Pomoč pri seminarski

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
V roku dveh tednov imam za napisati seminarsko z naslovom Celovita analiza ravnanja z ljudmi pri delu - primer podjetja X.
Če ima kdo že kako seminarsko na to temo, ali kaj o pravilnem in napačnem ravnanju z ljudmi pri delu,se priporočam za pomoč.Seminarsko itak mislim napisati sam,samo bi bilo fajn imeti kaj za zgled.
Hvala.

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
pa razpiši se o CRM sistemih, ki so sedaj na tržišču - v monitorju al moj mokro, je cel članek na to temo napisan + linki do strani o teh programov ... ko pa bo seminarska napisana, jo lahko še men pošlješ
wink-1.gif

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
Hvala, samo je že določen naslov,žal ne morem spreminjat.Moram napisat teorijo+praktičrn primer točno določenega podjetja in to pač vse kar spada pod ravnanje z ljudmi pri delu. Če to abiš ti lahko pol pošlem ko bo narejeno.Saj sedaj imam že nekaj okvirno kako pa kaj.Bi bilo pa vsekakor bol zanimivo in ok pisati samo o določeni stvari,kot pa tko.

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
sm ti mislu vsaj malo pomagat ...

ko pa boš končal, mi le pošlji, prosim ... ni povezano prav z mojo sfero, vendar mislim, da bi mi prav prišlo
wink-1.gif

lp
pikc

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
Vidim da si iz Nove Gorice....na kateri faks to hodiš?Da ne ugotovimo da sva sošolca
smile-1.gif

Nektarina

Zelenc'
21. apr 2008
2
0
1
Živjo!

Jaz imam tudi ravno to temo za narest, pa me zanima če si ti to že naredu (in če imaš še na računalniku) če mi lahko pošlješ?
Bi mi zelo prav prišlo, seveda ne bom kopirala ampak samo, da bom vedela kaj si vključil in česa ne...

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Kolikor imam v spominu je bila pred kratkim neka afera pri Lidl-u? Medijsko odmevna zadeva s tožbami, takšnimi in drugačnimi opisi... Prav gotovo mora obstajati veliko gradiva na to propagando? Bojda so nekaj maltretirali delavke, da so hodile samo 1x na dan na WC, nosile rdeče kapice, prepevale pionirske pesmice... Na to temo bi se po moje dalo na hitro kaj napisati.

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
Ja imam še seminarsko. Na splošno imam opisano vse kar spada pod ravnanje z ljudmi pri delu plus primer enega podjetja iz našega kraja. Seminarska je meni bolj tako tako, ker je na hitro narejena, čeprav je bila ocenjena z 9. Če jo rabiš, ti jo pošljem, samo o kakšni kakovosti seminaeske pa raje nebi
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: