Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Zdaj je vse kul, ko nihče ne plačuje več, ko bo pa enkrat položnica višja, bo pa folk začel bolj pizditi.
Vse kar bo, bo to, da bodo 14 dni po gostilnah pljuvali in to je to...
Pri nas je ena pijavka lani zacolala okrog 200 EUR na stanovanje določenih stroškov v enkratnem znesku. 95% folka je pizdilo, plačalo in sedaj jih ne zanima več, čeprav bo letos spet padel kakšen tak znesek
.
Folk so ovce...
In kaj bi lahko naredili? Dobro veš, da smo kot potrošniki pri nas zelo slabo zaščiteni. Regulatorji so sami sebi namen, sodišča pa meljejo po več desetletij. Če ne plačaš si pa hitro v izvršbi.
Sem pred več kot letom dni kupil nekaj na netu in sem dobil ponaredek. Jaz mona sem hotel nekaj narediti, da ne bi bil ovca in samo blejal po gostilnah, in sem stvar prijavil tržni inšpekciji. Bolje da ne bi, ker se do sedaj ni še nič zgodilo. Postopek se še vleče. Podjetju je bila menda izrečena kazen, ki je verjetno ne bo plačal, meni pa tudi nihče ne bo vrnil denarja. Sedaj mi je žal, da nisem ponaredka vrnil v 14 dnevnem roku in bi ga prodali komu drugemu, mene pa nasankali zgolj za stroške pošiljanja.