POP TV in Kanal A bosta plačljiva

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Prešli bodo na DVB-T2 in ne bo jih mogoče več spremljat v Sloveniji ?
Zakaj že ? Aja, pri nas ni mogoče kupiti teh sprejemnikov
wink-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.324
9.544
113
EU
To že vem da so prešl na T2, ker vidim še samo ORF, ki je kot SLO1 državna televizija. Verjetno ne bo zakodirana .

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Bo zakodirana... vse na DVB-T2 imajo kodirano. Lahko pa kupiš modul za dekodiranje... brezplačni programi ne zahtevajo nobene mesečne naročnine. Le en avstrijski naslov potrebuješ za registracijo modula.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.637
505
113
Ma kdo kakšno primerjavo kakšen je v tujini delež gledalcev, ki gledajo programe preko antene, torej razne dvbt variante? Imam občutek da v tej tehnologiji ni prihodnosti. Jaz razen nekaj starejših ne poznam nobenega, ki bi na tak način gledal tv pri nas.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.428
3.737
113
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Ma kdo kakšno primerjavo kakšen je v tujini delež gledalcev, ki gledajo programe preko antene, torej razne dvbt variante?
Pri nas je med najmanjšimi v Evropi. Menda je razlog ker dolga leta ni bilo resne ponudbe prek antene, v tujini pa je bila.

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
mobitelovci lahko zjebejo zdej in a in pop če so pametni..že sam dnevnik je boljšiiiiiiiiiii

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
meni je zadost slo 1 tistih 2x na mesec za kaj "dokumentarnega", včasih slo2 za kako smučanje

tv je preživet medij

Za mlade ja, stari pa večina še vedno to gledajo in še nekaj časa bo tako, dokler naša mlajša generacija ne bo v večini. Je pa res bolano, kdor je pripravljen plačat za ta dva kanala ekstra :D Niti ne vem cene ne nobenih podrobnosti, ker se me ne tiče, ampak tudi če je samo 3 evre so ljudje res butasti. No pa saj to tak že vemo, da smo.

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.569
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Je pa res bolano, kdor je pripravljen plačat za ta dva kanala ekstra :D Niti ne vem cene ne nobenih podrobnosti, ker se me ne tiče, ampak tudi če je samo 3 evre so ljudje res butasti. No pa saj to tak že vemo, da smo.
Zakaj je bolano? Nekateri to pač cenijo toliko in jim je vredno.
Pa upoštevaj, da bodo nekateri celo sklenili naročnino za kabelsko TV zaradi teh dveh programov, torej to ne bo dodaten strošek 3 ali 5 EUR, ampak blizu 20 EUR. Zaradi Pop TV in A Kanal-a.
wink-1.gif

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
a zdaj se je pa RTV zmešalo..od kdaj oni predvajajo akcije...me je skoraj kap ko sem preklopil...carji

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.428
3.737
113
Menda je zaradi ukinitve FTA oddajanja POPtv in Kanala A na kablski/satelitski/iptv prestopilo 8% gledalcev prek antene. Če se ne motim je bilo antenskih gledalcev okoli 250.000 (mislim da se je pojavljalo več številk)... se pravi je prestopilo ca. 20.000 gledalcev.

stromarwannabe

Pripravnik
2. nov 2015
44
0
6
Bo potrebno še malo počakati.
Jaz vem za kar nekaj ljudi, ki še čakajo na priklop. So monterji zasedeni.
Je in še bo biznis brez skrbi...
tongue-1.gif