In komu naj se opravičim, poštarju za odtujeno - nedostavljeno pošiljko. Ne zagovarjaj ljudi, ki zavestno delajo napake - mogoče si pa celo ti med njimi.Ne prejudiciraj stvari!!!
Naredi, kot so ti rekli, ne pa takoj jokat na forum. In obvesti nas, ko bo stvar rešena in se opraviči...
Ali si naredil vse, kar so ti rekli, da naredi? Ne govori sicer neumnosti, točno se ve, kdo je dostavil paket, celo kam ga je dostavil oziroma kje je prišlo do prevzema ali vsaj do podpisa! Res pa je, da je težko ugotoviti, kdo je podpisal, ker podpisi so podobni hieroglifom. Tudi, če je dostavil zunanji izvajalec se to ve, nima nobene veze, kdo je bil. Se bo moral pač dostavljavec spomniti, komu ga je izročil.In komu naj se opravičim, poštarju za odtujeno - nedostavljeno pošiljko. Ne zagovarjaj ljudi, ki zavestno delajo napake - mogoče si pa celo ti med njimi.
Zadeva po 2 mesecih ni rešena. Torej kdo je tu nor?
Naša pošta je pa tako ali tako poglavje zase. Praktično je nemogoče ugotoviti kdo je dostavil paket, ker imajo en kup zunanjih pogodbenih dostavljalcev.
Fant moj očitno si še zelo zelen in verjameš v pravljice. To, da si me opozaril kaj pišem, se ti pa lahko samo smejim, ker takšnih nebuloz kot jih ti pišeš ne vidiš pogosto.Ali si naredil vse, kar so ti rekli, da naredi? Ne govori sicer neumnosti, točno se ve, kdo je dostavil paket, celo kam ga je dostavil oziroma kje je prišlo do prevzema ali vsaj do podpisa! Res pa je, da je težko ugotoviti, kdo je podpisal, ker podpisi so podobni hieroglifom. Tudi, če je dostavil zunanji izvajalec se to ve, nima nobene veze, kdo je bil. Se bo moral pač dostavljavec spomniti, komu ga je izročil.
In kako veš, da je zavestno odtujil oziroma ukradel paket? Kako veš, da zavestno dela napako? Da o tem, da namiguješ, da sem jaz med njimi sploh ne govorim. Pazi kaj pišeš!!! Te opozarjam!
In katera je ta pošta, ki je poglavje zase ?
Ja, res sem še mal zelen. Razen tega, da bi ti lahko bil foter in da na Pošti delam skor 30 let...Fant moj očitno si še zelo zelen in verjameš v pravljice. To, da si me opozaril kaj pišem, se ti pa lahko samo smejim, ker takšnih nebuloz kot jih ti pišeš ne vidiš pogosto.