Mal drugač je če ljudi šokiraš s reševanjem dojenčkov a ni? Kot pa če doma poslušaš dan za dnem isto lapanje.
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kako pa to, da nisi odprl posebne teme ko je bil žledolom v Sloveniji ?
Citat:
Slovenska karitas
Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana,
TRR : SI56 0214 0001 5556 761
Namen: POPLAVE SRBIJA IN BIH
Sklic: SI00 625
Koda namena:CHAR, BIC banke: LJBASI2X625
Zdi se mi, da je denar "univerzalna pomoč". EU države imajo neke blagovne rezerve in taka materialna pomoč in pomoč v hrani bi morala biti vprašanje ur. Logistika, če se zbira material lokalno, je kar komplicirana. Po drugi strani je malo verjetno, da bodo ljudje dobili dovolj sredstev, da si ko voda odteče, uredijo življenje nazaj. Poplave na planinskem polju so že pozabljene, ljudje pa verjetno ravno sedaj najbolj rabijo dodatne vire, da stvari uredijo nazaj.Citat:
Rdeči križ Slovenije je v stalnem stiku s kolegi RK Srbije in RK Bosne in Hercegovine, ki opozarjajo, da so razmere resne in da veliko ljudi potrebuje pomoč. Nujne potrebe po materialni pomoči so v obeh državah naslednje: spalne vreče, zložljive postelje, posteljnina, ležalne podloge, dežna oblačila, gumijasti škornji, plenice, ustekleničena voda, konzervirana hrana, žepne svetilke in odeje.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Ne razumem vas res.
Ne razumem folka, ki je tako pokvarjen in privoščljiv! Tipična SLOVENSKA DRUŽBA. Zihr ste Janši na prešercu mahal.
Včasih me je sram biti slovenec (bi napisal še z manjšim fontom). FUJ in FEJ!
Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Točno to sem želel enako sam vprašati.
Bodi faca pa namest na dopust nakaži denar za pomoč.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Po celem balkanu sočutje, podpora, dobrodelnost, ne glede na nacionalno in versko pripadnost....samo na alterju se še vedno najdejo takšni in drugačni debili.