Pošta Slovenije

jezek

Guru
24. jul 2008
5.291
2.261
113
Jaz tudi nisem se slisal da bi dostavljavec kradel. Razen seveda od Vidovitega Milana ko je zli poštar ukro baki lančić....

Tomas

Pripravnik
6. avg 2007
548
20
18
Ne prejudiciraj stvari!!!
Naredi, kot so ti rekli, ne pa takoj jokat na forum. In obvesti nas, ko bo stvar rešena in se opraviči...
In komu naj se opravičim, poštarju za odtujeno - nedostavljeno pošiljko. Ne zagovarjaj ljudi, ki zavestno delajo napake - mogoče si pa celo ti med njimi.
Zadeva po 2 mesecih ni rešena. Torej kdo je tu nor?
Naša pošta je pa tako ali tako poglavje zase. Praktično je nemogoče ugotoviti kdo je dostavil paket, ker imajo en kup zunanjih pogodbenih dostavljalcev.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.801
2.817
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
In komu naj se opravičim, poštarju za odtujeno - nedostavljeno pošiljko. Ne zagovarjaj ljudi, ki zavestno delajo napake - mogoče si pa celo ti med njimi.
Zadeva po 2 mesecih ni rešena. Torej kdo je tu nor?
Naša pošta je pa tako ali tako poglavje zase. Praktično je nemogoče ugotoviti kdo je dostavil paket, ker imajo en kup zunanjih pogodbenih dostavljalcev.
Ali si naredil vse, kar so ti rekli, da naredi? Ne govori sicer neumnosti, točno se ve, kdo je dostavil paket, celo kam ga je dostavil oziroma kje je prišlo do prevzema ali vsaj do podpisa! Res pa je, da je težko ugotoviti, kdo je podpisal, ker podpisi so podobni hieroglifom. Tudi, če je dostavil zunanji izvajalec se to ve, nima nobene veze, kdo je bil. Se bo moral pač dostavljavec spomniti, komu ga je izročil.
In kako veš, da je zavestno odtujil oziroma ukradel paket? Kako veš, da zavestno dela napako? Da o tem, da namiguješ, da sem jaz med njimi sploh ne govorim. Pazi kaj pišeš!!! Te opozarjam!
In katera je ta pošta, ki je poglavje zase ?

Tomas

Pripravnik
6. avg 2007
548
20
18
Ali si naredil vse, kar so ti rekli, da naredi? Ne govori sicer neumnosti, točno se ve, kdo je dostavil paket, celo kam ga je dostavil oziroma kje je prišlo do prevzema ali vsaj do podpisa! Res pa je, da je težko ugotoviti, kdo je podpisal, ker podpisi so podobni hieroglifom. Tudi, če je dostavil zunanji izvajalec se to ve, nima nobene veze, kdo je bil. Se bo moral pač dostavljavec spomniti, komu ga je izročil.
In kako veš, da je zavestno odtujil oziroma ukradel paket? Kako veš, da zavestno dela napako? Da o tem, da namiguješ, da sem jaz med njimi sploh ne govorim. Pazi kaj pišeš!!! Te opozarjam!
In katera je ta pošta, ki je poglavje zase ?
Fant moj očitno si še zelo zelen in verjameš v pravljice. To, da si me opozaril kaj pišem, se ti pa lahko samo smejim, ker takšnih nebuloz kot jih ti pišeš ne vidiš pogosto.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.728
3.919
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Danes sem klical pošiljatelja, ki je 01.12. poslal paket zame, kje je...
Nisem dobil ničesar od pošte...
Povedal mi je, naj grem na pošto z osebno in zahtevam, da najdejo paket.
Uslužbenka ga je po cca 15 minutah našla. Bil je tam od 03.12.
Ko sem jo vprašal, zakaj nisem dobil obvestila o paketu, pa je povedala, da to ni v njeni pristojnosti in da lahko pisno dam pritožbo...
Ah, seveda nisem, paket sem prejel...

irwin

Guru
13. mar 2008
1.760
553
113
Car, nima smisla odgovarjat, drugi cajti.Nima smisla bit sentimentalen na bivsega(sedanjega) delodajalca. Nasplosno. Kot napisal drugi cajti.
O zgoraj opisanem svojem primeru debatiral z poslovodjo postne enote tik pred penzijo in zakljucni koment bil da hvala bogu gre v penzion. Vse povedano.

• Všeč mi je
Reactions: Car

Car

POSTman
4. avg 2007
8.801
2.817
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Car, nima smisla odgovarjat, drugi cajti.Nima smisla bit sentimentalen na bivsega(sedanjega) delodajalca. Nasplosno. Kot napisal drugi cajti.
O zgoraj opisanem svojem primeru debatiral z poslovodjo postne enote tik pred penzijo in zakljucni koment bil da hvala bogu gre v penzion. Vse povedano.
Vem, da nima smisla odgovarjat, ampak ne bo mi en mulc pametoval in namigoval, da tudi jaz mogoče zavestno delam napake. Ter da pišem nebuloze!? Tukaj sem velikokrat že pomagal, ker pač točno vem, kaj in kako zadeve potekajo. In mulc sigurno ne govori po resnici. Sicer pa nisem niti malo sentimentalen.