Porušili bodo Tovarno Rog (končno)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.039
5.651
113
Sploh ne vem zakaj so z varnostniki zaj...

Ze v startu bi kogl policijo not spusti...tko bo pa samo tozarjenje zdej kaj so varnostniki lahko kaj niso smel
bonk.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Ko človek bere komentarje pod to temo na rtvslo ti slabo rata. Koliko sovraštva in zlobe do ljudi, ki pač hočejo živeti malo drugače (isto bi pisali, če se ne bi šlo za Rog). Res smo gnoj ljudje. Potem pa bi se človek obremenjeval kaj si kdo misli o tebi, če te itak vsak, ki ima 1 min časa lahko popljuva in naredi ničvrednega.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Ko človek bere komentarje pod to temo na rtvslo ti slabo rata. Koliko sovraštva in zlobe do ljudi, ki pač hočejo živeti malo drugače Na naš račun . Res smo gnoj ljudje. Potem pa bi se človek obremenjeval kaj si kdo misli o tebi, če te itak vsak, ki ima 1 min časa lahko popljuva in naredi ničvrednega.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Hud spopad: branilci Roga poškodovali policista in varnostnico...
Je dvema zadišala 100% bolniška, pa še kakšna odškodnina.

Tole me spominja na tisti dogodek, ko je na smrt pijana stara baba, ki je komaj stala, premlatila mlado dobro fizično pripravljeno in izurjeno policistko z opravljenim tečajem samoobrambe...... tako da je morala policistka v bolniško.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Ko človek bere komentarje pod to temo na rtvslo ti slabo rata. Koliko sovraštva in zlobe do ljudi, ki pač hočejo živeti malo drugače (isto bi pisali, če se ne bi šlo za Rog). Res smo gnoj ljudje. Potem pa bi se človek obremenjeval kaj si kdo misli o tebi, če te itak vsak, ki ima 1 min časa lahko popljuva in naredi ničvrednega.

Mene nihče, ki hoče živet malo drugače ne moti, vse dokler dela to na svojem in na svoj račun.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Citat:

Potemtakem bi ti pustil, da se ti na tvoji parceli na vrtu ali pa morda kar v dnevni sobi naseli nekaj folka in tam ustvarja ter živi na malo drugačen način, kot si se zelo korektno izrazil? Ja? Ne? Če ne, zakaj ne, če pa ja pa prosim dopiši še svoj naslov.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
To so filantropi "na daljavo". Dokler gre le za slikice na TV, podpirajo vse, ko postane zares pa izginejo kot kafra.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Potemtakem bi ti pustil, da se ti na tvoji parceli na vrtu ali pa morda kar v dnevni sobi naseli nekaj folka in tam ustvarja ter živi na malo drugačen način, kot si se zelo korektno izrazil? Ja? Ne? Če ne, zakaj ne, če pa ja pa prosim dopiši še svoj naslov.
Prav imaš. Ko bom jaz župan Ljubljane bom prvo dal opero podret, saj ni zgradba od tistih "pevcev". Itak gre pa večini folka tisto cviljenje in dretje na živce.

Kakšen trgovski center bi na tem mestu bolj prav prišel, sploh če mi bo kakšna provizija kapnila v žep.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Hud spopad: branilci Roga poškodovali policista in varnostnico...
Je dvema zadišala 100% bolniška, pa še kakšna odškodnina.

Tole me spominja na tisti dogodek, ko je na smrt pijana stara baba, ki je komaj stala, premlatila mlado dobro fizično pripravljeno in izurjeno policistko z opravljenim tečajem samoobrambe...... tako da je morala policistka v bolniško.

Pa se pejt ti z umetnikii tepst k so pogumni od opioidov, opiatov in uniona iz piksne

jello

Guru
22. sep 2008
10.132
3.875
113
Zakaj različne? Saj se ja strinjava, da se ti trudiš meni nekaj razložit, jaz pa ne morem niti poskusit razumet, ker nimam s čim.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.455
346
83
34
Citat:
Uporabnik membrain pravi:

Prav imaš. Ko bom jaz župan Ljubljane bom prvo dal opero podret, saj ni zgradba od tistih "pevcev". Itak gre pa večini folka tisto cviljenje in dretje na živce.

Kakšen trgovski center bi na tem mestu bolj prav prišel, sploh če mi bo kakšna provizija kapnila v žep.

Štejem 26 pomladi (da me ne boš označil za starega prdca), ampak čedalje bolj verjamem v to, da mladina ne bi smela imeti pravice do izražanja svojega mnenja.

jello

Guru
22. sep 2008
10.132
3.875
113
10 let se vam sanjalo ni kje in kaj je rog. Najbolj glasnim se se danes ne. Zdaj je pa kar naenkrat zivljenjskega pomena ce par bajt zravnajo z zemljo ali ne. Pa prepricanje da bos alternativce pregnal ce jim bos podrl streho nad glavo je tudi tam nekje na nivoju sharkijeve ravne zemlje. Podremo in jih ni vec. Aja ne, poiskali bodo sluzbe, vrgli na kup si postavili svoj rog na svojem. V halozah kjer so parcele poceni. Preselili se bodo pac nekam kjer bodo naslednjih 15 let imeli mir in se ne bo nasel spet serif, ki bo z njihovim preganjanjem nabiral tock. Wowce. Upam da si odprete pir ko bo rog poravnan. In postavte mlaj. Na gnojni jami sred ljubljane.

Potem pa z naslednjim sovraznikom v nov krog v novo zmago. Na nove grke pedre muslice izbeglice.....

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.809
5.922
113
Zaenkrat niso kupili ničesar, temveč so uporabili enak sistem kot cigani, ki so zasedli zemljišče/hišo, glumili gljivu in se delali da so žrtev.

Selitev v Haloze in nakup lastne nepremičnine je približno tako verjetna kot da bo RSlo 2026 poslala astronavte na Mars s svojo tehnologijo.

Tile "alternativci" iz Roga so en kup zapohanih/zapitih jebivetrov in propadlih "umetnikov", ki bi se radi šli Mati Tereza stil.

jello

Guru
22. sep 2008
10.132
3.875
113
Ojoj. Kdaj pa je nazadnje kdo stopil na kaj tvojega?

Glede haloz,sarkazem detektor si vzgi.