Porušili bodo Tovarno Rog (končno)

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.225
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik NoteThis pravi:
Pred tovarno na dvorišču nas je z dretjem ''pozdravil'' totalno zadrogiran tip pobrite glave in s flumastrom narisanimi svastikami po obrazu. Glede na brizgo na mizi poleg njega je lahko šlo za diabetika
smile-1.gif
.

Zanimivo! Res zanimivo. Si res napisal točno tako, kot je res bilo? Se pravi na dvorišču Roga kjer so zelo nastrojeni proti že čisto blago usmerjenim v desno si videl skinheada (neonacist) s svastikami po obrazu? Skinhedi so ostro proti drogam ti pa praviš, da je bil ta zadrogiran in to očitno z neko prav močno zadevo iz injekcije.
Pa ne zdaj ven pasti, da kakorkoli zagovarjam dogajanje, le res čudno se mi zdi, ker v tej tvoji pripovedi res ne vidim nobenega logičnega smisla. Preprosto ne verjamem, da si to res videl. Je pa možno, da se je tam res znašel kakšen pijan (ne drogiran) skihead, ki je tja verjetno prišel težit Rogovcem.

sprasujem se.gif

NoteThis

Fizikalc
25. sep 2013
518
174
43
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Pred tovarno na dvorišču nas je z dretjem ''pozdravil'' totalno zadrogiran tip pobrite glave in s flumastrom narisanimi svastikami po obrazu. Glede na brizgo na mizi poleg njega je lahko šlo za diabetika
smile-1.gif
.

Zanimivo! Res zanimivo. Si res napisal točno tako, kot je res bilo? Se pravi na dvorišču Roga kjer so zelo nastrojeni proti že čisto blago usmerjenim v desno si videl skinheada (neonacist) s svastikami po obrazu? Skinhedi so ostro proti drogam ti pa praviš, da je bil ta zadrogiran in to očitno z neko prav močno zadevo iz injekcije.
Pa ne zdaj ven pasti, da kakorkoli zagovarjam dogajanje, le res čudno se mi zdi, ker v tej tvoji pripovedi res ne vidim nobenega logičnega smisla. Preprosto ne verjamem, da si to res videl. Je pa možno, da se je tam res znašel kakšen pijan (ne drogiran) skihead, ki je tja verjetno prišel težit Rogovcem.

sprasujem se.gif

Bilo je tocno tako kot sem napisal. Brez olepsevanj, brez pretiravanja. Nimam nobene koristi s tem, da bi si zmisljeval...Tudi nisem iz Ljubljane tako da mi je cisto vseeno kaj se zgodi z Rogom. Sem tudi napisal da je mozno, da je slo za enkratni dogodek pa sem imel ravno smolo. Napisal sem, da je bil tip obrite glave, ne vem ce je slo za skranjega desnicarja (dvomim da si skinheadi ravno s flumastri risejo po obrazu - popravi me ce se motim)...ali je ceckal sam, kdo drug, ali je sploh vedel kaj ima na celu...ne vem...nisva debatirala...me ni zanimalo...zato tudi nisem napisal. Ce ti je lazje si ga predstavljaj kot hindujca (opis ustreza). Imas pa prav lahko glede droge, mozno je, da je bil samo pijan...Nimam izkusenj z narkomani, sem lahko prehitro sklepal. Z brizgami pa imam izkusnje in dobro vem kako izgledajo.

In se enkrat, nikakor ne pravim, da je moja izkusnja tam vsakdanja, ampak taka je. In ce nebi bila tako posebna, si je ne bi zapomnil. Kaj verjames kaj ne pa ni moja stvar.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Pa kdo si ti? En od kvazi umetnikov, k tm drkate [cenzura], a?

V vsako stvar k jo folk v tej temi napiše se vtikaš, k da si najbl pametn....jebo te [cenzura] težaški ej
tongue-1.gif

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Citat:
Citat:
smile-1.gif
.
Se pravi na dvorišču Roga kjer so zelo nastrojeni proti že čisto blago usmerjenim v desno si videl skinheada (neonacist) s svastikami po obrazu? Skinhedi so ostro proti drogam ti pa praviš, da je bil ta zadrogiran in to očitno z neko prav močno zadevo iz injekcije.
Bilo je tocno tako kot sem napisal. Brez olepsevanj, brez pretiravanja. Nimam nobene koristi s tem, da bi si zmisljeval...
In se enkrat, nikakor ne pravim, da je moja izkusnja tam vsakdanja, ampak taka je. In ce nebi bila tako posebna, si je ne bi zapomnil. Kaj verjames kaj ne pa ni moja stvar.
Torej, ko se je to zgodilo pred petimi leti, pred vhodom tovarne Rog še ni bilo kokoši in petelina, kot je po svojih opažanjih poročal avtor.

