Policisti, ta mladi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.365
5.652
113
Ne vem če ravno (lahko) "lih prvega na ulici" poberejo...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Prvega v bližini pocukajo za rokav, če gredo v vukojebino kjer so sosedi sami "lopovi" ga pa še gratis pripeljejo in odpeljejo pričo od drugje. Seveda greš prostovoljno, v družbeno korist ali kako bi se temu reklo (v glavnem težko rečeš ne, sploh ker niti ne veš zakaj se gre v prvi minuti).

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Bil je kriminalist in vodil zaslišanje. Nobene priče njihove iz ceste:zavijazocmi: Tajnica al kaj je že bila je pa zapisovala, Policaja zraven pa za obramboo_O
Iz izkušenj pa vem da pride kriminalist oziroma policaj zmeraj z nalogom iz tožilstva in ti ga tudi pokaže. v roku meseca ali dveh pa tudi dobiš odgovor iz tožilstva kakšno je stanje. Tukaj pa popolnoma nič.
Čez 5 dni je eden podatek katerega je izvedel od mene pristal na televiziji. In sicer sfejkan. Vseskup je pa povezano z fejk profilom na twitterju katerega si lasti novinar večera in še z eno novinarko RTV SLO. Od obeh imam točne podatke. Ključen je še ta kriminalist ilegalc. Od tega nucam podatke. Apollo bi jih lahko zrihtal ker je tako sposoben:cheer:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Potem je bil najbrž apollo8 pa ga je bil sram povedat kdo je ko je tebe srečal, ker tule velja za desničarja in sta "skup glihala"!;)

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

krko

Guru
5. sep 2010
2.757
1.444
113
Prvega v bližini pocukajo za rokav, če gredo v vukojebino kjer so sosedi sami "lopovi" ga pa še gratis pripeljejo in odpeljejo pričo od drugje. Seveda greš prostovoljno, v družbeno korist ali kako bi se temu reklo (v glavnem težko rečeš ne, sploh ker niti ne veš zakaj se gre v prvi minuti).
In na koncu, ko se bere zapisnik se prebere tudi ime in priimek priče ter naslov.
Sem bil enkrat priča pri preiskavi vozila.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Tisto tajnico poklič, pa reč, da imaš za ilegalca zelo pomembne podatke, ki lahko bistveno spremenijo potek preiskave. Bodo hitro pr teb.

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Bil je kriminalist in vodil zaslišanje. Nobene priče njihove iz ceste:zavijazocmi: Tajnica al kaj je že bila je pa zapisovala, Policaja zraven pa za obramboo_O
Iz izkušenj pa vem da pride kriminalist oziroma policaj zmeraj z nalogom iz tožilstva in ti ga tudi pokaže. v roku meseca ali dveh pa tudi dobiš odgovor iz tožilstva kakšno je stanje. Tukaj pa popolnoma nič.
Čez 5 dni je eden podatek katerega je izvedel od mene pristal na televiziji. In sicer sfejkan. Vseskup je pa povezano z fejk profilom na twitterju katerega si lasti novinar večera in še z eno novinarko RTV SLO. Od obeh imam točne podatke. Ključen je še ta kriminalist ilegalc. Od tega nucam podatke. Apollo bi jih lahko zrihtal ker je tako sposoben:cheer:
Toliko izkušenj s policijo, potem pa nas sprašuješ za nasvet.
cccc

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Tisto tajnico poklič, pa reč, da imaš za ilegalca zelo pomembne podatke, ki lahko bistveno spremenijo potek preiskave. Bodo hitro pr teb.
Sj sem klical in pisal jim na to številko takrat. Neodzivni. Šiškota pa kr nj imajo zaprtega saj je njihov.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.365
5.652
113
Važno da si si zapomnil...tako da vemo da je bila kazen (pre)vzgojna :srce:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Dejmo par zablod razcistit. Ce si zaslisan dobis vedno papir. Svoj izvod. Ker moras tudi podpisat kar napisejo, brez tega so papirji brezpredmetni.

S strani tozilstva ni nikoli papirja ki bi ti ga kdo predocil. Za hisno preiskavo odredbo izda sodisce. Nikoli tozilstvo.

Price so navzoce samo pri hisni preiskavi. Edini pogoj za prico je, da je slovenski drzavljan in da ni v sorodu s preiskovancem.

Ce te je nekdo zasliseval potem ves kdo in kam te je povabil. Al z neznanci hodis naokoli

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ni bilo hišne preiskave temveč samo zaslišanje pri meni doma ker nisem hotel oditi z njimi na policijsko postajo.
Če bi se mi predstavil te sploh ne bi spraševal tukaj. In niti na roke napisanega zapisnika nisem dobil. Nič.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa s pistolami so grozili?

kaj pa, ce sploh niso bili policaji? ampak so se izdajali za njih?

se enkrat te vprasam - s cim se ukvarjas, da imas take zaplete?? ker tole ni kr tko...

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Dva v uniformi in policijski avto.
Pištole so bile ja uperjene vame ko sem stopil iz bajte. Tri.
Življenska moja napaka da prej nisem vkljucil zunajne kamere in posnel.