Poslanec Vilfan zbil pešca

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Glede odvzema prednosti ... pešci so vendarle počasni in ti ne pridirka po desni, tako da ga komot opaziš. Kolesarji so pa res problematični, ker ti pridirka po kolesarski stezi in to, da je on privozil 35km/h vozniku avta ni nobena olajševalna okoliščina.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Sicer pa roko na srce tem pešcom bi morali pobrati pravico prednosti na prehodih ker debili niti oke ne obrnejo in hop na cesto ko ovce.
Pa ne zagovarjam nobenega.

Model je vinjen povozil pešca. Sploh ni debate kdo in kaj je kriv. Namesto dedka bi tam lahko bila mama z dvemi otroci...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.957
-8.676
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Vilfan po vožnji pod vplivom alkohola: Odstopam s položaja

"Sobotno popoldne sem preživel v družbi prijateljev in očitno popil pivo preveč. V prepričanju, da nisem spil preveč in da sem sposoben vožnje, sem se odpravil domov, pri tem pa je prišlo do neljubega dogodka," je povedal. Poškodovanca je že včeraj obiskal v bolnišnici in se mu opravičil. "A to ne spremeni dejstva, da sem storil napako, ki jo izjemno obžalujem," je dodal. Zaradi nesreče odstopa s položaja poslanca državnega zbora.

haha, 2 meseca pred volitvami odstopa.
aplauz.gif
Ampak on je vsaj odstopil
evil.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
Gotovo je to še ena zarota (star ata iz ozadja, exs-eks-PSjev poslanec iz ospredja) anti-tranzicijske levice, kako diskreditirati nekega drugega predsednika stranke, ki je bil obsojen, pa ne bo odstopil.

S tem se tudi implicira, kaj sledi, če ne bo odstopil: likvidacija, najprej medijska, nato... kaj če ga kdo spregleda na prehodu za pešce...
d055.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Sicer pa roko na srce tem pešcom bi morali pobrati pravico prednosti na prehodih ker debili niti oke ne obrnejo in hop na cesto ko ovce.
Pa ne zagovarjam nobenega.

Model je vinjen povozil pešca. Sploh ni debate kdo in kaj je kriv. Namesto dedka bi tam lahko bila mama z dvemi otroci...
Ne samo vinjen, še v rdečo luč je zapeljal.

Seveda, po prepričanju polovice tukaj prisotnih je kriv izključno star foter, ker na prehodu za pešce skače na cesto ko kura, in, oh kako nezaslišano, celo v zeleno luč!
jezen.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

"Sobotno popoldne sem preživel v družbi prijateljev in očitno popil pivo preveč. V prepričanju, da nisem spil preveč in da sem sposoben vožnje, sem se odpravil domov, pri tem pa je prišlo do neljubega dogodka," je povedal. Poškodovanca je že včeraj obiskal v bolnišnici in se mu opravičil. "A to ne spremeni dejstva, da sem storil napako, ki jo izjemno obžalujem," je dodal. Zaradi nesreče odstopa s položaja poslanca državnega zbora.

aplauz.gif
evil.gif

Če se s tem navezuješ na Janšo - ne more odstopit z mesta poslanca, ker ni poslanec
evil.gif

Vilfan pa bo mirno kandidiral poleti/jeseni še enkrat.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Ni nobenega žabarja tu, ki bi točno vedel, kako deluje tisto križišče?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ni nobenega žabarja tu, ki bi točno vedel, kako deluje tisto križišče?

Kaj ti pomaga Ljubljančan, če ne veš ali je zavijal ali je morda šel naravnost?
Sicer pa se pogovarjate kot, da nihče od vas nima izpita za avto ... pravilo šibkejšega.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
No, meni kot pešcu je čisto vseeno to pravilo, če me kdo zbije, bo svetemu petru bolj malo pomagalo to pravilo.

Kar pomeni, da vedno ko grem prek ceste, konkretno preverim promet, levo, desno in še enkrat levo.

Kot voznik pa velikokrat opazim, kako folk kr stopi na cesto, brez da bi pogledli sploh kam, velikokrat.

Vilfan pa pač...simpatizer kralja, kaj drugega se od takega človeka sploh pričakuje?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Ne zagovarjam nikogar... In sem mnenja, da greš lahko samo trezen za volan...

