Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Ko človek bere komentarje pod to temo na rtvslo ti slabo rata. Koliko sovraštva in zlobe do ljudi, ki pač hočejo živeti malo drugače Na naš račun . Res smo gnoj ljudje. Potem pa bi se človek obremenjeval kaj si kdo misli o tebi, če te itak vsak, ki ima 1 min časa lahko popljuva in naredi ničvrednega.
Citat:
hočejo živeti malo drugače.
Je dvema zadišala 100% bolniška, pa še kakšna odškodnina.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Hud spopad: branilci Roga poškodovali policista in varnostnico...
Citat:
Ko človek bere komentarje pod to temo na rtvslo ti slabo rata. Koliko sovraštva in zlobe do ljudi, ki pač hočejo živeti malo drugače (isto bi pisali, če se ne bi šlo za Rog). Res smo gnoj ljudje. Potem pa bi se človek obremenjeval kaj si kdo misli o tebi, če te itak vsak, ki ima 1 min časa lahko popljuva in naredi ničvrednega.
Citat:
Ko človek bere komentarje pod to temo na rtvslo ti slabo rata. Koliko sovraštva in zlobe do ljudi, ki pač hočejo živeti malo drugače (isto bi pisali, če se ne bi šlo za Rog). Res smo gnoj ljudje. Potem pa bi se človek obremenjeval kaj si kdo misli o tebi, če te itak vsak, ki ima 1 min časa lahko popljuva in naredi ničvrednega.
Prav imaš. Ko bom jaz župan Ljubljane bom prvo dal opero podret, saj ni zgradba od tistih "pevcev". Itak gre pa večini folka tisto cviljenje in dretje na živce.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Potemtakem bi ti pustil, da se ti na tvoji parceli na vrtu ali pa morda kar v dnevni sobi naseli nekaj folka in tam ustvarja ter živi na malo drugačen način, kot si se zelo korektno izrazil? Ja? Ne? Če ne, zakaj ne, če pa ja pa prosim dopiši še svoj naslov.Citat:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Je dvema zadišala 100% bolniška, pa še kakšna odškodnina.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Hud spopad: branilci Roga poškodovali policista in varnostnico...
Tole me spominja na tisti dogodek, ko je na smrt pijana stara baba, ki je komaj stala, premlatila mlado dobro fizično pripravljeno in izurjeno policistko z opravljenim tečajem samoobrambe...... tako da je morala policistka v bolniško.
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Prav imaš. Ko bom jaz župan Ljubljane bom prvo dal opero podret, saj ni zgradba od tistih "pevcev". Itak gre pa večini folka tisto cviljenje in dretje na živce.
Kakšen trgovski center bi na tem mestu bolj prav prišel, sploh če mi bo kakšna provizija kapnila v žep.
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Je bilo krepko pred sedmo, ko so začeli tuliti.