Popolni partner/partnerka

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
veselim se odgovora kolesarja, komaj čakam da Batate kaj pove na to temo, beautiful minds of alter.

hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
maxi
ti si men bila takoj simapotična
kemija se je začela
elektrika je stekla

ima pa vse atribute
nisme prelep, prebogat, preizobrazen, presmesen, presporten, preadrenalisnki

imam izkusnje v mnogih zadevah

sma kaj, k ti s tvojimi visokimi merili nočeš z mano kolesart. kaj šele plavat.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A to me vikaš? No, zdaj pa resno.

Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Vse ženske so rekle, da mora imeti tip smisel za humor in jih sprejeti take kot so.
Še ena bedarija v nizu. Kaj to pomeni, da te mora nekdo sprejeti? V osnovi to pomeni, ko te jebe, nisem se pripravljena spreminjati, prilagajati kaj šele sklepati kompromise. Takšna ženska se ima za pretirano samostojno in kot takšna pojava tipa ne potrebuje, razen da ji da tiča in čao. Takšna rabi dominantnega tipa, v katerega mora biti zaljubljena, vse ostalo je strel v prazno, ker je takšna ženska enostavno preveč samosvoja za kaj drugega, so pa takšne najboljše, vsaj jaz jih obožujem.

Amen!

jaz pri taki z veseljem streljam v prazno

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:

Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Vse ženske so rekle, da mora imeti tip smisel za humor in jih sprejeti take kot so.
Še ena bedarija v nizu. Kaj to pomeni, da te mora nekdo sprejeti? V osnovi to pomeni, ko te jebe, nisem se pripravljena spreminjati, prilagajati kaj šele sklepati kompromise. Takšna ženska se ima za pretirano samostojno in kot takšna pojava tipa ne potrebuje, razen da ji da tiča in čao. Takšna rabi dominantnega tipa, v katerega mora biti zaljubljena, vse ostalo je strel v prazno, ker je takšna ženska enostavno preveč samosvoja za kaj drugega, so pa takšne najboljše, vsaj jaz jih obožujem.

Amen!

Dodajam še to. Enkrat, ko takšno osvojiš oz jo pridobiš na svojo stran, si zadel jackpot. Je zvesta kot pes.
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Vrjem da se ti neb dal streljat v prazno...k pr taki fašeš obolitis!

A hint: razen če bi jo z veseljem šamaral (NOT )
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:

Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Amen!

jaz pri taki z veseljem streljam v prazno

Jaz bi ji vsaj v usta, če ne gre drugam.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Vrjem da se ti neb dal streljat v prazno...k pr taki fašeš obolitis!

A hint: razen če bi jo z veseljem šamaral (NOT )
smile-1.gif

Ga ne, ker te odjebe že v drugem poskusu, običajno pa kar že v prvo. Jezike imajo nabrite, da sem samo čudiš.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:

Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Amen!

Dodajam še to. Enkrat, ko takšno osvojiš oz jo pridobiš na svojo stran, si zadel jackpot. Je zvesta kot pes.
wink-1.gif

Zvesta že. Problem je samo to, da potem ona ne vidi svojih napak, ker jo je po njeno pač treba sprejet takšno kot je, napake drugih pa so ji nekaj nesprejemljivega. Sem mel tako žensko in ko sem glede na njeno mišljenje zajebal, sem pri njej zgubil vse šanse, čeprav so se skoraj vsi okrog naju strinjali, da ona malo pretirava s svojo odločitvijo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Takšno moraš potem pravilno "voditi", kar je pa običajno skoraj nemogoče oz moraš biti res jeben tip, da ti rata, potem pa ko jo zgruntaš je pa vse po istem kopitu, ker ne vidi iz svojega okvirjra.
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Vsi tipi so rekli, da mora biti ženska sproščena, ne sme komplicirat in mora biti dobra v postelji

