Prišel z namenom zaslišanja v spremstvu policistov. Torej je kaj?
Sicer pa nobenega naloga iz tožilstva in pozneje nobenega sporočila iz tožilstva.
Predstavit se ni hotel. Kot ilegalc.
Me samo zanima ali se jim ni treba predstavit ali imamo dejansko politično policijo.
Ce si bil zaslisan, se je napisal uradni zaznamek o zaslisanju osumljenca ali pa zapisnik o zaslisanju osumljenca (odvisno ali si imel zagovornika ali ne). Tam je tudi napisano kdo vse je prisoten pri zaslisanju, dokument pa si pred podpisom tudi preberes. Torej ali nisi bil zaslisan ali pa se nisi podpisal in dokumet nima teze.Prišel z namenom zaslišanja v spremstvu policistov. Torej je kaj?
Sicer pa nobenega naloga iz tožilstva in pozneje nobenega sporočila iz tožilstva.
Predstavit se ni hotel. Kot ilegalc.
Me samo zanima ali se jim ni treba predstavit ali imamo dejansko politično policijo.
Kakšno vezo ima Rog s tem, da si ti opravilno nesposoben?Vem da v Rogu niste brihtni vendar tudi taki morate živet pravijo. Je pa jasno da če se ti noče na 4 oči predstavit se tudi po telefonu ne bo. In se niti niso odzivali.
Priče imam domače.
Sem pa naredil življensko napako da nisem prižgal zunanje kamere in vse skup posnel. Ameriški stil polcajev.
Bi jih vrtel na spletu kot odojke na ražnju.