Popolni partner/partnerka

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Mamca ti je lepo napisala, da se ona ne spreminja, ampak se samo potuhne... Ko jebe TEBE in TEBI PODOBNE!
evil.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:

Zakaj bi ON moral spremijati, spreminta lahko oba, šele tako se bosta naučila sprejemati kompromise, ker v življenju nisi samo Ti; JAZ ali ON, to je tako, zelo egoistično. Čim dlje od take osebe.

Res, meni taka nedominantna oseba bolje, da ne hodi blizu, ker bi jo slej ko prej začela vodit.........za nos !
cheer.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:

Zakaj bi ON moral spremijati, spreminta lahko oba, šele tako se bosta naučila sprejemati kompromise, ker v življenju nisi samo Ti; JAZ ali ON, to je tako, zelo egoistično. Čim dlje od take osebe.

Res, meni taka nedominantna oseba bolje, da ne hodi blizu, ker bi jo slej ko prej začela vodit.........za nos !
cheer.gif

Kaj sem že jaz napisal glede tega...?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ženske imajo sposobnost v vsaki vezi najti nekaj, kar bi rade spremenile oz. jih moti.

Če ne spuščaš deske ti bo zatežila. Če spuščaš, bo rekla, da nisi zobne paste pobrisal z umivalnika. Če oboje delaš bo rekla, da nisi dal takoj mleka nazaj v hladilnik, če tud to delaš, bo rekla, da si "spet" pustil hladilnik odprt, če tud to delaš, bo rekla da si en štumf pozabil dat v koš za perilo...če tud to dela bo rekla....

To je v njihovi naravi. Vedno iščejo. Tud moški iščejo in najdejo. Samo se jim ne da izpostavljat vsake kurčeve malenkosti, ker se jim ne zdi vredno niti pogovora. Za razliko od žensk, ki zna iz malenkosti (ki jo lahko v vsakem primeru najde) naresti tedenski kreg.

Prej to ugotoviš boljš je. Pa zignoriraš kakšne nevmesne opazke...ker tudi če jo pospraviš, narediš bo drugo našla.

Ene imajo pa pijance, drogeraše, nasilneže, pa bi bile presrečne, če bi bil največji problem v vezi, da ne pomije posode dost pogosto.
smirk-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Replicirala sem troteljčku, ker v isti sapi govori, da obožuje samosvoje ženske, ki se niso pripravljene "spreminjati, prilagajati kaj šele sklepati kompromise", potem pravi, da potrebujejo dominantno roko, da jih vodi, pa bojo zveste kot pes , obenem pa želi zbežati čim dlje od takih oseb. Kaj naj si potem mislim?
sprasujem se.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Tole je pa vseeno malo prehudo posploševanje, imaš tudi take tipe, ki težijo za vsako klinčevo malenkost in delajo teater zaradi banalnih stvari....kot imaš tudi ženske, ki so čisto kul in nekonfliktne.......to ni odvisno od spola, pač pa od karakterja. Je pa brez veze poskušat kogarkoli spreminjat, ker ga ne moreš. Lahko edino odideš iz take veze, če so ti take stvari preveč obremenjujoče.
wink-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Tole je pa vseeno malo prehudo posploševanje, imaš tudi take tipe, ki težijo za vsako klinčevo malenkost in delajo teater zaradi banalnih stvari....kot imaš tudi ženske, ki so čisto kul in nekonfliktne.......to ni odvisno od spola, pač pa od karakterja. Je pa brez veze poskušat kogarkoli spreminjat, ker ga ne moreš. Lahko edino odideš iz take veze, če so ti take stvari preveč obremenjujoče.
wink-1.gif

Kam se ti šteješ Mamca?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Replicirala sem troteljčku, ker v isti sapi govori, da obožuje samosvoje ženske, ki se niso pripravljene "spreminjati, prilagajati kaj šele sklepati kompromise", potem pravi, da potrebujejo dominantno roko, da jih vodi, pa bojo zveste kot pes , obenem pa želi zbežati čim dlje od takih oseb. Kaj naj si potem mislim?
sprasujem se.gif

Ne znaš brati oz si neumna, ker tako neumen ne moreš biti. Ženska je lahko še vedno samosvoja pa da ni [censored], vsaj takšna kot se ti poskušaš opisati. Lahko je hudomušna, nezaželjeno pa je, da je zloba. Ločiš to?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Jaz lepo pišem, morda slovnično pomanjkljivo, najbrž si ti funkcionalno nepismena. Lahko je pa tudi kakšna bolezen v igri, ne vem, ne maram ugibanj.

Res bi bilo škoda, prosim ne odgovarjaj več na moje poste. Všeč mi je, da si iskrena do mene in si se pravilno umestila v družbeni položaj.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Jaz lepo pišem, morda slovnično pomanjkljivo, najbrž si ti funkcionalno nepismena. Lahko je pa tudi kakšna bolezen v igri, ne vem, ne maram ugibanj.

Res bi bilo škoda, prosim ne odgovarjaj več na moje poste. Všeč mi je, da si iskrena do mene in si se pravilno umestila v družbeni položaj.

Prijatelj, saj če si iz Maribora, ali okolice ti bo sigurno oprostila! Tam so znani Toporišiči...

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ne, zdaj pa ne morem nehat, daj no, pa ravno zalaufalo nama je......
cool-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Tale tema se lahko zaklene, ker:
- uporabniki vedo kaj bi radi, vedo pa da to ne obstaja
evil.gif

- uporabnice ne vedo kaj bi rade, ne vedo pa da to ne obstaja
evil.gif

- avtorica teme ni prilepila nepričakovanih fotk (pa smo že na tretji strani)
grin1.gif

- ker nimate pojma
evil.gif

Imam pa eno vprašanje, na katero ne dobim odgovora iz rezultatov ankete.
Ali moški ne varamo zato, ker se bojimo, da nas bo potem partnerka res zapustila ali zato, ker se bojimo, da nas bo partnerka zares zapustila, po tem, ko nam bo povedala, da tudi ona vara že lep čas?
hysterical-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.