... gradbeništvo je medtem precej (skorajda ) izumrlo, zaradi luknje so zavladale hijene, kot so razna šiptarska podjetja.
V bistvu - hvalabogu, saj sem kar nekajkrat delal na objektih, ki so jih naredile multifirme z opicami z njihovim inženiringom (in vodstvom na krovu seveda). Saj - opice so naredile točno toliko kot se jim je reklo, raje še manje. Tako da ...
Ja, softi, seveda bi vsak delal z zastonj delovno silo. Toda to je tako kratkoročno, da temu niti otroci ne verjamejo! Toda naši politiki v začetku 90. let so, in se jih ni dalo preglasiti. V 80. letih sem bil mentor in smo na čisto vsakem seminarju terali eno in isto zgodbo : Kaj delate z našim podmladkom ! Šolate nam kvalificirane nedelavce! Fant iz srednje strojne, torej tehnik, pa še brenerja videl ni ... zgolj nekaj slišal o njem da menda obstaja !
Punca iz 4. letnika kemijske, ki ne ve kaj je pH in kako so principi merjenja koncentracije! (kako je prišla v 4. letnik?)
Danes pa imamo, Slovenijo brez mojstrov! Toda MI smo zelo pravočasno kričali in kazali na nonsense.
Vsak bi se šel kar hiperprodukcije s tekočimi trakovi in opicami za njimi, ne dojame pa, da je v splošni človeški populaciji sposobnih vodij zgolj 0,2%, sposobnih samostojnih zgolj kakih 15%, pasivnih najmanj 30 ali celo 40%, in vsaj 40% delavcev brez motivacij, brez ciljev, v bistvu tistih "opic", o katerih sem zgoraj pisal. Tistih, ki jim moraš predpisati vsak gib, kretnjo, ki ga opravi na šihtu. Tistih, "opic". In imaš zopet nekaj dodatnih tistih, ki bodo pa te režijske predpise pisali ... spadajo k tistim pasivnim zgoraj.
Brezveze, sem se že razp...
edit: typo
You are full of shit.
Izmisljujes si tok da C0 cez LJ sproti neb pozirala.
Za mentorja si moral met vsaj 10 let izkusenj, za takega da je lahko solnikom na kakem sestanku kaj rekel pa ene 15. To pomeni da si zacel delat okoli leta 70, rodil si se okoli leta 50.... cestitam, se dve leti in bos star 80 let.
Al pa ne bos in drzi kar sem napisal zgoraj...
Ti bi lahk bil tak robotiziran posiljalec nigerijskih spam mailov....vsebine kr nebi zmanjkalo