Popolni partner/partnerka

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Torej, je tvoj tip bolj ali manj izobražen od tebe? zasluži več? Je privlačjenši? Samo sprašuješ, sama pa ne poveš nič. Zame je pa jasno. lepa Albanka z delovnimi navadami, ki ve, kje ji je mesto.

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Prvo naj povem da sn mogoče malo subjektivni zaj ko sn na frišno spet ledih, ampak z mojo očitno pač nisma bla za skup, pa še malo me je razkurila. No pa da fseeno malo pokomentiram...

Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Vse ženske so rekle, da mora imeti tip smisel za humor in jih sprejeti take kot so.
V praksi to pomeni, da moreš biti kar lepo tiho če vidiš celulit, ker če samo malo namigneš bo lajala še celi teden, pa še na suhem te bo pustila 2x tak dolgo (za kazen). Skratka izgovor za neaktivnost.
Ali pa to da moreš sprejeti fse njene navade, kaj pa če bi rajši ona mene sprejela takiga kot sn pa da bi recimo razumela, da se mi nea ljubi 1 uro zgovarjati po telefonu. Rajši se malo počaka da se pripeljem domov, te pa se lahka menima po mili volji.

2 tipa sta rekla, da mora biti ženska povprečnega videza, ker če je prehuda, jo hitr izgubiš. 5 jih je izjavilo, da mora imeti delovne navade. 2 sta celo izjavila, da ne sme biti višje izobražena od njega
shocked-1.gif

Citat:
Noben od teh ne gleda na finančno stanje - se pravi ni pomembna plača partnerja.
To si pa sami sebi lažejo, brez denarja je bolj težko normalno živeti. To je ko oni vic ko si je mož kupo novi avto BMW pa žena fpraša "ja od česa boma pa živela?" pa ji reče on "od ljubezni". Te pa ko pride zvečer domov pa vidi, kak žena naga na šporgetu sedi in ga zanima, kaj neke to dela, pa reče ona "večerjico ti grejem".
Mislim saj bi moglo biti jasno, da se od lufta ne more živeti. Pa na dopust iti. Pa na razvajanje v Habakuk za "romantični" vikend paket. Romantika pač stane pa če babe nea razvajaš fsake toliko, bo ratala tečna, zato si pa rajši najdejo enega ko si to lahko privošči, da ni že konec meseca panika, kak bomo zvozili do naslednje plače.
Samo jasno tega nebo nobeden priznal, ker te pa bodo fsi rekli "materialist".

Citat:
Torej, zanimivo mi je, da nikoli nihče ne omeni simpatičnosti, kemije, zaljubljenosti...bla bla. Vsi se zavedamo, da popolnega partnerja ni. Po pogovoru s temi kolegi mi je zanimivo to, da imajo vsi v bistvu zelooo minimalne zahteve ampak pol od teh je samskih. Kje je fora?
17758-icon_confused.gif
Prvo je kemija pa kar spada zram. Dobra družba so kolegs s kerimi se ga za vikend vlijemo veni pa gremo še na kebap brez da bi keri jamral, kolko ma to kalorij pa da on nebo tega jedo. Ma tiho bodi pa uživaj, to je edini pravi pristop ko se gre vun, ampak ene tega nea zastopijo.
Ampak kakorkoli, kolegi so fajn družba, ampak seksamo pa ne, tak da more biti nekaj več v zvezi. To pa je kemija in privlačnost. Ker brez tega imaš lahko kvečjemu prijateljico za menit se, nista pa za skup brez da bi se dopadla drug drugemu.
Po mojem so se anketiranci delali samo malo fine pa dali take bolj korektne odgovore, tak ko bi družba od njih pričakovala, da bi jih mogli dat. Sigurno nebo nobeden naglas priznal, da bi najraje vido dobre joške pa rit, pa zato raje reče, da mu je važna samo simpatičnost pa lepe modre oke pa bo že čisto zadvoljen.

