Bi kot sopotnik znal pomagat pri porodu?je mislim da bi resilec rabil toliko do nje kot ona do njega, tko da bi prisel pravocasno...
Bi kot sopotnik znal pomagat pri porodu?je mislim da bi resilec rabil toliko do nje kot ona do njega, tko da bi prisel pravocasno...
To da neki bluziš za bv ker rešilec pa kar pade iz neba ko ga rabiš? Sploh veš kako bi se odzval pod pritiskom če bi bil ti tist šofer z nosečnico?ne. ne vem kaj hoces povedat.
rekel sem samo, da bi resilec rabil enako casa, kot njihova voznja do tja.
Če pa bi rešilec pripeljal nasproti, bi pa nosečnica še prej prišla do zdravstvene oskrbe. Pa ni pripeljal.ne. ne vem kaj hoces povedat.
rekel sem samo, da bi resilec rabil enako casa, kot njihova voznja do tja.
Marš! Če sem lačen, bom ulovil veverico in jo požrl.
Kakšno kjurac krivolovstvo? Krivolovstvo je, če bi šel cigo na travnik in pospravil vola (ki se pase na domačem travniku). Da ga pa šraufajo zaradi dveh jazbecov ... kao itd, ... zadeva je neverjetna.
Lahko napišeš tristo zakonov, toda če je cigo lačen - bo ukradel.
Kaj ti kjurac pomagajo zapisani zakoni?
Bistvo : kaj bo tisti ki ga v članku valjajo po sodnijskih klopeh, torej imel od dveh jazbecov? A se jazbeca sploh da jesti? Slišal sem, da se celo pes raje povalja po njem ...
Tole je vsekakor neka raca z namenom odvračanja pozornosti nekam - kwa pa vem kam.
Pezdir je na generalno policijsko upravo naslovil prošnjo, naj mu sporočijo imena in priimke kriminalistov Nacionalnega preiskovalnega urada, ki so delali na tej zadevi in je na podlagi njihovih izsledkov tožilstvo zavrglo ovadbo zoper bančnike iz NLB. Imena kriminalistov bi Pezdir rad, da bi lahko zoper njih na tožilstvo naznanil sum kaznivega dejanja zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic.
A očitno so se zdaj na policiji in tožilstvu odločili, da nikomur od bančnikov zaradi tega ne bo treba na sodišče. Najbolj sprevrženo je, da so ovadbo glede zlorabe položaja bančnikov zavrgli, hkrati pa na SDT pravijo, da preiskava zaradi suma pranja denarja še poteka. Kot kaže, bodo na koncu ugotovili, da je bilo res storjeno kaznivo dejanje, storilcev pa ni.