Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Zakaj bi ON moral spremijati, spreminta lahko oba, šele tako se bosta naučila sprejemati kompromise, ker v življenju nisi samo Ti; JAZ ali ON, to je tako, zelo egoistično. Čim dlje od take osebe.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Zakaj bi ON moral spremijati, spreminta lahko oba, šele tako se bosta naučila sprejemati kompromise, ker v življenju nisi samo Ti; JAZ ali ON, to je tako, zelo egoistično. Čim dlje od take osebe.
Res, meni taka nedominantna oseba bolje, da ne hodi blizu, ker bi jo slej ko prej začela vodit.........za nos !
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Ko jebe tebe?
Tiste, ki jim dam, da me j.....
Citat:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Ko jebe tebe?
Tiste, ki jim dam, da me j.....
Sej to ne, tebe jebejo, ne jebeš ti. Jeba cela ti pravim, da si takol zjeban.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Tole je pa vseeno malo prehudo posploševanje, imaš tudi take tipe, ki težijo za vsako klinčevo malenkost in delajo teater zaradi banalnih stvari....kot imaš tudi ženske, ki so čisto kul in nekonfliktne.......to ni odvisno od spola, pač pa od karakterja. Je pa brez veze poskušat kogarkoli spreminjat, ker ga ne moreš. Lahko edino odideš iz take veze, če so ti take stvari preveč obremenjujoče.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Replicirala sem troteljčku, ker v isti sapi govori, da obožuje samosvoje ženske, ki se niso pripravljene "spreminjati, prilagajati kaj šele sklepati kompromise", potem pravi, da potrebujejo dominantno roko, da jih vodi, pa bojo zveste kot pes , obenem pa želi zbežati čim dlje od takih oseb. Kaj naj si potem mislim?
Citat:
Jaz lepo pišem, morda slovnično pomanjkljivo, najbrž si ti funkcionalno nepismena. Lahko je pa tudi kakšna bolezen v igri, ne vem, ne maram ugibanj.
Res bi bilo škoda, prosim ne odgovarjaj več na moje poste. Všeč mi je, da si iskrena do mene in si se pravilno umestila v družbeni položaj.