Poslanec Vilfan zbil pešca

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.771
6.167
113
blizu močvirne prestolnice
PS vložila listo za evropske volitve, poleg Mencingerja na njej tudi Župevčeva, Čehovin in Vilfan

PS je na Državno volilno komisijo vložila kandidatno listo za evropske volitve. Nosilec liste Jože Mencinger je ob tem izpostavil evroskepticizem, ki po njegovi oceni pomeni, da mislijo z lastno glavo in niso vedno zadovoljni z delom Evropske komisije. Pričakuje tri mandate. Na listi so tudi poslanci PS Melita Župevc, Jerko Čehovin in Peter Vilfan.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.957
-8.676
113
Verjetno so listo objavili pred nesrečo ane.

Se bo že videlo, če bo kaj sprememb

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
Vsa ta zgodba z odstopom je politična farsa.

Najbolj se mi smilijo tisti, ki komentirajo na prvo žogo, v stilu: Bravo, Vilfan, tako se dela ali pa on je pravi ker je vsaj odstopil, drugi pa niso.... in potem še nešteto podobnih variant enakega komentiranja.

Stvar je kompleksnejša, kot se vam trivialnežem zdi. Ampak drugega ni za pričakovati, ker v tem stilu razmišlja skoraj vsa Slovenija.
Padete na najbolj prozornih političnih forah oz. spinih.
Predlagam, da spremljate primer in morda boste spregledali. Blagor tistim, ki bodo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.957
-8.676
113
confused-1.gif

Dihaj, dihaj

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.923
113
v lokalni ostariji
sparkyboy daj pomagaj nam spregledat... razloži tale"spin" (kaj je to spin?) kaj se bo zgodilo?

ker možakar dejansko je odstopil. takoj. brez izmotavanja.

in vsakemu se lahko zgodi nesreča. treznemu ali pijanemu.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

To je daleč od 100%, tudi za vožnjo v isto smer, kot gre prehod za pešce to ni nujno.

Po opisu sodec gre za tole krizisce:

skitched-20140511-205410.jpg

Tukaj pa drzi ta trditev, da ce je pesec imel zeleno, je bila zelena tudi za avtomobiliste, ki peljejo po Celovski iz smeri centra proti Sentvidu ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Ja samo ko zaviješ levo moraš počakat nasproti vozeča vozila in pešce (v obe smeri). Saj se strinjaš? Sicer enkrat zapelji pred šlepar....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ja samo ko zaviješ levo moraš počakat nasproti vozeča vozila in pešce (v obe smeri). Saj se strinjaš? Sicer enkrat zapelji pred šlepar....

Ali sem slucajno kje napisal, da ni naredil napake? Se celo precej nepazljiv je moral biti, da je na tako preglednem kriziscu spregledal pesca ali kolesarja ...

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Verjetno so listo objavili pred nesrečo ane.

Se bo že videlo, če bo kaj sprememb
Do volitev se bo že streznil, tako da spremembe niso potrebne.
evil.gif

Upam, da žrtev dobro okreva in mu ne bo hujšega.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Ali sem slucajno kje napisal, da ni naredil napake? Se celo precej nepazljiv je moral biti, da je na tako preglednem kriziscu spregledal pesca ali kolesarja ...
Spet sem čudno razumel tiste obe zeleni. Saj običajno imajo vedno v takih primerih oboji zeleno. Razen če je puščica za levo.
Peace;) da se zunaj ne.bodo preveč kregal (neurje)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
To, da je odstopil ni hvalevredno dejanje. To je higienski minimum. Sano Slovencem se zdi herojska poteza, ker smo vajeni da se oklepajo stolckov se iz zapora.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Če imaš dvojni stebriček spredaj v avtu pa da si malo opit, hitro kaj spregledaš. Jaz sem enkrat pri zavijanju levo pri stadionu (dunajska, samova)skoraj jahal otok, pa sem bil trezen... Naslednji avto ne bo imel dvojnega stebrička, vsaj ne tako glomaznega