POP TV in Kanal A bosta plačljiva

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
pazite 3€ zdaj, kmalu 5€ ne pozabite na to no.....to niso majhni zneski več no.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Jaz bom na T2 odpovedal dodatne storitve v še višji vrednosti. Paket XL HD je bil 14 EUR, zdaj bo 17. Z odpovedjo bom pač prihranil 204 EUR letno.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.808
639
113
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Jaz bom na T2 odpovedal dodatne storitve v še višji vrednosti. Paket XL HD je bil 14 EUR, zdaj bo 17. Z odpovedjo bom pač prihranil 204 EUR letno.

Če bi veliko ljudi naredilo tako, bi bil sigurno učinek, samo boš najbrž na žalost v manjšini..

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
Zdej se vsi nekaj bunimo
jezen.gif

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
Ta peticija, ki se omenja zgoraj, je kar nekaj. Vsebovati bi morala da so programi ProPlusa izključno kot programska opcija in ničesar drugega.
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.234
1.013
113
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
In pri tej podražitvi bi radi prašiči na TS še zaslužili, ker razlika od tega kar so svinjam na proplus plačevali doslej (oto, brio, kino, HD, časovni zamik) in kar bodo odslej je manj kot 3 EUR.
Res v lepi greznici živimo, narediš pa lahko edino to, da odpoveš vse in si na istem kot 40 let nazaj, ko smo lahko na TV gledali en program, telefonirat smo pa hodili na pošto ali v govorilnico.

Pa ti je takrat kaj manjkalo?
Živel si bolj umirjeno, če si kolege iskal si zavil v prvo gostilno, so bli vsi tam, sral si ga kolk si hotu te niso nobeni policaji v zasedah čakal, nategov je bilo v primerjavi s sedaj praktično nič, sedaj si niti rit ne moreš obrisat pa si nategnjen (sekret papir je drag kot PRO Plus), babe so bile bolj ubogljive niso tolk težile, niso bile tko hudičevo emancipirane, na splošno so bili bolj prijazni časi.
Res pa da smo se v jugecih, katrcah in podobnim vozil, ampak do gostilne je bilo čist ok, pa za tiste par dni na morje tud, pa ves material za bajte se je praktično not zvozu.
Lušn je blo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Do zdaj se je samo Maribor dvignil zoper "monopol" in z ulico uredil direktno plenjenje.

Pred POPtv bi morali narediti en močen protest, me zanima, če bi poročali.

Zanimivo, da si povsem tiho tudi desničarji z Ivanom na čelu

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:

Jaz sem se že pred časom odločil da bom naredil enako. Razni Discovery-i, History in podobno itak ni več za gledat, kar drugega pametnega pa tudi ni.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.428
3.734
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
http://www.topnews.si/ Vladimir Vodušek ima milijon člankov na to temo.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
MAh, jest sem se odločil da bom zadevo kompenziral tako, da bom namesto (takoj ko mi bo operater začel zaračunavati več) namesto "razširjenega" paketa vzel raje osnovni paket, tako da od mene ne dobijo nič dodatnega. Včasih se nam je šlo za kakšen Doscovery itd, danes so pa vsi ti programi postali notorično zanič, z celodnevnimi "storage wars" in podobnimi.

Evo, pa je šla tvoja teorija
wink-1.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
No saj, kavam smo se že odpovedali, sedaj še TV. Ko bodo podražili bencin in cestno takso, se odpovemo še avtu, ko bodo podražili elektriko, gremo na sveče...
Bemti, če se imam odpovedat vsemu, se raje preselim na Karibe in se tam uležem pod palmo. Če hodim v službo in pošteno zaslužim denar, potem si lahko tudi nekaj privoščim, mar ne. In ni mi problem plačat za to kar koristim. Dal bi tudi 5 EUR za POP, če bi ga gledal. Tako kot lahko mi odpovemo TV, lahko na primer tudi gostilničar odje*be izsiljevalce in zapre gostilno, pa to ne pomeni, da je reket zakonit. In to s proplus je čisti reket!
Da nas država carini na vsakem koraku še nekako požrem, ker tu pa tam od nje vseeno kaj koristnega imamo, mi je pa velik problem plačat nekomu, ki ne počne drugega kot poneumlja folk.

Nazadnje urejeno:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
MAh, jest sem se odločil da bom zadevo kompenziral tako, da bom namesto (takoj ko mi bo operater začel zaračunavati več) namesto "razširjenega" paketa vzel raje osnovni paket, tako da od mene ne dobijo nič dodatnega. Včasih se nam je šlo za kakšen Doscovery itd, danes so pa vsi ti programi postali notorično zanič, z celodnevnimi "storage wars" in podobnimi.

Evo, pa je šla tvoja teorija
wink-1.gif

Itak, saj v tem je srž problema.

Ne, mislil sem takole: Mi imamo zdaj "razširjeni" paket za 22 eur, obstajata pa še "začetni" (16 eur) in "osnovni" (18 eur). Če (ko) bodo podražili vse pakete za recimo 4 eur, bom samo zamenjal "razširjenega" za "osnovnega", pa bo. Razlika je v nekih Discovery-h, MTV-jih in šport tv. Nič od tega ne gledam toliko, da bi me to kaj posebej motilo.

Nazadnje urejeno:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Do zdaj se je samo Maribor dvignil zoper "monopol" in z ulico uredil direktno plenjenje.

Pred POPtv bi morali narediti en močen protest, me zanima, če bi poročali.

Malo off topic:
Niti Kučana in ostalih rdečih idolov ne vidim ne vem kako protestirati. Pa ima za razliko od Ivana na razpolago vlado in ves državni aparat s F21 na čelu. Dovolj bi bilo, da Kučanovi člani F21 rečejo, da njihova podjetja ne bodo več oglaševala na POP TV pa bi takoj postali pohlevni ali pa bi PRO plus propadel.
Torej imate levaki vse karte v svojih rokah, le sprijazniti se morate, da z ukrepanjem proti PRO plus-u obstaja možnost, da boste izgubili 2/5 televizijskega prostora za širjenje svojih nebuloz in laži.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Pri Telemachu bom šel iz Gold pač na Silver, še vedno 120 negledljivih programov.