Imaš kakšen link od te ponve iz Spara, da vidim kakšna je in koliko €?Jaz sem vzel tefal v sparu in dal 25% kupon. Komot pecem brez olja. Tezka ko hudic.
Imaš kakšen link od te ponve iz Spara, da vidim kakšna je in koliko €?Jaz sem vzel tefal v sparu in dal 25% kupon. Komot pecem brez olja. Tezka ko hudic.
Mende. Emajl je bil takrat fensi, k je bla moja mati mlada.Vse te nove fancy k se nč ne prime so men za en k*, še najboljši okus jajc/palačink dobiš iz emajliranih posod, pa paše na usak štedilnik. Kupš eno od Emo in to je to, ne boš sfalil
Ne vem če ima EMO ponve?
Mende. Emajl je bil takrat fensi, k je bla moja mati mlada.
Edino pravo je natur železo. Pločevina ali lito. Jest mam Debuyer, zakon. Vso ostalo teflonsko sranje je pa čist vseen kaj vzameš. Za smrkavce in skwo sem vzel tefal. Pa starejši tud raj Debuyerko vzame.
Ne vem če ima EMO ponve?
Ce je litozelezna ponev primerno utecena se nic ne prijem. Jst jih na morju kr na gorencu delam, ker je hitrej pa za vse lahk naekrat specem. Ne plavajo v olju, mal putra se da, pa se to zarad okusaIn se ti prijema na železo? Razen če jajca plavajo v olju
Jaz jajc nikoli ne pečem na olju ali maslu... Vedno svinjska mast ali ocvirkova mast... Prime se nič. Nikjer, ne glede na ponev...
Tudi jaz občasno na ocvirkih in svinjski masti, ampak kadar pa delam ham&eggs pa obvezno olivno olje.
V Španiji to delajo izključno na olivnem olju in je bomba.
Ah, saj to je stvar okusa...
Moja nona v Izoli je popenla, ko ji je moja mama (Štajerka) rekla, naj da v solato bučno olje...
Velja za vso hrano... vedno zagovarjam, da ješ tako, kot ti paše... Al se pa kislo nasmehneš in pohvališ (če je nujno)...
Glede emajlirane ponve od EMA, me pa zanima,če ni ta emajl strupen, če se slučajno odkruši in ga lepo poješ? Če se prav spomnim, se mi zdi, da je bilo pred leti o tem precej govora, da to ni ravno zdravo.
Še angležu povey za tale ham&egg!Tudi jaz občasno na ocvirkih in svinjski masti, ampak kadar pa delam ham&eggs pa obvezno olivno olje.
V Španiji to delajo izključno na olivnem olju in je bomba.
Starejši spoštujemo! mlajše. Wiener shule. Obratno je manj verjetnoSaj me ne rabiš vikat. Sem še mlad