POP TV in Kanal A bosta plačljiva

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
2x ni za rect, da bodo cez kak mesec ali dva, uvedli tudi to moznost. Placljiv paket na DVB-T... Sploh, ce se bo veliko ljudi bunilo, da vec ne more gledat FOP TV-ja...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.756
6.142
113
blizu močvirne prestolnice
Če bi bilo res, da bi folk dal vse od sebe, samo da bi gledali pro plus programe, potem ne bi propadli njihov prejšni načrti. Še pomnite kako so klavrno propadli pri plačljivih programih?

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če bi bilo res, da bi folk dal vse od sebe, samo da bi gledali pro plus programe, potem ne bi propadli njihov prejšni načrti. Še pomnite kako so klavrno propadli pri plačljivih programih?
Se strinjam, ampak le, če bi cena tega paketa bila cca. 8.- EUR. Za ta denar smo Slovenci preškrti, da bi dokupili Kanal A in Pop TV.
Sedaj bo pa podražitev manjša, nekaj evrov, in Slovenček to hitro pretvori v kavo ali dve in nič kaj preveč ne jamra.
Bo pa začel razmišljat čez kakšno leto ali dve, ko bo ta podražitev spet nekaj evrov. Pa smo že na ceni cca. 8.- EUR.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Mi smo se z veseljem odrekli kanalu a in poptv-ju, ne rabmo.
Kdo pa to sploh še gleda, mam tv poleg računalnika pa je redkokdaj pržgan.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
A TV maš LED?

ta je še star, taškatlast
cheer.gif

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
upam da jih prenašam samo še eno uro in 20 minut...ali bom moral še jutri trpetiiiiiiiiii??? jaooooooooo

hermann

Guru
19. mar 2014
9.648
6.513
113
mater, jaz sem mislil, da bo doma končno mir

zdaj mi pa baba pušča tv na planet tv
bonk.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.648
6.513
113
meni je zadost slo 1 tistih 2x na mesec za kaj "dokumentarnega", včasih slo2 za kako smučanje

tv je preživet medij

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Pa ti razumeš, da v normalnih državah obstajajo regulatorji, ki preprečujejo, da bi nekdo v nedogled izkoriščal svoj položaj na trgu?
Pri tej stvari je šlo za kartelni dogovor. Glavni akterji so se hitro dogovorili in našli skupni interes v denarju uporabnikov. Le ti pa, zaradi stanja na trgu TK, nimajo kaj veliko opcij - ali požreti ali odjaviti vse skupaj. Tretje možnosti ni, oz. je povezana spet z dodatnimi stroški - na primer nakup smart TV-ja, kjer bo tekel kodi ali netflix. Ali pa razbitje paketa in sestava novega, manj ugodnega.
V bistvu nimaš pojma o čem govoriš. Država Slovenija lepo j v glavo operaterja, ki ga omenjaš, namesto, da bi se obnašala tako kot ti praviš.