brezveze spraševat-vsak delodajalec bo rekel, da plačuje primerno..Saj lahko odgovoriš z eno samo besedo. Primerno ali minimalec.
se najdejo patroni, ki menijo, da dajo zaposlenim še preveč.
brezveze spraševat-vsak delodajalec bo rekel, da plačuje primerno..Saj lahko odgovoriš z eno samo besedo. Primerno ali minimalec.
...opicambrezveze spraševat-vsak delodajalec bo rekel, da plačuje primerno..
a medtem vsaj dela?
V splošni človeški populaciji imamo tudi velik procent retardiranih kretenov, ki še niso dosegli nivoja opic....v splošni človeški populaciji sposobnih vodij zgolj 0,2%, sposobnih samostojnih zgolj kakih 15%, pasivnih najmanj 30 ali celo 40%, in vsaj 40% delavcev brez motivacij, brez ciljev, v bistvu tistih "opic", o katerih sem zgoraj pisal.
pa za opico?Kaj dela? Kofe kuha v čajni kuhinji? To ni delo za antropologinjo.
Zakaj imamo v Ljubljani najboljšo kavo.
Ker jo kuhajo magistri.
Tudi lublančani niste nič boljši-vsak v svoji luknji čepite, če ste pa slučajno na ulicah pa grdo gledate..
Jaz nisem kofetkar...intelektualci smo na čaju...tm dobiš šalco
Aha, potem spadaš med tiste "intelektualce, "ki cel božji dan posedajo v in pred kafiči ( če je sonce), srebajo čajček in s svojim modrovanjem rešujejo svet?Jaz nisem kofetkar...intelektualci smo na čaju...tm dobiš šalco
to sta tudi hitler in stalin trdila...V splošni človeški populaciji imamo tudi velik procent retardiranih kretenov, ki še niso dosegli nivoja opic.
Brez teh bi bil svet veliko lepši.
in povej mi modri moz, kako je obrekovanje po forumu kaj drugace?Aha, potem spadaš med tiste "intelektualce, "ki cel božji dan posedajo v in pred kafiči ( če je sonce), srebajo čajček in s svojim modrovanjem rešujejo svet?
Očitno fajn, da še ti občasno rad prispevaš zraven kakšno "modro"..in povej mi modri moz, kako je obrekovanje po forumu kaj drugace?