Polnjenje klime, Zalaznik

jjernej

Pripravnik
26. mar 2008
131
0
16
Ima se kdo probleme, ki je lansko leto polnil klimo pri Zalazniku v Ljubljani, da mu je letos spustila?

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Jst sm polnil pri Zalazniku in mi ni spustila. Mogoče so ti pa kej odmontiral, al pa zamenjal tvoj nov kompresor s starim, al pa zamenjal oni kao hladilnik, k si mel novega, pa so ti dal gor enga starega. Vse to med tem, ko si ti zraven stal, ampak so kolegi od Dejvida Koperfilda in so to skril pred tabo
aplauz.gif

Še resen nasvet: pojdi do njih, pa naj pogledajo, kaj se je zgodilo. Klasičen postopek je barvilo, napolnit, preverit, kje pušča, pa porihtat.

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
ni kriv zalaznik pač pa dotrajanost delov , tudi če bi polnil pri komu drugemu bi bilo verjetno enako.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Haha, meni tudi ne dela klima od prejšnjega tedna. Polnil lani pri Zalazniku.
Koga mi svetujete za servis?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zalaznik ma topshit mašine za polnit klime.

Sam...jaz sem polnil pri njemu pa jo nekako šopam na polno.
confused-1.gif
Meni je sicer OK, ker nemaram ravno klime, ampak bi pa rad vedel da je vse "ok".

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Si pomislil na to, da bi avto peljal nazaj? Verjetno imaš njihovo nalepko kje nalimano, pa bojo takoj vidli, da je avto že bil pri njih.

Sicer pa: bi plačal zamenjavo vseh tesnil kar tako, preventivno? Ne bi, anede... Potem pač popravljaš mic po mic.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Avto je bil star tri leta ob polnjenju. Saj ne pravim da je on kriv. Kam naj odpeljem na servis, je Zalaznik OK?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Avto je bil star tri leta ob polnjenju. Saj ne pravim da je on kriv. Kam naj odpeljem na servis, je Zalaznik OK?

kuga pa mas to zaeno zverino ki ne drzi plina?

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Če je po treh letih falil plin, je že bilo nekaj narobe. Pri meni je šla tuljava sklopke kompresorja, plina po petih letih ni falilo popolnoma nič.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pri fotru je nekaj podobnega...se dobi samo sklopko? Sploh vredno spraševat?

Nek stik naredi in skuri 20A varovalko....trenutno deluje.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Zalaznik ma topshit mašine za polnit klime.

Tolk kot vsak brezvezen vulkanizer, majo vsi iste masine. Sicer pa v vednost, zalaznik in ostali so na kuponckih, s to razliko da ti zalaznik ce je klima bolj prazna od normativov dodaten plin racuna ostali pa ne.

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
mam avto že 8 let in nisem niti enkrat filal klime, dela!
Ne vem zakaj eni hodite filat klime če deluje...pol pa ni čuda da vam crkuje vse po vrsti.
Ko enkrat začneš drkat okol klime....je konec
frown-1.gif