Citat:
Uporabnik 007 pravi:
veselim se odgovora kolesarja, komaj čakam da Batate kaj pove na to temo, beautiful minds of alter.
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
veselim se odgovora kolesarja, komaj čakam da Batate kaj pove na to temo, beautiful minds of alter.
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A to me vikaš? No, zdaj pa resno.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Vse ženske so rekle, da mora imeti tip smisel za humor in jih sprejeti take kot so.
Še ena bedarija v nizu. Kaj to pomeni, da te mora nekdo sprejeti? V osnovi to pomeni, ko te jebe, nisem se pripravljena spreminjati, prilagajati kaj šele sklepati kompromise. Takšna ženska se ima za pretirano samostojno in kot takšna pojava tipa ne potrebuje, razen da ji da tiča in čao. Takšna rabi dominantnega tipa, v katerega mora biti zaljubljena, vse ostalo je strel v prazno, ker je takšna ženska enostavno preveč samosvoja za kaj drugega, so pa takšne najboljše, vsaj jaz jih obožujem.
Amen!
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Vse ženske so rekle, da mora imeti tip smisel za humor in jih sprejeti take kot so.
Še ena bedarija v nizu. Kaj to pomeni, da te mora nekdo sprejeti? V osnovi to pomeni, ko te jebe, nisem se pripravljena spreminjati, prilagajati kaj šele sklepati kompromise. Takšna ženska se ima za pretirano samostojno in kot takšna pojava tipa ne potrebuje, razen da ji da tiča in čao. Takšna rabi dominantnega tipa, v katerega mora biti zaljubljena, vse ostalo je strel v prazno, ker je takšna ženska enostavno preveč samosvoja za kaj drugega, so pa takšne najboljše, vsaj jaz jih obožujem.
Amen!
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Amen!
jaz pri taki z veseljem streljam v prazno
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Vrjem da se ti neb dal streljat v prazno...k pr taki fašeš obolitis!
A hint: razen če bi jo z veseljem šamaral (NOT )
Citat:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Amen!
Dodajam še to. Enkrat, ko takšno osvojiš oz jo pridobiš na svojo stran, si zadel jackpot. Je zvesta kot pes.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Vsi tipi so rekli, da mora biti ženska sproščena, ne sme komplicirat in mora biti dobra v postelji
Citat:
Takšno moraš potem pravilno "voditi", kar je pa običajno skoraj nemogoče oz moraš biti res jeben tip, da ti rata, potem pa ko jo zgruntaš je pa vse po istem kopitu, ker ne vidi iz svojega okvirjra.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Sprejeti žensko tako, kot je, pomeni to, da se jo ne poskuša osebnostno spreminjati. Ne gre za prilagajanje, v vezi se vsak prilagaja, ampak za to, da če sem jaz npr. bolj živahne narave, se to sprejme kot dejstvo in se me ne poskuša na kakršenkoli način spreobračati......evo, to zgolj kot ilustrativni primer, gledano skozi moje oči.
Citat:
Uporabnik palin pravi:
Nobody ne štekam.
Če te prav razumem si povedal da si bil totano zajeban ker si se 100% prilagodil ženski?
Ali pa druga varjanta - vsega malo, 50/50. Kar pride na koncu povprečen tip?
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Stvar lahko tudi obrneš: če se ON nelagodno počuti, je ON na potezi, da nekaj naredi: ali me sprejme tako kot sem, ali pa mi da košarico.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Stvar lahko tudi obrneš: če se ON nelagodno počuti, je ON na potezi, da nekaj naredi: ali me sprejme tako kot sem, ali pa mi da košarico.