Lahko bi pa recimo potem pomagal kakšni odvetniški firmi z namigi, užival res ne bi, ampak za dober denar šlo pa usen skoz pumoj
Slabo vidiš, nikogar ne zagovarjam, Pa saj sem napisal v istem smislu kot Apollo dva posta nad mano, čeprav njegovega posta prej nisem prebral (sva pisala hkrati). Sem odločno priti takšnemu nasilju in proti milemu kaznovanju za takšna izživljanja, ampak ne moreš človeku naprtit nekaj, kar ni storil, s tem mislim na naklep, umor, uboj, kar bi večina tu rada. Tu gre samo za povzročitev poškodbe. Kolk hude se bodo odvetniki pa izvedenci nategovali. Žal tudi tožilci in sodniki podlegajo čustvom, pritisku javnosti, potem pa sodbe padajo (primer Maček) . No pa kakšna tudi zastara.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Tole pa zgleda kot da ga zagovarjaš? Nizko si padel. Si morda eden takih "silakov"?
Seveda ga ni pretepel zato, ker sta bila onadva oproščena. A vedno bolj in bolj se kaže nek trend, da ni nihče za nič več obsojen in ko taki rizični ljudje to vidijo, vedo da lahko počnejo kar hočejo. In v taki državi jaz ne želim živeti.
Poleg edukativnih učinkov pa je tukaj tudi neposredna korist od odstranitve takega človeka, saj ni in ne bo normalen.
Za take bi morali uzakoniti evtanazijo. Bolje zanj in za okolico.
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Če ima še kdo ta posnetek, naj mi MSGja.
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Če ima še kdo ta posnetek, naj mi MSGja.
Meni na ZS prosim.
lp
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Za moje pojme to isti gledate, ki potem recimo na cesti delate gužvo ko je nesreča. jebo vas vaš firbec,. kaj maš od tega? Puste človeke v miru, pa njihovo nesrečo, lepo zapreš, pelješ mimo, itd
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
ja, obroben dogodek, vsakdanjik, gremo mimo
A si ti sluzil vojsko? A si se tam tud skoz pritozeval?Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ibiza: sistem ne deluje od leta 1991 dalje.
Citat:
Uporabnik johan_blond pravi:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Za moje pojme to isti gledate, ki potem recimo na cesti delate gužvo ko je nesreča. jebo vas vaš firbec,. kaj maš od tega? Puste človeke v miru, pa njihovo nesrečo, lepo zapreš, pelješ mimo, itd
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
ja, obroben dogodek, vsakdanjik, gremo mimo
Vprašanje je, kaj je dodana vrednost, da zijala paseš.
PS: Ne, nisem linka odprl.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
če ne bi nobeden odpru, ne bi vedeli, kaj se je dogajalo. Potem bi pa "nabijali", kot da se je to zgodilo tam nekje... v Ameriki.
Ja... pri nas se je dogajalo... takšni osebki živijo med nami..... (če lahko sploh rečemo "osebek". Tud živali bi užalil, če bi mu rekli "žival".)
Pusti vojno v Bosni. To nima veze tem dogodkom.Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kakšno misliš, da bi bilo, če bi prišlo do vojne. Tako kot v bosni, ko so se sosedi med sabo. Od krampov do lovskih pušk....Citat:
Uporabnik lanos pravi:
če ne bi nobeden odpru, ne bi vedeli, kaj se je dogajalo. Potem bi pa "nabijali", kot da se je to zgodilo tam nekje... v Ameriki.
Ja... pri nas se je dogajalo... takšni osebki živijo med nami..... (če lahko sploh rečemo "osebek". Tud živali bi užalil, če bi mu rekli "žival".)
Sedaj se je že vsaj za 70 let krivic nabralo.