Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Jaz bom na T2 odpovedal dodatne storitve v še višji vrednosti. Paket XL HD je bil 14 EUR, zdaj bo 17. Z odpovedjo bom pač prihranil 204 EUR letno.
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
In pri tej podražitvi bi radi prašiči na TS še zaslužili, ker razlika od tega kar so svinjam na proplus plačevali doslej (oto, brio, kino, HD, časovni zamik) in kar bodo odslej je manj kot 3 EUR.
Res v lepi greznici živimo, narediš pa lahko edino to, da odpoveš vse in si na istem kot 40 let nazaj, ko smo lahko na TV gledali en program, telefonirat smo pa hodili na pošto ali v govorilnico.
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Jaz bom na T2 odpovedal dodatne storitve v še višji vrednosti. Paket XL HD je bil 14 EUR, zdaj bo 17. Z odpovedjo bom pač prihranil 204 EUR letno.
http://www.topnews.si/ Vladimir Vodušek ima milijon člankov na to temo.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zanimivo, da si povsem tiho tudi desničarji z Ivanom na čelu
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
MAh, jest sem se odločil da bom zadevo kompenziral tako, da bom namesto (takoj ko mi bo operater začel zaračunavati več) namesto "razširjenega" paketa vzel raje osnovni paket, tako da od mene ne dobijo nič dodatnega. Včasih se nam je šlo za kakšen Doscovery itd, danes so pa vsi ti programi postali notorično zanič, z celodnevnimi "storage wars" in podobnimi.
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
MAh, jest sem se odločil da bom zadevo kompenziral tako, da bom namesto (takoj ko mi bo operater začel zaračunavati več) namesto "razširjenega" paketa vzel raje osnovni paket, tako da od mene ne dobijo nič dodatnega. Včasih se nam je šlo za kakšen Doscovery itd, danes so pa vsi ti programi postali notorično zanič, z celodnevnimi "storage wars" in podobnimi.
Evo, pa je šla tvoja teorija
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Do zdaj se je samo Maribor dvignil zoper "monopol" in z ulico uredil direktno plenjenje.
Pred POPtv bi morali narediti en močen protest, me zanima, če bi poročali.
Zanimivo, da si povsem tiho tudi desničarji z Ivanom na čelu
Predlagaj peticijo, ko se bo kruh podražil...Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Počelo je. Peticija?