Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
od nešteto pridemo do recimo 10-20 gradbe3nih jam. zagotovo niso prazne zato ker je zoki grd grd ampak ker ni €€€
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
A si ti čustveno navezan na Ponyja, pa te jebe rušenje ROG-a?
No ne tko na hitro posplosevat. Jaz nisem sposoben iz propadajoce stavbe narest centra alternativne umetnosti. Ne dvomim da imamo ljudi ki to znajo. Metelkova kot taka me ne moti razen v aspektu nespostovanja davcne zakonodaje. Vse je brez racuna. Ampak tako je marsikje ne le na metelkovi. Nanjo sem zahajal ko je bila se dalec od danasnje popularnosti, ko je bila se cela v originalu (nic prenovljenih stavb). In imam lepe spomine. No Rog pa je nastal kasneje, ko se je nekaj folka nasilno naselilo tam. In kar naenkrat se je govorilo celo o podjetjih (pazi d.o.o.) ki tam delajo neke vizualne efekte itd... Cak na tujem zemljiscu in objektu. Hkrati poznam druzino pollak, ki objekta ni dobila nazaj ker je kao spomenik, zdej more pa se vso mozno gamad gledat tam. Prav je da imamo metelkovo. Ampak je dovolj ena metelkova. Ne rabmo degradirat centra z n+1 skvoti. Pa ce si se ti v LJ pripeljal z biciklom z vasi se ne pomeni da za vse ostale velja enako.Citat:
Uporabnik jello pravi:
Placi kot je Rog in Metelkova so normalni del vsakega večjega mesta. Če podrejo Rog bo nekaj podobnega pač zraslo nekje drugje. Podirat ga je škoda ker je spomenik. Če ne drugemu prvi železobetonski stavbi pri nas. Tako kot je bilo škoda podret sejem v kranju. Danes je tam supernova. Tipično, ne znamo stavbam dat vsebine in zgodbe in raje naselimo trgovine. Bruh. Če kdo to naredi sam od sebe pa hop po njem. Ko se loti se mu smejemo da itak ne bo nič, če pa mu uspe pa mu mečemo pod nos da je itak vse dobil zastonj. Samo da ne štrli iz povprečja.
Če grem nazaj na rog in metelkovo. Motita samo ruralce. Iz seljaka dobiš meščana mogoče v treh generacijah, ne pa ko se seljak priseli na rob mesta. Vozi se s kolesom mimo in ze vse ve kako je tam in da je za podret. Ja. Dejmo vse kar je starejse od 30 let podret ali pobarvat na sladoledne barve, od vsebine (kulture in umetnosti) pa pustimo modrijane čuke in gasilske veselice. Kar štrli od tega pa na goli otok. In seveda, vse kar ne dela plusa zapret.
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
A to spremljaš tako, da se s Ponyjem voziš okoli?
Zdej vem, zakaj ti je ROG prirasel k srcu. Ata ti je za 10. rojstni dan podaril BMX-a
Jest vas že vidim, kako se 1x na leto dobite pred Rogom in drkate na to prelepo betonsko bajto. Še Plečnik bi prišel, če bi lahko.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Tole mi ne gre skupaj... italjani so imeli bianchije in nevem še kake firme, nam so pa en grodelj prodajal za 20kg za bicikle.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sem jim kar komentiral peticijo.