Portable browser

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Do sedaj sem uporabljal FF, vendar ker mi že lep čas piše da ni zavarovan bi bilo dobro(zaradi varnosti) da zadevo nadgradim.
Uporabljam ga zgolj in samo za Nlb klik.
Sedaj me pa zanima kateraga mi priporočate?
Nazaj na FF(novejši) ali kaj drugega(Crome)?
lp

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Če si pa ne upam odpret.....
cry12bpy.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Men se tale dopade ,ker izredno hitro zalaufa , kej za na hitro pogledat samo ,ker mi večkrat kaj zašteka ,če sem dalj časa gor.
Nimam pa pojma kako je z varnostjo ,ker se bolj slabo spoznam....

,,qtweb browser portable,,

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Bi rekel, da si preveč prestrašen. Sam uporabljam firefox portable že ene 5 let, nikoli problemov. Bistveno je, da nima nastavljeno da shranjuje gesla, da ti počisti zgodovino ob izstopu in to je to. Ko je bila zunaj verzija tam ene 3.55 sem jaz imel še kar 2. pa še neki. Potem sem počasi prešaltal na 3.6 in še neki. Bistveno je, da uporabljaš izključno za banko in ne kakšne xxx strani zraven
wink-1.gif

Ti brskalniki bodo pa tako vedno imeli luknje skozi katere bodo določeni osebki vedno našli pot. Samo če uporabljaš tako kot sem zgoraj napisal, ni straha. Pa tudi če imaš par let star brskalnik.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Jaz bi vseeno raje ostal pri firefoxu ali pogojno chromu. Vseeno je treba vedeti, da se to že dalj časa razvija, medtem ko je vse ostalo bolj tako. Potem imaš pa res lahko probleme.