NoteThis

Fizikalc
25. sep 2013
518
174
43
Pa zdaj ko se spominjam nazaj mi je se ena stvar cudna... Na vhodu v tovarno je bil varnostnik, ki je najedal zakaj smo prisli, dokler ni prisel tip s katerim smo bili dogovorjeni. Ne vem zakaj tak skvot potrebuje varnostnika na vhodu. Mogoce kdo ve kaj je njegova naloga?

hermann

Guru
19. mar 2014
9.647
6.510
113
Citat:
Mogoce kdo ve kaj je njegova naloga?

not spušča samo akreditirane dilerje in že na vhodu loči desno usmerjene zadetke od levo usmerjenih

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.225
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:

Bilo je tocno tako kot sem napisal. Brez olepsevanj, brez pretiravanja. Nimam nobene koristi s tem, da bi si zmisljeval...Tudi nisem iz Ljubljane tako da mi je cisto vseeno kaj se zgodi z Rogom. Sem tudi napisal da je mozno, da je slo za enkratni dogodek pa sem imel ravno smolo. Napisal sem, da je bil tip obrite glave, ne vem ce je slo za skranjega desnicarja (dvomim da si skinheadi ravno s flumastri risejo po obrazu - popravi me ce se motim)...ali je ceckal sam, kdo drug, ali je sploh vedel kaj ima na celu...ne vem...nisva debatirala...me ni zanimalo...zato tudi nisem napisal. Ce ti je lazje si ga predstavljaj kot hindujca (opis ustreza). Imas pa prav lahko glede droge, mozno je, da je bil samo pijan...Nimam izkusenj z narkomani, sem lahko prehitro sklepal. Z brizgami pa imam izkusnje in dobro vem kako izgledajo.

No, saj ti verjamem ampak malo mi je bilo čudno vse skupaj. Samo vprašal sem. Sicer pa takšne čudne scene lahko vidiš marsikje po mestu
wink-1.gif

Hindujec? To bi bilo celo bolj možno. Zabrita glava in svastika na čelu je čist njihova fora, ne vem pa kako je z drogami pri njih
tongue-1.gif

Tudi jaz ne vem kaj se tam dnevno dogaja, sem šel samo enkrat ponoči z družbo tja, ker naj bi bil nek koncert pa se je izkazalo, da je čisto neka druga scena in smo po petnajstih minutah odšli.

Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:

V vsako stvar k jo folk v tej temi napiše se vtikaš, k da si najbl pametn....jebo te [cenzura] težaški ej
tongue-1.gif

Kdo si pa ti? Dežuren d ebil? Če se kdo vtika in dela pametnega, si to edino ti. Dej spokaj, a še nisi dovolj bebast izpadel?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Citat:

No, saj ti verjamem ampak malo mi je bilo čudno vse skupaj. Samo vprašal sem. Sicer pa takšne čudne scene lahko vidiš marsikje po mestu
wink-1.gif

Hindujec? To bi bilo celo bolj možno. Zabrita glava in svastika na čelu je čist njihova fora, ne vem pa kako je z drogami pri njih
tongue-1.gif

Tudi jaz ne vem kaj se tam dnevno dogaja, sem šel samo enkrat ponoči z družbo tja, ker naj bi bil nek koncert pa se je izkazalo, da je čisto neka druga scena in smo po petnajstih minutah odšli.

Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:

tongue-1.gif

Kdo si pa ti? Dežuren d ebil? Če se kdo vtika in dela pametnega, si to edino ti. Dej spokaj, a še nisi dovolj bebast izpadel?

A ste šli po drogo, pa so vas nategnil?
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
LoL kere fore - pravkar sem od znanke, za katero sem že skoraj pozabil, da obstaja, prejel sledeč množično forwardiran sms:

"Zdravo, Zoki napovedal rušenje, Rogovci se ne damo. Danes, četrtek ob 20.00 v SC Rog rogovski skup namenjen obrambi Tovarne Rog pred deložacijo in vzpostavitvi konstantne prisotnosti, in programa. Pridite v čimvečjem številu in razširite med prijatelji. Se vidimo"

Svašta no
aplauz.gif

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
LoL kere fore - pravkar sem od znanke, za katero sem že skoraj pozabil, da obstaja, prejel sledeč množično forwardiran sms:

"Zdravo, Zoki napovedal rušenje, Rogovci se ne damo. Danes, četrtek ob 20.00 v SC Rog rogovski skup namenjen obrambi Tovarne Rog pred deložacijo in vzpostavitvi konstantne prisotnosti, in programa. Pridite v čimvečjem številu in razširite med prijatelji. Se vidimo"

Svašta no
aplauz.gif

a sendvič, pijača pa prevoz so kriti iz njihove strani ali ste samo dolžni za to poskrbet?
cool-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Nimam blage, lahko ti dam njeno cifro pa jo vprašaj
tongue-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.424
3.730
113
Citat:
Ohranimo Tovarno Rog
1 hr ·

Tisti, ki ste od zunaj, prosimo prinesite potrebščine ljudem, ki so znotraj obzidja.
Rabimo: razdelilce, polnilce za telefone in računalnike, bencin, tobak
smile-1.gif
, in če vam pride še kaj na misel.
Seveda, fizična udeležba je od neprecenljivega pomena!
vir: Facebook, Ohranimo Tovarno Rog

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Svašta no
aplauz.gif

Ponavadi je spodaj še "sent from my iPhone".
evil.gif

Itak ne gre za neke umetnike, reveže itd, pač pa za folk, ki rabi plac za pohat in poležavat.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.424
3.730
113
Rog za mlade!! Mladi nimajo prostora za alternativno kulturo... no, dokler se ti mladi ne bodo postarali, kot že 20-let mladi na Metelkovi.

vir: Twitter