Ženska ki ne komplicira?
smile-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Sprejeti žensko tako, kot je, pomeni to, da se jo ne poskuša osebnostno spreminjati. Ne gre za prilagajanje, v vezi se vsak prilagaja, ampak za to, da če sem jaz npr. bolj živahne narave, se to sprejme kot dejstvo in se me ne poskuša na kakršenkoli način spreobračati......evo, to zgolj kot ilustrativni primer, gledano skozi moje oči.
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Takšno moraš potem pravilno "voditi", kar je pa običajno skoraj nemogoče oz moraš biti res jeben tip, da ti rata, potem pa ko jo zgruntaš je pa vse po istem kopitu, ker ne vidi iz svojega okvirjra.
wink-1.gif

Take ženske ne moreš kr tak voditi, ker je preveč samostojna in samosvoja, da bi lahko kr tak sprejemala odločitve svojega partnerja. Vedno se najde neki problem.

Take ženske pomoje pašejo samo k dvema tipoma moških. Al je moški pač taki, da se 100% prilagaja ženski, al pa je moški totalno zajeban in se ženska v njega zaljubi do te mere, da pač pozabi na svoje okvirje.

V vsakem primeru pa se bo taka ženska po določenem času naveličala svojega moškega, ker ji pač ne eno ne drugo ne bo ugajalo.

In strinjam se, da so take ženske super do določene mere. Meni je to ugajalo, ker sem pač nekako 50/50 tistih tipov kot sem zgoraj napisal. Problem je samo v tem, da sem pol zajebal in me je pustila
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Sprejeti žensko tako, kot je, pomeni to, da se jo ne poskuša osebnostno spreminjati. Ne gre za prilagajanje, v vezi se vsak prilagaja, ampak za to, da če sem jaz npr. bolj živahne narave, se to sprejme kot dejstvo in se me ne poskuša na kakršenkoli način spreobračati......evo, to zgolj kot ilustrativni primer, gledano skozi moje oči.
smile-1.gif

Itak, da gre za prilagajanje, če ti svojemu partnerju s svojo žihvanostjo povzročasš neprijento počutje, sta samo dve opciji, se ti malo prilagodiš ali pa mu daš košarico, preprosto, ko pasulj.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Strinjam. Malo bolj podrobno opisano kar sem napisal, drugače pa ja, več ali manj.

palin

Pripravnik
15. apr 2011
30
0
6
Nobody ne štekam.
Če te prav razumem si povedal da si bil totano zajeban ker si se 100% prilagodil ženski?
Ali pa druga varjanta - vsega malo, 50/50. Kar pride na koncu povprečen tip?

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Glede izobrazbe. Sem imel kolegico visoko izobraženo, ki je vedno govorila da tip mora imeti višjo ali vsaj enakovredno izobrazbo kot ona. Leta so tekla in nazadnje je dobila pleskarja. Enkrat sem jo vprašal kje je malarski faks in nimam več kolegice.

Toliko o ženskih ciljih.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Stvar lahko tudi obrneš: če se ON nelagodno počuti, je ON na potezi, da nekaj naredi: ali me sprejme tako kot sem, ali pa mi da košarico.
wink-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik palin pravi:
Nobody ne štekam.
Če te prav razumem si povedal da si bil totano zajeban ker si se 100% prilagodil ženski?
Ali pa druga varjanta - vsega malo, 50/50. Kar pride na koncu povprečen tip?

Skoraj povprečn. Odvisno od situacije do situacije.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Stvar lahko tudi obrneš: če se ON nelagodno počuti, je ON na potezi, da nekaj naredi: ali me sprejme tako kot sem, ali pa mi da košarico.
wink-1.gif

Se zelo strinjam s tem, kar si napisala in zato so ženske take kot jih opisuješ zelo neprimerne za zvezo, saj so totalno ne stabilne, polne negativnih presenečenj in skratka prava nagazna mina!
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
wink-1.gif

Zakaj bi ON moral spremijati, spreminta lahko oba, šele tako se bosta naučila sprejemati kompromise, ker v življenju nisi samo Ti; JAZ ali ON, to je tako, zelo egoistično. Čim dlje od take osebe.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.