Koliko takih nesreč se zgodi dnevno/tedensko/mesečno/letno? Koliko od pijanih povzročiteljev nesreč pusti službo?
rolleyes-1.gif

Pihnil je, vendar ne veliko čez dovoljeno mejo, beseda "pijan" velja za vse... Pa dejmo mediji napihnit, ker drugega ne znamo napisati...
rolleyes-1.gif

Človek se mu je šel opravičiti v bolnišnico, je naredil neko dejanje, ki ga marsikdo ne stori.
zmaga.gif

Mi, ki pa smo brez realnega pogleda na svet, pa bomo vpili, kako ga je pijan nabasal pri zeleni luči... Seveda, saj so novinarji to napisali...
grims-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
No, meni kot pešcu je čisto vseeno to pravilo, če me kdo zbije, bo svetemu petru bolj malo pomagalo to pravilo.

Kar pomeni, da vedno ko grem prek ceste, konkretno preverim promet, levo, desno in še enkrat levo.

Kot voznik pa velikokrat opazim, kako folk kr stopi na cesto, brez da bi pogledli sploh kam, velikokrat.

Vilfan pa pač...simpatizer kralja, kaj drugega se od takega človeka sploh pričakuje?

jap, točno tako... in to bi mogl učit že v oš, ne samo pogledat levo/desno, ampak tudi pogledat v avto, da vidiš, ali te je šofer sploh opazil. in to velja za šoferje avtov, motorjev, kolesarje in pešče.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:Sicer pa se pogovarjate kot, da nihče od vas nima izpita za avto ... pravilo šibkejšega.
Predvsem se pogovarjate, kot da noben v življenju ni naredil nobene napake. Vilfan je naredil dve napaki tisto uro: pil je in povozil pešca. Če je kolikor toliko človeka v sebi, se bo zato, da je pil in šel za volan, verjetno še dolgo sekiral. Da spregledaš drugega udeleženca v prometu, pa se dogaja tudi treznim. Sploh pri zavijanju je pri današnjih širokih A stebričkih preglednost zelo slaba. Sicer ne vem, kako vozilo vozi. Enoprostorci so po tej plati čista katastrofa.
Dobra plat te nesreče, ki je Vilfanu nikakor ne privoščim, je da odstopa en poslanec PS. Ampak kolikor vem, ga v tem primeru nadomesti drug in bosta verjetno oba dobila nadomestilo po koncu mandata, če bosta želela.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ksz...

Pesci, kolesarji...ne razumem kolesarjev pa sem nekak tudi sam, vendarle zelo malo po cestah, ampak spilajo kot da so bog in batina. Obstaja par odsekov, kjer zmanjka kolesarske steze in folk NIKOLI ne pogleda kam bo priletel, v vizmarjih ima celo kolesar znak, da nima prednosti. Wtf ti mora spilat v glavi, da gres z glavo skozi zid. Cetudi imam prednost bom pogledal, ce prihaja kaksen avto in kako se bova zmenila. Potem imas kup rekreativcev, ki se veselo vozijo po cesti, zraven pa steza, tacenska je lep primer. Kaj me briga, ce se ne da normalno peljat, tam imam stezo, bom sel razmeram primerno in ko je zmanjka grem nazaj na cesto. Potem so pa patroni, ki gredo po bivsi nemski cesti biciklirat. Raje grem 5km naokol kot pa tam. Sem srecal ze pacienta v temi, ponoci v dezju tam na biciklu. Pred kratkim sta dva peljala tam dva otroka stara okol 5,6 let na izlet z biciklom! Po nemski! Takim bi tud otroke pobral!

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

aplauz.gif
evil.gif

Če se s tem navezuješ na Janšo - ne more odstopit z mesta poslanca, ker ni poslanec
evil.gif

Vilfan pa bo mirno kandidiral poleti/jeseni še enkrat.

Kakorkoli obrneš: če me spomin ne vara, je edini med poslanci (in župani), ki je naredil pizdarijo in odstopil, ne pa da se je na vse možne načine ven vlekel, iskal izgovore ipd.
Če bi se vsi tega navadili, bi imeli precej manj sranja v državi.