Ja.. malo smešno, ampak... paketomati dejansko so to. Pa da nadaljujem -moja je v petek dobila neko obvestilo, da mora nujno poslati nazaj neko potrdilo.. lokalna pošta v petek dela le 9-12, v soboto itak že lep čas ne dela, pa jo zapeljem do ''našega mesta''... z dolgim nosom nazaj -tudi mestna pošta po sobotah ne dela... Bentisveca... po mailu poslano pa ne velja....Vse gre v Qrac.
sarcasm on:
Upam, da pošta čimprej naredi aplikacijo za dvig paketov![]()
Za tak denar bi pokril vse stroške pa še kakšno pivo spil na ČeškemVsak dan nova izkušnja.
V čem je fora da plačam 200 EUR UPSu za paket da pride v 24 urah in Češke če potem to sprejme pošta v Mariboru in dostavi naslednji dan? Da bi kdo lahko opisal kako smo jezen zdele bi bilo neverjetno. Da bi saj predali hitri pošti. Ne oni dajo na navadno pošto. Če bo vsebina paketa neuporabna a lahko pošljem pritožbo za povrnitev stroškov?
Če rabiš znotraj EU naslednji delovni dan zjutraj poznam samo DHL Express do 09:00 (ali pa malo ceneje do 12:00).V čem je fora da plačam 200 EUR UPSu za paket da pride v 24 urah in Češke če potem to sprejme pošta v Mariboru in dostavi naslednji dan? Da bi kdo lahko opisal kako smo jezen zdele bi bilo neverjetno. Da bi saj predali hitri pošti. Ne oni dajo na navadno pošto. Če bo vsebina paketa neuporabna a lahko pošljem pritožbo za povrnitev stroškov?
Nazadnje sem šel z avtom po zadevo. Sedaj mi je žal. Samo nisem dobil dopusta pa rečeno je bilo da pride...Za tak denar bi pokril vse stroške pa še kakšno pivo spil na Češkem
Hehe. It had to do with horsesZdaj te bo izučilo, da se mačk ne naroča po pošti.

Saj konjska sperma se ne pokvari tako hitro.Hehe. It had to do with horses![]()
Kobilo mine čakat.Saj konjska sperma se ne pokvari tako hitro.
Tako nekak. Danes so bili folikli najbolj primerni za semenitev. Veterinarka se je brezveze pripeljala, itd...Kobilo mine čakat.
Saj je vse ok, tudi sam sem ljubitelj živali toda žival ne bo nikoli človek.Lepo da imaš žrebeta, drgač pa bi se lahko pohvali z otrokom recimo da si naredil vsaj še dva tri otroke., ki lepo skrbiš za njih.Tako nekak. Danes so bili folikli najbolj primerni za semenitev. Veterinarka se je brezveze pripeljala, itd...
Imamo pa en mesec staro dete doma![]()
Lahko se pohvalim da bo odličnjak šel na dobro srednjo šolo letos.Saj je vse ok, tudi sam sem ljubitelj živali toda žival ne bo nikoli človek.Lepo da imaš žrebeta, drgač pa bi se lahko pohvali z otrokom recimo da si naredil vsaj še dva tri otroke., ki lepo skrbiš za njih.