Pošta Slovenije

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.156
5.803
113
Ne vem, kako pri nas dela pošta, ker že vsaj kako leto nisem zašel v njeno stavbo. Pakete si za vse dostavne službe poskušam preusmeriti v paketomate ob poti domov, da me ne klicari dostavljalec, ko sem mogoče najbolj zaseden in pušča pošte kdove kje.
Če kdaj pošljem kako priporočeno pismo, potem sem doslej to naredil v času malice v službi ali dal osebi, ki je službeno pošto nosila na pošto. Ampak te pošte je krepko manj kot pred 10-imi leti, ker so prevzeli digitalni kanali.

kajn

Guru
5. okt 2007
3.270
2.239
113
Iskajoč brata
torej ravno prejšni teden dobil obvestilo pošte za podpisat (radar). Imam srečo, da imam do pošte 5 min, tako da lahko skočim med službo, takoj po službi...
Če bi delal 30 min od pošte, bi imel kar probleme, ali se v sredo gužvat...

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.405
889
113
tam ko se terc po tori rola
Vse gre v Qrac.

sarcasm on:
Upam, da pošta čimprej naredi aplikacijo za dvig paketov :valjamse:
Ja.. malo smešno, ampak... paketomati dejansko so to. Pa da nadaljujem -moja je v petek dobila neko obvestilo, da mora nujno poslati nazaj neko potrdilo.. lokalna pošta v petek dela le 9-12, v soboto itak že lep čas ne dela, pa jo zapeljem do ''našega mesta''... z dolgim nosom nazaj -tudi mestna pošta po sobotah ne dela... Bentisveca... po mailu poslano pa ne velja....