Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nazi grupa, kaj pa drugega, normalna muzika za možgane to ni.
Ni čudno, da si na prvem mestu v glasovanju za trola.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nazi grupa, kaj pa drugega, normalna muzika za možgane to ni.
Citat:
Uporabnik piagolo pravi:
Če se nič ne zalomi bo v tem smislu: Sodišče: Elvir Ðogiæ, ki je do smrti zabodel 27-letnika, je bil neprišteven
http://siol.net/aktualno/naslo...pristeven-11276
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
1. Da pretepes nekoga tako brutalno, moras biti psihic
2. Da nekoga tako pretepes i ga potem se maltretiras ko nemocen lezi....
3. Da ga takega pustis lezati in gres mirno domov
4. Da se vse skupaj objavis na FB
Pristeven ali ne...tak clovek ni za med ljudi, pika. Razumem, da se pijan v afektu stepes in potem ukrepas, ko vidis posledice...ali v samoobrambi ipd... tole je za zapret pod kljuc. Tako ali drugace.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Saj je lepo povedal v videu in na FB napisal, kaj sprašuješ neumnosti
Aleš Olovec
January 11, 2013 ·
Najbol me prizadene če mi kdo mater kleje bolš da mi to sploh noben tega ne govor ka se ne zaveda kok lohka z to besedo lohka prizadane človeka . Ker mama je ena sama in ko jo enkrat zgubiš se ti življenje čist obrne na glavo ;-(
Ja fak, še eden tistih primitivcev, ki jih res ne primanjkuje in ki so prepričani, da te lahko najmanj konkretno pref00kajo oz. kar ubijejo če jim verbalno j3beš mater
To je nekje rang Suzice.
Citat:
Uporabnik map pravi:
Ne zgleda mi kot cigan
In zakaj ne greš že sedaj pred sodišče protestirat, zaradi umora na Logu?Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Me prav zanima kaj si bo sodnica spomnila da ga bo lahko spustila? Težko otroštvo? Pod vplivom alokohola? Delno neprišteven? Ni dokaza da ga je on?
Če tale ne bo obsojen na eno konkretno kazen, grem pa tudi jaz pred sodišče protestirat. Ker sistem definitivno NE deluje.
sodniki se ne zavedajo da si ravno zaradi takih oprostilnih sodeb, kot je bila tista za umor na Logu, taki kot je tale iz te teme upajo še več. Glede na videno v večini obsodb zadnjih let se ti itak ne more zgoditi nič.
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
In zakaj ne greš že sedaj pred sodišče protestirat, zaradi umora na Logu?Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Me prav zanima kaj si bo sodnica spomnila da ga bo lahko spustila? Težko otroštvo? Pod vplivom alokohola? Delno neprišteven? Ni dokaza da ga je on?
Če tale ne bo obsojen na eno konkretno kazen, grem pa tudi jaz pred sodišče protestirat. Ker sistem definitivno NE deluje.
sodniki se ne zavedajo da si ravno zaradi takih oprostilnih sodeb, kot je bila tista za umor na Logu, taki kot je tale iz te teme upajo še več. Glede na videno v večini obsodb zadnjih let se ti itak ne more zgoditi nič.
Tale bo obsojen, za povzročitev poškodb, in to je to. Pa še to zaradi pritiskov javnosti, če bodo še naprej spremljali zadevo. Pozabite na umor, uboj, naklep.... pa tudi po pravici povedano, ga ni hotel ubiti, niti ga ni.
Neumnosti pišeš, ni tale tega razbil zato, ker je bil oni na Logu oproščen, ampak iz povsem drugih vzrokov in vzgibov.
Drugač pa isti tiči skup letajo.
Mnja, zal mislim da ni trga kjer bi to lahko prodajal razen ce bi sel med odvetnike. Za kar pa bi moral fax koncat in PDI narest (slednje se mi pa pri teh letih ne da oz mam cist prevec drugih zadev da bi se uspel motivirat za studij). Pa tud ne bi uzival v pravosodju.Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
A si že razmišljal, da bi to znanje prodajal, ker očitno zelo dobro poznaš luknje? Seveda srčno upam, da ne takim ljudem
Scenarij je zelo verjeten tak, kot si ga omenil, upam pa, da zaradi vseh tistih, ki so posnetek videli temu ne bo tako in bo tožilec zaradi pritiska javnosti in ogleda posnetka neusmiljen.