Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Tuš je uredil zbiranje in sam doniral: ''na najbolj prizadeta območja pa smo donirali tudi posebne pakete pomoči''
Mercator je naredil zbirna mesta in se hvali kako so zbrali 60.000€ (seveda kupci, ne oni...): http://www.mercatorgroup.si/sl/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost-in-novice/nov-novica-20/
Spar je 'velikodušno' nastavil vozičke
btwCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zakaj se mi zdi da je v tem primeru aktivirano več SLO vojske in cz, kot pa ob nekdanjem žledu. Spomnimo se postonjskega zapleta.
Vem da me boste sedaj nekateri narobe razumel in v luft skočili.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zakaj se mi zdi da je v tem primeru aktivirano več SLO vojske in cz, kot pa ob nekdanjem žledu. Spomnimo se postonjskega zapleta.
Vem da me boste sedaj nekateri narobe razumel in v luft skočili.
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Je kdo včeraj zvečer gledal nevem na katerem slo programu, eno reportažo z doli, jamrali da nimajo pitne vode, pa je šla novnarka po vodo do prve reke kjer so nemci postavili čistilo napravo za pitno vodo in jim prinesla - peš, no v škornjih je bila.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
izi a zate je pomembnejša hiša al voda? ker če mene vprašaš naj se k. hiša podere samo da imam vodo
drugače pa tole je izredna situacija... res pa je, da pred 1 mesecem so bila vsa skladišča prazna in tudi dosti ljudi je zaradi tega stradalo... kara pa ne pomeni, da ni prav da smo pomagali.