poroka vs. koruza

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Mam občutek, da sta z Tamčiko skregana...zdaj, ko si to napisal tako lahkotno
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Si si že odgovoril....Torej rajše živiš samo še 5 let in žuraš/fukash/piješ na polno, kot pa živiš zmerno, kulturno naslednjih recimo 30 let??

Zdaj še recimo do 30tegapuni gas na lajf. Šola, sluzba, domov stusirat, hitro se napit v soboto, v nedeljo kaj mladoletnega
peljat v kino, poleti za 3 tedne pobegnit kam na toplo, se kregat z mamo od mladoletnice in to je to. Pol ko bom pa
enkrat starejši, bom pa vrgel sitro in se malo vstavil. Do takrat pa pune šuse v lajf.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
ksz...

kakih 10 jurjev evrov? Ste normalni?

Za vas pogane, ko se ženite samo civilno nimaš z 1 jurjem kaj počet - obleka, cermemonija, en šopek, 3 šampanjce in gostilna.

Midva sva dala pribl. 2.500 EUR (3 leta nazaj) pa naj je bilo 50...tako da ne ga srat no!

Noben ne rabi bankrotirat, kakor tudi zaradi tega ne bo noben obogatel če bo ta denar kam naložil...kdor se pa preserava z 10 jurji in dalje..tist jih pa enostavno mora imeti (torej stanovanje, avto...ne sme biti problem). raja pač tudi pri ohceti gleda na denar...kar pa ne pomeni da poroka ne rabi biti 'dobra'.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ohcet je bila skromna, plačala sta jo najina starša...

Kak nimaš tolko "sebe" pa plačaš to poroko? Kak se qrba lahko greš ženit, pa svojga ohceta nemoraš plačat?
Ja pyzda no! Te se pa ne ženi če nimaš za jeben sirov burek! Glej 4 mesece delam 24 ur, najamem kredite, trajnike, prodam
avto, ledvico, plazmo, uro, pecikl pa sebe, ampak, moj ohcet bom plačal sam. Če hočejo "pomagat", ja kul lahko nek
minimalni delež pokrijete kot darilo, to pa je to. Da se ženiš je jasen dokaz, da stojiš na svojih nogah, da si ded v hiši,
in da svoje stroške skrbiš sam, ne pa da bom mel MALI ohcet, pa še totega mi bo mati plačala.

Pa pyzda, kaj folk res ne mislite s svojo glavo no?

Mati plača ohcet... Raje visim z mosta kot pa da to pustim.

Precej nenavadno razmišljanje od nekoga, ki je po poklicu mamin sinček.
Mamica gor, atek dol, vse pisano na mamico, živi doma, v šolo hodi, kadar je dolgčas, ulit 4x na teden - že celo življenje živiš na račun starcev, pa upaš nekomu najedat.

Raje zapri gobec! Zrihtaj si babo, pojdi z njo živet, naredi ji otroka ali dva potem živi brez pomoči mamice.
In ko ti bo to nekaj let uspevalo, se spet lahko oglasiš in daješ nasvete.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

Kak nimaš tolko "sebe" pa plačaš to poroko? Kak se qrba lahko greš ženit, pa svojga ohceta nemoraš plačat?
Ja pyzda no! Te se pa ne ženi če nimaš za jeben sirov burek! Glej 4 mesece delam 24 ur, najamem kredite, trajnike, prodam
avto, ledvico, plazmo, uro, pecikl pa sebe, ampak, moj ohcet bom plačal sam. Če hočejo "pomagat", ja kul lahko nek
minimalni delež pokrijete kot darilo, to pa je to. Da se ženiš je jasen dokaz, da stojiš na svojih nogah, da si ded v hiši,
in da svoje stroške skrbiš sam, ne pa da bom mel MALI ohcet, pa še totega mi bo mati plačala.

Mamica gor, atek dol, vse pisano na mamico, živi doma, v šolo hodi, kadar je dolgčas, ulit 4x na teden - že celo življenje živiš na račun starcev, pa upaš nekomu najedat.

Raje zapri gobec! Zrihtaj si babo, pojdi z njo živet, naredi ji otroka ali dva potem živi brez pomoči mamice.

Zanimivo da se kockar MX peni ker nekomu drugi plačajo poroko. Na zahodu (in vzhodu) se razume da poroko plačajo raznorazni "kumovi"
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

Jaz že zdaj živim sam, pa sem star 23.

Ti?

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Zgleda, da ti nimaš čist razčiščeno kaj pomeni živet sam, kaj pa pomeni živet pri mamici.

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Jaz sem pred parimi tedni dobil svojo gasonjerco, ki je sicer od tete, dam samo za stroške, jih navrže tam
150 mesečno, ta mesec je blo malo več nek poračun za plin... Vsekakor mores met sluzbo kar solidno da
lahko imas svoj flat sam, če mas vse stroške na sebi. Jaz jih mam samo cca 150-200, pa se mi kar pozna glede na
čas ko sem bil doma- doma (no sej sem še zdaj pri mami večinoma, tam spim samo med vikendom...
.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
In zakaj mora biti medeni teden za 2,5 kE?
Jaz znam uživat za vejico pred dvojko nekateri pa njbrž niti za 25kE
Sicer pa še dobro da te poznam mx
tebi in tvojim podobnim bi vstop na CSD prepovedal. Ob nakupu 18" bi vam nabil 300% davka in vzel vso podporo za x let vnaprej. Sicer pa kaj se sekiraš za počeno gumo v luknji na cesti. Saj ni tvoj avto. Jaz bi to težavo prepustil lastniku, vmes pa zahteval nadometno vozilo na vsaj 20"

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
No in če hočem bi lahko tut tam živel 24/7, ampak ker imam 2 psa, ju nemorem obesit na starše,
in ju pustit same, psa si nist aona 2 zmislila, in psa tut niju ne sprejmeta za lastnike, ker niti ne
jeta če jima kdo od niju kaj da. Za vikend pa namesto se nažgan domov vozim, spim tam.

Saj pa je logično da 23 leten študent nemore kar imet svojega stanovanja, avta, kar "z lufta".

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Zgleda, da ti nimaš čist razčiščeno kaj pomeni živet sam, kaj pa pomeni živet pri mamici.

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Jaz sem pred parimi tedni dobil svojo gasonjerco, ki je sicer od tete, dam samo za stroške, jih navrže tam
150 mesečno, ta mesec je blo malo več nek poračun za plin... Vsekakor mores met sluzbo kar solidno da
lahko imas svoj flat sam, če mas vse stroške na sebi. Jaz jih mam samo cca 150-200, pa se mi kar pozna glede na
čas ko sem bil doma- doma (no sej sem še zdaj pri mami večinoma, tam spim samo med vikendom...
.
ma kaj se ubadate z nakladačem..čez pet minut že pozabi , kaj je prej natolkel po tipkovnici, pa spet nova zgodbica...predlagam, da se glih zaradi njega doda smajli ki zeha..zehhh

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

.
ma kaj se ubadate z nakladačem..čez pet minut že pozabi , kaj je prej natolkel po tipkovnici, pa spet nova zgodbica...predlagam, da se glih zaradi njega doda smajli ki zeha..zehhh

ti si tui karneke
stupid-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

.

tega
sc0656ah.gif
?

al tega
attachment-190.gif">

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Sicer pravjo da še nobena svinja ni crknila od koruze, samo jaz (še) nisem svinja.
evil.gif

347098-IMG_3116(Large).jpg

Priponke

• 347098-IMG_3116(Large).jpg
    347098-IMG_3116(Large).jpg
    133,7 KB · Ogledi: 208