preizkušajo.....da sprobajo kolk krvoločen si
tongue-1.gif
Čez tedn -dva k te posmotrajo pa udri po siromaku z filanimi žabami (z semtexsom in ležajnimi kroglcami)

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Sam te žabe so pa res katastrofa zadnjih 14dni. 2 dni nazaj slalomiral, da je kaj. Po pol ure vožnje se mi že ni več dalo. Samo kaj, ko vem kako me ima Murphy rad, bi ravno takrat bil kamen in ne žaba, in sem slalomiral naprej.
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
za žabje palačinke še nisem slišam..je pa res, da vi dolenci bi pojedl..no, ne bom nadlajeval.

tko kot je rekel akmelči
žabe testirajo a je asfalt v dežju prespolzek za fiksiranje lansirnih ramp za scude

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
KSZ

Žabe se ne hodijo gret na cesto.
smile-1.gif

Problem je da migrirajo iz ene lokacije na drugo, cesta je pa vmes. Podhodov, oz. prehodov pa ni. Kratko potegnejo žabe.

So se pa našli v raznoraznih krajih tudi eko navdušenci, ki so jih pobirali in v vedrih prenašali na končno lokacijo.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Jaz predlagam, da namesto kozuca narediš en fajn žabji most - na obeh straneh malo širši, da bodo znale gor lezt, potem vedno ožji do vrha in na drugi strani spet v isto širino proti dnu. Malo ograjce, glih tolk, da ne pade čez rob, pa malo grobo potko, dovoz asfalt...kva jest vem, tm ko bodo hodle, da jim ne bo drefal, pa ene 2,5m višine, da ne bo vsak voznik enoprostorca z bicikli na strehi odrzal konstrukcije.
Če se hodijo tudi gret na cesto, predlagam, da v most vgradiš grelce - ok, to ti lohk jest zrihtam, ker vem, da tišlarji nimate dunsta o štromu. Napajanje bi ti naredil solarno z akumulatorji, da bo zaloga energije za ponoč.

edit: če se ti pa ne da jebat z mostom, pa vzam en oster nož in povoženim, dokler še trzajo, poreži zadnje krake, jih povaljaj v moko in drobtine, fukni v vrelo olje in mljacmljac.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:

edit: če se ti pa ne da jebat z mostom, pa vzam en oster nož in povoženim, dokler še trzajo, poreži zadnje krake, jih povaljaj v moko in drobtine, fukni v vrelo olje in mljacmljac.
smile-1.gif

Ne vem če bi bilo to zame, ker nisem to še nikoli probal, pa tud nekam navgravžn mi je--čeprav softič klobasa kaj bi jst kot dolenc vse pojedel, pa spet nič ne ve... Ah spet ga meče.. žabofašist..

glede mosta:: ne bo šlo , ker ne mislim tuk materiala porabit za žabone--višina mora pa bit min 380cm...

Glede fucebukevcev iz škofje loke:: so predaleč in ziher ne bi prišli, če je pa še un zraven iz trate pa itak adio pamet

Bansh3x8+2--pridi na požrtijo

softi--ne se spotikat ob moje kuzuce, lahko kakšna ranta pade nate... aja tudi to ne veš

Citat:
Stari, zabarikadiraj se v kullo!!!!!!

Kaj pa to pomeni????Ali lahko po slovensko???

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Če si kdaj jedel pohane perutničke, je to tm-tm, sam za dve-tri številke manjše.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
KSZ

Žabe se ne hodijo gret na cesto.
smile-1.gif

Problem je da migrirajo iz ene lokacije na drugo, cesta je pa vmes. Podhodov, oz. prehodov pa ni. Kratko potegnejo žabe.

Zgleda da se pa hodijo gret.

Pridi zdajle k meni in boš videl da nobene regice ni nikjer saj se je zelo shladilo.

Al pa se samo od petka pa do torka gonijo na cesti
sprasujem se.gif
Buh vej