POP TV in Kanal A bosta plačljiva

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.569
336
83
Kras
www.mtl.si
Žal se strinjam glede sodišč.
Najlažje je požreti tistih 5 eur, malo poblejat in bo
wink-1.gif
...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
mtl: sem te večinoma imel za resnega, tokrat mi izgledaš naiven.

Govorim za Telemach - čim več priključkov prekvalificirajte v poslovne! To vam omogoča samo internetni priključek. Na vsake tri najcenejše priključke (ki so mimogrede še vedno hitrejši od trojčkov) vzamete na enem "ta velik" trojček in pridobite dve TV kartici (ali modema) + eno za doplačilo 3€ mesečno. Kartice lahko prenašate znotraj Telemachovega omrežja po celi Sloveniji! A naj še dalje rišem?

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.430
3.739
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Žal se strinjam glede sodišč.
Najlažje je požreti tistih 5 eur, malo poblejat in bo
wink-1.gif
...
Berem celo temo in nikjer še nisem videl: "saj to je samo dve kavici na mesec, kaj pa je to, a ste vsi socialni problemi" ...
- kaj se je zgodilo z Alterjem
shocked-1.gif
,
sem pričakoval to že na prvi strani.

I

Izbrisan uporabnik #488

Gre za princip, da te namerno cuznejo in ti vsilijo satana, ki ga nočeš

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.569
336
83
Kras
www.mtl.si
A misliš glede sodišč? Kot rečeno se žal strinjam z Jestom, tako da tožba enega itak ne bo šla čez. In tisto napisano je bilo v sarkazmu...
Gre pa definitivno čez tisto kar pišem že od začetka in kar si tudi ti nakazal: vote with your money. Je pa res treba nekaj narediti in se morda čemu odreči, kar pa ovcam ne leži najbolj...

PS: da ne bo izgledalo, kako samo nakladam: sam sem to naredil že več kot pet let nazaj, zato se ob vsemu temu le smejim... Pa ne pogrešam ne Pop tv, kanal a ali kaj tretjega...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Berem celo temo in nikjer še nisem videl: "saj to je samo dve kavici na mesec, kaj pa je to, a ste vsi socialni problemi" ...
- kaj se je zgodilo z Alterjem
shocked-1.gif
,
sem pričakoval to že na prvi strani.

Gre predvsem za princip... in ne za to, za kaksen znesek gre ... Ker na tak nacin potem lahko svojo pogodbo poturi se Planet TV za 3€ na mesec... pa TV Petelin za 1€, pa Sponka TV 1€ in TV Veseljak 1€ ... in na koncu to potem nista vec dve kavi... ampak je ze cela runda
smile-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.430
3.739
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Gre predvsem za princip... in ne za to, za kaksen znesek gre ...
To itak, ampak ob vsakem povišanju davkov, trošarin, prispevkov in podobnih vladnih debilan na tem forumu preberem to da gre samo za kavico ali dve.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Vedno bolj si podoben določenim pacientom na forumu, ki trobijo svoje tri naučene politične stavke
evil.gif

Iščem alternativo, za katero praviš, da jo imaš že leta, a se ne želim vrniti 30 let nazaj.
Ja in bom vote with my money in bom izbral tisto kar mi najbolj sede. Ali bom pogoltnil 5 eur in dal iz principa pop tv na zadnje programsko mesto ali pa našel nekaj kar me ne bo vrnilo v preteklost.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.569
336
83
Kras
www.mtl.si
Bom odnehal
wink-1.gif
.
Ti pa čestitam, ker tudi če boš le POP TV dal na zadnje mesto, bo to več kot pa bo naredilo 95% prizadetih uporabnikov
wink-1.gif
. Moja ocena.

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
prokleti bedaki še zvečeer po 22ih šopajo španske limonade....naj že izklopjo...pleaseeeeeeeeeeeeeee

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.235
1.013
113
Teh kavic se je že nabralo, par njih pri elektriki, par pri komunali, par pri internetu, par pri telefonu, par pri davkih, par pri trošarinah... To je kar nekaj kavic na mesec x12 mesecev je pa to že praktično plačan dopust.
Plače pa vsak dan nižje al pa če imaš srečo enake.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
kradejo nas na vsakem koraku. milionarje, mafijce, tajkune in ostale pustijo na miru.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik wilburxxx pravi:
Teh kavic se je že nabralo, par njih pri elektriki, par pri komunali, par pri internetu, par pri telefonu, par pri davkih, par pri trošarinah... To je kar nekaj kavic na mesec x12 mesecev je pa to že praktično plačan dopust.
Plače pa vsak dan nižje al pa če imaš srečo enake.

Skenslaš kablsko, telefon- namesto naročnine predplačniški paket izimobbil , bob..

kavico doma spiješ, šnopc na alterju kupiš
hysterical-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
MAh, jest sem se odločil da bom zadevo kompenziral tako, da bom namesto (takoj ko mi bo operater začel zaračunavati več) namesto "razširjenega" paketa vzel raje osnovni paket, tako da od mene ne dobijo nič dodatnega. Včasih se nam je šlo za kakšen Doscovery itd, danes so pa vsi ti programi postali notorično zanič, z celodnevnimi "storage wars" in podobnimi.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ja, samo v dani situaciji ni kakšne pametne alternative. Kabelsko TV rabimo (je tudi net preko tega), če pa jo imamo, smo prisiljeni plačevati pro-plus-u.

Sicer pa dvomim da bo šlo kar tako gladko skoz. Zdaj je vse kul, ko nihče ne plačuje več, ko bo pa enkrat položnica višja, bo pa folk začel bolj pizditi.