Mogla bi anonimno spraševati.
smile-1.gif

Za zmirom vaš, Batate

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Popolnega ni. Skoraj popolni pa naredi kaj namesto mene, drugače ga ne rabim.
tongue-1.gif
Videz je zelo relativna stvar.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
ksz..

Uou, ste se pa razpisal
grin1.gif

No, moje mnenje je pa takšno:

Pritisk mi dvigne stavek: ženska veliko stane! Bom rekla da raje obratno... (govorim iz svojih izkušenj)
Če je ženska pripravljena storiti marsikaj za tipa, naj tudi on to pokaže njej.
Obvezni so kompromisi.
Obvezna je kemija.
.
.
.
.
.
itd..

grin1.gif

ne maram pa samovšečnih tipov, zabitih primitivcev in težakov, ki se stepejo za vsakim vogalom. fuj
stupid-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
To da se tip stepe je v velikem % odvisno tud od ženske ( govorim iz svojih izkušenj....katere se na njeno nesrečo niso uresničevale )

Nekaj % pa pač odpade na moški ego al pa je pač tip lolek pa se mora dokazovat na vsakem vogalu

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Noben od teh ne gleda na finančno stanje - se pravi ni pomembna plača partnerja.

Haha, na to so pač v tistem momentu slučajno pozabili...
smirk-1.gif

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Pritisk mi dvigne stavek: ženska veliko stane!....

Saj ni to da ženska veliko stane... Ubistvu je tako da veza veliko stane (veliko je seve relativno)..
Moj primer recimo.. V samskih obdobjih je bilo tako.. šiht, trening, spanje, mogoče kaj vmes,.... za vikend pa enkrat napit pa je to to.
Ko si vezan je že takoj strošek bencin, potem razna razvajanja (pa niti ni nujno pretiravanje, vseeno se hitro nabere), kakšne skupne stvari itd.
Seveda to govorim za par, ki ne živi skupaj.
Tako je, enostavno ne more biti enako kot ko si sam. Pa tu ne mislim nič slabega... normalno je da zveza poteka tako in da tudi kaj zapraviš zanjo (navsezadnje naj bi ti bilo takrat lepo).

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Da ženska veliko stane je zgol napačen izraz za .. dejtanje veliko stane .. oba seveda.Kar se pa tiče finančnega stanja .. pa saj ne da je denar vedno in povsod najpomebnejsi .. je pa dobra financna situacija vseakor pokazatelj drugih kvalitet cloveka, ki pa so mogoce dejansko pomebne.Nekomu ki je v zivljenju ratalo, na katermkoli področju se je moral dokazat da je pač boljši od ostalih.Pa naj bo to delavnost, je bolsi pri medsebojnih odnosih z ljudmi, pametnejsi itd ..

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Popolnega ni. Skoraj popolni pa naredi kaj namesto mene, drugače ga ne rabim.
tongue-1.gif

zmaga.gif

Idealen bi bil tak, ki mi dopušča veliko svobode, ki ni obseden z mano, ki je dobrega srca, čistih namenov, ne laže in ni hinavec, mora biti deloven, razgledan, pameten, športnik, ne sme biti malenkosten in mora biti moški v situacijah, ko je to potrebno. Pozorna sem na to koliko dobrih prijateljev ima človek .... če jih nima, se mu je dobro izogniti v velikem loku, taki so itak z vsakim, samo da niso sami, ne glede na vse. Denar mi je pomeben toliko, da je tip zaposlen in da zasluži toliko, da niso moje želje za skupne stvari, ki se financirajo 50/50 omejene z njegovimi financami.
Pozabila sem še, da mora biti človek optimist in zmožnost kritičnega mišljenja ... ne prenesem folka, ki jambra in me mori s svojimi problemi.

lp

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...

Samo draga dekleta, kaj ko vam ostanejo predvsem pleve, zrnje pa pozoba druga kokoška.
grin1.gif

Pleve...to si sebe mislu a?
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.