Policisti, ta mladi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.922
113
pri taščici
Pred ene pol leta je bila slika, samo takrat se je ugotovilo da je bi tisto vzdrževalec panoja ali nekaj takega. Zato se mi sedaj ta pojasnila.zdijo nekam čudna. Šlo pa je za isti portal in mislim da tudi isto sliko.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
No ja, ko vidim njegovo izobrazbo mi je takoj jasno. Ali išče neke imaginarne podatke za diplomsko, al je pa z svojo pojavo, koga neupravičeno prefukal, zdej so mu pa pollicaji krivi, ali še bolje, njegovo bildersko postavo je en mulc prefukal, pa so se policaji smejali. V glavnem smeh od človeka, smeh od fakultete, katera je sama sebi namen. Al so mu jo pa fukal in to "po uradni dolžnosti"

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.651
113
Srnica pa je :) Žal noseča :p

o_1598957_1024.jpg

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
Marsikaj ji manjka... Najprej da se pri 17. Celo noc vozi okoli in popiva ter isce. No pri 18 je pa ze najdla... Ni lih nek presezek lepote prej tipicna hmm finoća (a te drugac cefurji ne motijo vec?)

Policisti pa no ja... Lih na Instagram ni treba objavljat

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.965
6.221
113
blizu močvirne prestolnice
Kot prvo, za njeno celonočno vandranje so krivi starši. Pač taka vzgoja. Kot drugo, noben ne ne moti, bo pa za mene SLOVENEC vedno več vreden kot ostali. Aja, še to, policaj je dobro vedel v kaj se spušča. Dobil je kar je kar je iskal.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.603
10.900
113
Kako tiskanje?
Sicer malo čudno in nerazumljivo iz strani policistov, menda ni slikala na skrivaj, pa še pozirali so, kaj so si mislili sploh.... + da se takrat še "smrklji" dovoli za volan...neverjetno.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Kot prvo, za njeno celonočno vandranje so krivi starši. Pač taka vzgoja. Kot drugo, noben ne ne moti, bo pa za mene SLOVENEC vedno več vreden kot ostali. Aja, še to, policaj je dobro vedel v kaj se spušča. Dobil je kar je kar je iskal.
Starsi nimajo tu veze. Da je prislo do tega je kriv vodja patrulje, ki je sploh dovolil da gre v avto in da vozi itd... Konec debate. Iz videnega na tv se vidi da je babnica neka "lepotica" polna sama sebe. Da jim je blo to zanimivo za okoli vozit tud dost pove o intelektualnem nivoju vpletenih.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja, ni mi jasno, kako temu modelu en ne pove, da naj bo tiho, in naj si najde drugo službo.

Tok dolg bo težil, da ga bojo nazaj vzeli, sam kaj k ga bo pol cela ekipa šikanirala...

mislim - kakšne kazni je sploh dobil? dal je službeno vozilo v roke mladoletnice - to je zihr kakšna kazen predpisana. Dovolil je uporabo signalnih sredstev - zihr je kazen. Omogočil je zaužitje alkohola mladoletni osebi - tud to je kazen...

In predvsem - a mu ne morejo dokazat kakšnega hujšega prekrška, da potem nebi dobil potrdila o nekaznovanosti, in bi tako avtomatsko izpade iz vrst policije?