Groza, evo , spet se je začel množični pokol v moji dolini in seveda tudi drugod. Gre se namreč za žabe ki zdaj ko se asfalt na cesti malo segreje čez dan, množično skačejo iz travnikov na cesto da se malo pogrejejo ali karkoli že počnejo. Grem s kombijem in šlišiš
k pk plop plop plof--odvisko kako velika je ta živalca. Čez en mesec ko bo še bolj vroče jih nehudega sluteče posebej zvečer zbiješ mimogrede okoli 20 komadov. Torej pravi masaker.
No gre se za to::
Kje je v sloveniji kakšna organizacija da bi te žabice ročno nosila čez cesto ali ob množičnem prehodu morda celo začasno zaprla promet ali kako drugače ukrepala--še sam ne vem kako.
no če je pa kakšen alterjevec tukaj gor ki se zna gurmansko okrepčat s to poslastico--naj me pa kotanktira na ZS.
Ali so še kakšne druge opcije? Po eni strani žab ne maram in hkrati nekako maram--zakaj še sam ne vem.
HELP
No gre se za to::
Kje je v sloveniji kakšna organizacija da bi te žabice ročno nosila čez cesto ali ob množičnem prehodu morda celo začasno zaprla promet ali kako drugače ukrepala--še sam ne vem kako.
no če je pa kakšen alterjevec tukaj gor ki se zna gurmansko okrepčat s to poslastico--naj me pa kotanktira na ZS.
Ali so še kakšne druge opcije? Po eni strani žab ne maram in hkrati nekako maram--zakaj še sam ne vem.
HELP